Fesoʻotaʻi le komepiuta i le TV e ala i le VGA cable


I aso nei, e faʻaaogaina e tagata faʻaonapo nei ia le itiiti ifo i le tasi le avefeau vave, o lona uiga, o se polokalama ua fuafua e fefaʻasoaʻi feʻau tusitusia ma fai ai le telefoni. Sa masani ona iai le SMS Sisifo o le taimi ua tuanaʻi. O le aoga sili o avefeau vave o le latou saoloto atoatoa. O loʻo i ai nisi o auʻaunaga e manaʻomia pea ona e totogi, ae o le auina atu o feʻau ma le telefoni feaveaʻi e saoloto pea. O se tasi o tagata umi i totonu o avefeau vave o le ICQ, lea na tatalaina i le 1996!

ICQ poʻo le ICQ o se tasi lea o avefeau muamua i le talafaasolopito. I Rusia ma le uluai USSR, o lenei polokalame na lauiloa e tusa ma le sefulu tausaga talu ai. I le taimi nei, o le ICQ e tuʻuina atu i le Skype tutusa ma isi avefeau vave. Ae e le puipuia ai e le au atinaʻe le faʻaleleia pea o le latou foafoaga, faʻaopoopo ni foliga fou ma ni galuega fou. I aso nei, o le ICQ e mafai ona taʻua o se avefeau vave lava e mafai ona faigofie ona tauva ma polokalama talisapaia e sili atu ona talisapaia.

Vasega Faʻamatalaga

O le galuega autu a soo se avefeʻau o le fetaui tonu lea o le fefaʻasoaʻiga o feau tusitusia o ituaiga eseese. I le ICQ, o lenei ata o loʻo faʻatino lelei. I totonu o le pusa talanoa o loʻo iai se atigipusa. I le taimi lava e tasi, o le ICQ e tele naua ataata ma tagata tipi, o ia mea uma e leai se totogi. E le gata i lea, i le aso ICQ o le avefeʻau lea e aofia ai le numera sili ona tele o ataata e leai se totogi. I le Skype tutusa lava, e iai foi na uluai emoticons, ae e le tele naua.

Faaliliuina atu o faila

I le faaopoopo atu i feau tusitusia, ICQ e mafai ai ona e auina atu faila. Ina ia faia lenei mea, ia kiliki le kene i le ituaiga o le kilipa i le faamalama o le mea e ulufale ai. E le gata i lea, e le pei Skype, na filifili tagata na faia ICQ e le vaevaeina faila i vitio, ata, pepa ma fesoʻotaʻiga. O iinei e mafai ona e auina atu soʻo se mea e te manaʻo ai.

Talanoa i talanoaga a kulupu

I le ICQ e iai talanoaga masani i le va o tagata e toʻalua, o loʻo i ai se avanoa e fatuina ai se konafesi, ae o loʻo i ai foi talanoaga faʻavae. O tala nei e faaulutalaina i se autu se tasi. O tagata uma e fiafia i ai e mafai ona auai. O ia talatalanoaga uma ei ai se seti o tulafono ma tapulaa ua faamaoti mai e lona na faia. E mafai e tagata taʻitasi ona faʻafesoʻotaʻi le lisi o faʻatalatalanoaga o kulupu avanoa (o lea ua taʻua i latou o talanoaga ola) pe a latou kiliki i le fetaui fetaui. Ma ina ia mafai ona avea ma sui auai o se talanoaga, e tatau ona e kiliki i le talanoaga na filifilia, ona sosoo ai lea ma le faʻamatalaga ma le "Ulufale" o le a faʻaalia i le itu taumatau. I luga, ma e tatau ona e kiliki.

E mafai e tagata taʻitoʻatasi o le talanoaga a le kulupu ona faʻaaogaina e pei ona fetaui ma ia. E ala i le kiliki i luga o le faamau, ona mafai lea ona ia tapeina faʻamatalaga, sui le talaaga o le talanoaga, faʻaopoopo le talatalanoa i ana tagata e sili ona fiafia i ai, ia vaʻaia o ia i le pito i luga o le lisi, faʻamaonia le talafaasolopito, le amanaʻia savali, pe alu. A maeʻa, o le a otometi lava ona tapeina le talafaasolopito atoa. E le gata i lea, a e kiliki i le kuluma o le kulupu, e mafai ona e vaʻaia se lisi o tagata uma e talanoa i talanoaga.

E mafai foʻi ona e valaʻauina se tagata i se faʻatalanoaga faʻapitoa. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o le "Faaopoopo i le Talatala" button. A uma ona e kiliki i luga, ona faaali mai lea o se faamalama e saili ai le mea e te manaʻomia ai e te ulufale ai i se igoa poʻo UIN ma kiliki le ki ole Inisi i luga o le komepiuta.

Faʻaopoopo le fesoʻotaʻiga

O le tagata e te fia talanoa e mafai ona maua e lana i-meli, numera o le telefoni poʻo se faʻaaliga tulaga ese ile ICQ. I le taimi muamua, na pau lava le mea na faia i le fesoasoani a le UIN, ma afai na galo i se tagata, e le mafai ona maua se fesoʻotaʻiga. Ina ia faaopoopo se tagata i lau lisi o fesoʻotaʻiga, ia kiliki i luga o le pātene faʻafesoʻotaʻi, ona "faaopoopo le fesootaiga". I le faamalama o le sailiga o le a manaʻomia lou ulufale i le i-meli, numera o le telefoni poʻo UIN ma kiliki "Suʻe." Ona e kiliki ai lea i le fesootaiga na manaʻomia, ona faʻaalia ai lea o le "Faaopoopo".

Faʻafeiloaʻi telefoni feaveaʻi ma telefoni

I le masina o Mati 2016, ina ua oʻo mai le lomiga fou a le ICQ, na fai mai e le au atinaʻe le tele o faʻamatalaga na latou faʻalauiloaina tele tekonolosi faʻamatalaga faʻatekonolosi mo valaau vitio ma le feʻau. Mo le faia o se leo poʻo se telefoni i le ICQ, e tatau ona e kiliki i le fesootaiga fetaui i lau lisi, ona filifili lea o se tasi o kulupu i le pito i luga taumatau o le talanoaga. Muamua e nafa ma le telefoni, le lua - mo talanoaga i luga o le vitio.

I le faʻailogaina o feʻau tusitusia, tagata faʻapitoa e faʻaaogaina le lauiloa Diffie-Hellman algorithm. I lenei tulaga, o le faagasologa o le faʻamalamalamaga ma le decryption e tupu i le pito i tua o le faʻamatalaga o faʻamatalaga, ae le o le taimi o le faasalalauina, o lona uiga, e le o le vavalalata. E le gata i lea, o faʻamatalaga uma e tuusaʻo mai le amataga o le nato i le faaiu mulimuli, e aunoa ma soʻo se tagata faufautua. O le uiga o lenei mea e leai ni laina faʻapitoa iinei ma e toetoe lava a le mafai ona vavao le feʻau. O lenei faiga ua taua o le faaiuga-i-faaiuga i nisi o lio. E faʻaaogaina mo fesoʻotaiga leo ma vitio.

Skype faʻaogaina le protocole TLS ma le AES algorithm, lea na tele taimi na faoa e tagata uma na naʻo latou mananao e. E le gata i lea, pe a maeʻa ona faʻalogo le faʻaaogaina o lenei avefeʻau i le feʻau leo, e lafoina i le 'auʻaunaga i se faʻailoga e le faʻanofo. Ma o lona uiga, i le Skype pisinisi ma faʻamatalaga e sili atu le leaga nai lo le ICQ ma e sili atu ona faigofie le vavalalata o lau savali iina.

E taua foi lou mafai ona e ulufale i le lomiga lata mai o le ICQ faʻatasi ma se telefoni feʻaveaʻi. I le uluai faatagaga, o le a oʻo mai se tulafono faapitoa. O lenei faiga e matuā faʻamalosia ai le galuega ai latou oe filifili e faʻatau se tala.

Faʻatasi

Afai e te faʻapipiʻi le ICQ i luga o lau komepiuta, i luga o lau telefoni ma lau laupepa ma alu i soo se mea e faʻaaoga ai le tuatusi imeli, numera o le telefoni poʻo se mea e iloagofie ai, o le talafaʻasolopito o le talafaʻailoga e tutusa lava i mea uma.

Malosiaga e faʻavasega ai

I le faamalama o le faatulagaga, e mafai e le tagata faaaoga ona sui le mamanu oa latou talatalanoaga uma, e faia ai faʻamatalaga e uiga i le o ese atu, faapea foʻi ma feʻau o loʻo oʻo mai e faʻaalia pe natia. E mafai foi ona ia mafai pe faʻasao isi leo ile ICQ. Faʻamatalaga mo faʻamatalaga iinei - avatar, igoa ole igoa, tulaga ma isi faʻamatalaga. I le faamalama o le faatulagaga, e mafai e le tagata faaaoga ona faasaʻo pe vaʻai i le lisi o fesoʻotaʻiga e le amanaʻia, faʻapea foʻi ma le fesoʻotaʻi atu o se tala o loʻo i ai i le na faia muamua. Lenei, soo se tagata e faʻaaogaina e mafai ona tusi se tusi i le au atinaʻe ma a latou faʻamatalaga po o fautuaga.

Faamanuiaga:

  1. Le auai o le gagana Rusia.
  2. Tekonolosi faʻamatalaga tekonolosi.
  3. O le i ai o le ola totogi.
  4. O le i ai o se numera tele o ataata e leai se totogi ma tagata taofiofi.
  5. O galuega uma e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi.

Faʻafitauli:

  1. O nisi taimi ei ai faafitauli i le sao o le faʻaogaina o le polokalame i se faʻaletonu vaivai.
  2. O se numera itiiti o gagana e lagolagoina.

I soo se tulaga, o le lomiga lata mai o le ICQ e mafai ona faia se tauvaga maloloina lelei ma Skype ma isi bison i le lalolagi o avefeau vave. I le taimi nei, o le ICQ e leʻo le tapulaa ma le mativa i polokalama faʻatinoina, lea o se tausaga talu ai. Faafetai i tekonolosi faatuatuaina, faʻailoga lelei televise ma telefoni, ma le tele o ataata e leai se totogi, o le ICQ o le a mafai ona maua muamua lona mamalu muamua. Ma o le fou i le ituaiga o talanoaga e ono mafai ai ona avea le ICQ ma tagata lauiloa i latou e leai se taimi e taumafai ai lenei avefeau ona o lo latou talavou.

Tikiagi ICQ mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Skype Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll Faʻamatalaga mo Fesoʻotaʻiga ma iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga puʻe Lave le telefoni i Skype

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
ICQ o se tagata faʻapitoa e faʻafesoʻotaʻi fesootaiga e le manaʻomia se faʻamatalaga. Tuuina atu le mafai e fefaʻasoaʻi ai feʻau tusitusia ma faila, e faʻatagaina oe e faʻatalanoa talanoaga faʻaletonu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category
Faʻapupula: ICQ Ltd.
Tau: Faʻatau
Toa: 13 MB
Gagana: Rusia
Version: 10.0.12331