Auala e faʻavave ai le saoasaoa o le komepiuta i le Windows 10

E masani lava, e ala i le lafoina o soʻo se faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi o VKontakte, e manaʻomia tagata e faia se filifiliga o se tasi pe sili atu upu taua. O le fofo aupito sili ona lelei i lenei faafitauli o le faʻaaogaina lea o se talavai faapitoa e mafai ona faʻaaoga i ni auala eseese.

Auala e faia ai le malosi

E leʻi leva talu ai nei, o le avanoa e faʻaaoga ai faʻamatalaga mataʻutia i luga ole VK.com, faafetai i se tasi o nai faʻafitauli. Ae ui i lea, i le asō, o le faʻafoega o lenei punaoa ua faʻamaonia atoatoa ai le mafai ona faʻaaogaina le tele o faʻamaumauga a le tagata lava ia ma faʻamaumauga tusitusia.

E ui lava i nei faʻasaina, e mafai e tagata taitoatasi ona faʻaaoga se alafapeta faapitoa lea o loʻo i ai i le mataitusi se fomu patino. E mafai ona e mauaina se laulau tutusa e aunoa ma ni faafitauli, ona o le lauiloa lautele.

Faatasi ai ma isi mea, o avanoa avanoa e fatuina ai se filifiliga lototele e avanoa mo i latou o loʻo faʻaaogaina le afioaga o VKontakte. I le taimi lava e tasi, e na o le faiaoga faapitoa e maua i le taimi e fatuina ai wiki-itulau.

Metotia 1: malosi i itulau wiki

O lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina e fatuina ai faʻamatalaga i totonu o le faʻalapotopotoga e faʻaaogaina ai sitaili eseese, tusa lava poʻo le faʻamalosi poʻo le faʻamautu. I le faagasologa o le galulue faatasi ma se faatonu faapitoa, e tele mea e mafai ona maua e le tagata faʻaoga e aunoa ma se faʻamatalaga vaaia.

Aʻo leʻi faʻaaogaina foliga o le faʻataʻitaʻitusi, ua fautuaina e te faitauina ma le totoa le auiliiliga auiliili o uiga o le faailoga.

Faamolemole ia matau o itulau wiki-e masani ona faʻaaogaina e fatu ai menus i se vaega, talu ai o le poloka talafeagai e tuʻu i le ulutala lautele, ae le o le lipine.

Vaʻai foi: Auala e fatu ai se lisi i se vaega

  1. Mai le itulau a le vaega, alu i "Pulega o Nuu ma Afioaga" e ala i le autu autu "… ".
  2. Taofi "Vaega" faʻasologa amata "Meafaitino" ma kiliki "Faasaoina".
  3. Toe foʻi i le itulau autu ma alu i le wiki wiki teuteuina.
  4. Faaaogaina o le ki "" fesuiaʻi faila i "Faʻataʻitaʻiga o le Wiki Markup".
  5. I totonu o le atigipusa autu, faʻapipiʻi le tusiga e te manaʻo e te faʻamalosi.
  6. Filifili nisi o mea e ala i le tuʻuina atu o ni faʻataʻitaʻiga e tolu i luga o le laina i itu taʻitasi o le tusitusiga e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga.
  7. "lototele"

    E mafai ona e faʻapipiʻiina manaʻoga manaʻomia e faʻaaoga ai le code ASCII "& #39;" poʻo le uuina o le ki "alt" sosoo ai ma se fuainumera "39"faʻaaogaina le numera numera numera.

  8. Manatua e mafai foi ona e faʻaaogaina le mea faigaluega e ala i le kilikiina o le ata. "B". Ae ui i lea, o lenei auala e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaalia sese o mea i nisi tulaga.
  9. Faasao le fesuiaiga wiki wiki itulau i le kiliki "Save page".
  10. Faaaogaina o le lisi "Vaʻai" ia mautinoa o le taunuʻuga e ogatasi ma uluai manaʻoga.

Afai a maeʻa le togafitia o loʻo i ai ou faʻafitauli, e fautuaina e faalua-siaki mea na faia mo mea sese. I le faaopoopo atu, aua nei galo e uiga i faatonuga na tuʻuina atu e le pulega a VKontakte tuusao i le faatonu lava ia.

Metotia 2: Faʻaaoga le fesoʻotaʻiga liliu

O lenei metotia o le a mafai ai oe, i le avea ai o se tagata e faʻaaogaina, e tusi toetoe lava o soʻo se tusitusiga e faʻaaogaina ai le font tele I le taimi lava e tasi, e lua tulaga taua e le lelei:

  • e mafai ona faaliliu naʻo le gagana Peretania;
  • O nisi masini e ono iai ni faʻafitauli i le faʻamaonia saʻo.

Text Conversion Service

  1. Alu i luga o le upega tafaʻilagi ma le fomu o le liua o tusitusiga ma i le uluai fanua ua saunia "Unicode Faʻamatalaga Faʻamatalaga" ulufale i le amio o loʻo e manaʻomia.
  2. Faasolo le faamau "FAAALIA".
  3. Faatasi ai ma faʻasalalauga na maua, saili le mea e te manaʻomia ma kopiina e ala i le faʻaogaina o le piano keyboard "Ctrl + C".
  4. Suʻe i le site o le VK ma faapipii le faʻataʻitaʻiga amio faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le kulupu autu "Ctrl + V".

I le faʻaopoopoga i luga, e le sili atu ma le tasi le auala galue e faʻaaoga ai le VKontakte malosi.