Tusi se faailoga tusi i Photoshop


O le faʻamoemoega o le fatuina o faʻamaufaʻailoga ma faʻamaufaʻailoga i Photoshop e ese mai - mai le manaʻoga e fatu se ata tusi mo le gaosia o le lolomi moni i le faailogaina o ata i luga o luga o uepisaite.

O se tasi o auala e fatuina ai se lolomi na matou talanoaina i lenei tusiga. O iina na matou tusia ai se faailoga lapotopoto e faʻaaoga ai metotia mananaia.

O le asō, o le a ou faʻaalia se isi (vave) auala e fai ai faʻamaufaʻailoga e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o se faailoga sikuea.

Tatou amata ...

Fausia se pepa fou o soʻo se itu talafeagai.

Ona fatuina lea o se fale fou avanoa.

Ave le meafaigaluega "Nofoaga faʻatau" ma faia se filifiliga.


Faʻasonu sao i totonu o le filifiliga ma filifili Faʻasalaga. Ole tele e filifilia ma le faʻaalia, e 10 pixeli. Valivali vave filifili le tasi o le ai luga o le faailoga atoa. Tulaga faʻasaʻo "Totonu".


Aveese filifiliga ma se ki o le ala pupuu. FMTL + D ma maua le faʻamalosi mo le faailoga tusi.

Fausia se mea fou ma tusi le tusitusiga.

Mo nisi gaioiga, e tatau ona faʻasalalau le tusiga. Kiliki i luga o le fasipepa tusitusi ma le kiliki mautu ma filifili le mea "Faanatinati le tusiga".

Ona toe kiliki lea i luga o le fasipepa o loʻo i ai i le kuki saʻo ma filifili le mea "Fegalegaleai ma le tuanai".

Le isi, alu i le lisi "Filter - Filter Gallery".

Faamolemole ia matau o le lanu autu e tatau ona avea ma lanu o le faailoga tusi, ma soo se talaaga, eseese.

I le faletusi, i le vaega "Tusi se ata" filifili "Mascara" ma faʻapena. Aʻo faʻatulagaina, mulimuli i le iuga o loʻo faʻaalia i le sikolasipi.


Toto Ok ma agai i luma i le isi ulagia o le ata.

Filifilia se meafaigaluega "Maʻi atamai" ma nei tulaga:


O lenei kiliki i le lanu mumu i luga o le faailoga tusi. Mo le faigofie, e mafai ona e sosoʻo i totonu (FMT + faaopoopo).

A maeʻa le filifiliga, kiliki TUA ma aveese le filifiliga (FMTL + D).

Ua saunia le faailoga tusi. Afai e te faitauina lenei tusiga, ona e iloa lea le mea e fai, ma e na o le tasi le fautuaga.

Afai e te faʻaaogaina se faʻamaufaʻailoga e pei o se pulumu, ona tatau loa lea ona muamua le mea o le a e faʻaaogaina, a le o lea, pe a faʻamalo (faʻaitiitia le tele o le pulumu), e te ono lamatia ma leai se manino. O lona uiga, afai e te manaʻomia se tamaʻi laʻititi, ona tosoina lea.

Ma o mea uma lava. I le taimi nei, i lau auupega e i ai se metotia e mafai ai e oe vave ona faia se faailoga.