Auala e foia ai mea sese i le libcurl.dll

Instagram o se sosaiete faʻalapotopotoga faʻapitoa e taulai muamua i luga o ata. Mo se taimi umi, na o le avanoa na maua i luga o le iPhone, ona oʻo mai ai lea o se talosaga Android, ona sosoo ai lea ma se PC. I la tatou tusiga i aso nei o le a tatou talanoa e uiga i auala e faʻapipiʻi ai le tagata o tausia lenei fesoʻotaʻiga lautele i luga o masini feaveaʻi o loʻo faʻaaogaina polokalama e lua e sili ona lauiloa.

Faʻapipiʻiina o le talosaga i le telefoni

O le faʻatulagaga o le Instagram client e faʻamoemoeina e le faiga faʻaogaina o le masini e faʻaogaina - Android poʻo iOS. E tutusa foi uiga taua i totonu o nei OS e faia i le tele o auala eseese, ae le gata i lea e tele auala e filifili mai ai, o nisi o le a talanoaina mulimuli ane.

Android

E mafai e le au faaaoga o smartphones i le Android ona faʻapipiʻi Instagram i le tele o auala, ma e mafai ona faʻatino se tasi oi latou e tusa lava pe leai se Google Play app store i le polokalama Play. Sei o tatou faagasolo i se auiliiliga auiliili o auala o loo maua.

Metotia 1: Google Play Store (Fofogafoni)

O le tele o telefoni feaveaʻi-Android ma pusa o loʻo i ai se faleoloa faʻapipiʻi muamua i totonu o latou faleoloa - le Faleoloa Taʻavale. I le faʻaaogaina, e mafai ona e faʻapipiʻi moni se tagata o tausia le Instagram i luga o lau masini feaveaʻi i ni nai tapes.

  1. Tatala le Faleoloa Taaloga. E mafai ona i ai lona alava i luga o le mataala autu ma e mautinoa lava i le lisi o lisi.
  2. Tapuni i luga o le 'au suʻesuʻe ma amata amata le igoa o le talosaga - Instagram. O le taimi lava e aliali mai ai se faʻamatalaga ma se upega tafaʻilagi fesoʻotaʻiga, filifili e alu i le itulau ma se faʻamatalaga. Kiliki le ata lanumeamata "Faʻamau".
  3. O le faʻapipiʻiina o le talosaga ile masini e amata, lea e le tele se taimi. I lona maeʻa, e mafai ona e tatalaina le talosaga i le kilikiina o le ki talafeagai.
  4. Faʻasoa i le Instagram i lou ulufale i lou igoa ole igoa ma le upega tafailautusi, pe fatu se tala fou.

    E le gata i lea, o loʻo i ai le avanoa e faʻatagaina ai e ala mai i le Facebook, o loʻo umia lenei fesoʻotaʻiga lautele.

  5. A maeʻa ona e ulu atu i totonu o lau faʻamatalaga, e mafai ona e faʻaaoga uma uiga o le Instagram,

    O lana ata o le a aliali mai i le lisi o tusi talosaga ma luga o le tele o lau telefoni.

  6. Vaʻai foi: Faʻapefea ona resitala i Instagram

    E pei lava o lena, e mafai ona e faʻapipiʻi Instagram i le toetoe o soo se masini Android. O lenei auala e le gata o le vave ma sili ona faigofie, ae o le mea sili ona saogalemu. Ae ui i lea, i luga o nisi masini (mo se faʻataʻitaʻiga, oi latou e leai ni Google) o le a faʻaogaina e le aoga. O i latou e umia sea e tatau ona faasino i le auala lona tolu.

Metotia 2: Google Play Store (komepiuta)

E tele tagata faʻaaoga e masani ona faʻapipiʻi talosaga, pei ona latou fai mai, i le auala tuai - e ala i se komepiuta. Ina ia foia le faafitauli o loʻo talanoaina i lenei tusiga, e mafai foi ona mafai. E mafai e le au Conservative o masini ma Android ona faaaoga uma Market Market, ae i totonu o se masini komepiuta i luga o se PC, tatalaina lana uepisaite. O le iuga mulimuli o le a tutusa ma le auala na muamua atu - o le a faʻapipiʻi le faʻaaogaina o le Instagram client i luga o le telefoni.

Manatua: A o le i ai i laasaga o loʻo i lalo, ia eu i totonu o lau initaneti ma faʻaaoga le Google Google tutusa e te faʻaaogaina e avea ma au masini komepiuta feaveaʻi.

Faitau atili: Faʻapefea ona e sainia i lau Google Account

Alu i le Faleoloa Google

  1. I le taimi lava e tasi i le fale o le Google Store, alu i le vaega i lana lisi. "Talosaga".
  2. Ulufale i totonu o le poloka saili Instagram ma kiliki i luga o le komepiuta "UI" pe faʻaaoga le faamau tioata tioata i le taumatau. Atonu o le kalani o loʻo e sailia o le a tu saʻo i luga o le itulau suʻesuʻe, i totonu o poloka "Faʻapipiʻi Faʻapipiʻi Autu". I lenei tulaga, e mafai ona e kiliki i luga o lana ata.
  3. I le lisi ma faʻamaumauga o suʻesuʻega o loʻo i luga o le mata, filifili le filifiliga muamua - Instagram (Instagram). O le matou tagata faʻatau lea.
  4. I luga o le itulau ma se faʻamatalaga o mea e faaaoga ai, kiliki "Faʻamau".

    Faamolemole ia matau: Afai ei ai nisi masini feaveaʻi e faʻapipiʻi i lau Google account e ala i le kilikiina o le faʻamatalaga "O le talosaga e fetaui ma ...", e mafai ona e filifilia le mea e te manaʻo e faʻapipiʻi Instagram.

  5. A maeʻa se amataga amata, e ono talosagaina oe e faʻamaonia lau teugatupe.

    Ina ia faia lenei mea, ia e ulufale i lana upu faila i le nofoaga talafeagai ma kiliki "Lisi".

  6. Ona i ai lea i le faamalama vaaia ma le lisi o faatagaga ua talosagaina toe kiliki le ki "Faʻamau". I le lava faamalama, e mafai ona e faalua-siaki le sao o le masini ua filifilia, pe afai foi e tatau ai, suia.
  7. I le taimi nei, o le ai ai se faʻamatalaga e le o toe mamao ae faʻapipiʻi Instagram i lau masini. Ina ia tapuni le faamalama, kiliki "Lelei".
  8. I le taimi lava e tasi, i le noatia i le maua o se Initaneti, o le atamai o le a amataina le masani masani mo le faʻapipiʻiina o le talosaga, ma a maeʻa le tusiga i le masini "Faʻamau" o le a suia i "Faʻatulagaina",

    O le faʻaoga o le 'upega tafaʻilagi faʻasalalau lautele o le a faʻaalia i luga o le mataala autu ma le lisi o masini

  9. I le taimi nei, e mafai ona e faʻatautaia Instagram i luga o lau masini feaveaʻi, saini i ai pe fatuina se tala fou. O fautuaga uma e faʻatatau i le faʻatinoga o nei laasaga faigofie o loʻo faʻaalia i le faaiuga o le auala muamua.

Metotia 3: APK faila (lautele)

E pei ona matou fai mai i le folasaga, e le o polokalama uma a le Android na maua i auaunaga Google. O le mea lea, o masini fuafuaina mo le faʻatau atu i Saina ma i latou e faʻapipiʻi ai faletusi masani e le masani ona aofia ai soʻo se talosaga mai le "kamupani lelei". O le mea moni, e le manaʻomia e soʻo se tasi, ae mo i latou e fia faʻaogaina a latou telefoni i Google auaunaga, matou te fautua atu ia e faitauina le tusiga lenei:

Faitau atili: Faʻatulagaina o Google i le maeʻa o le firmware

O lea, afai e leai se Faleoloa Taaloga i luga o lau masini feaveaʻi, e mafai ona e faʻapipiʻi Instagram e faʻaaoga ai le APK faila, lea e manaʻomia ona e sau eseese. Manatua i le auala lava lea e tasi e mafai ona e faʻapipiʻiina ai soʻo se faʻavae o le talosaga (mo se faʻataʻitaʻiga, le mea tuai, pe a fai e le fiafia i ai le sui mo nisi mafuaaga e le lagolagoina).

E taua: Aua e te siiina le apk i luga o masini komepiuta ma le le mafaamatalaina, aua e mafai ona latou afaina ai lau telefoni ma / poo le iai foi o siama. O le nofoaga sili ona malupuipuia lea e tuʻuina atu ai faila faʻapipiʻi o telefoni feaveaʻi mo Android o APKMirror, o le mafuaaga lea o le a iloiloina ai i la tatou faʻataʻitaʻiga.

Download Instagram Instagram File

  1. Mulimuli i le fesoʻotaiga i luga ma filifili le fetaui talafeagai o le Instagram, o mea fou o loʻo i le pito i luga. Ina ia alu i le itulau download, tapomi le igoa o le talosaga.

    Manatua: Faamolemole ia matau i totonu o le lisi o avanoa e maua ai itulau o le alalaupapa ma le beta, matou te le fautuaina le siiina mai ona o le le mautonu.

  2. Faʻasaga i lalo le itulau o loʻo faʻamatalaina le upega tafaʻilagi o le kalani i lalo i le ki "VAʻOAʻI ATU MAUA TATAU" ma kiliki i luga.
  3. Filifili le fetaui talafeagai mo lau masini faapitoa. O iinei e tatau ona e tilotilo i le fausaga (Arch column). Afai e te le iloa lenei faʻamatalaga, faʻafesoʻotaʻi le itulau lagolago o lau masini pe kiliki i le sooga "fesili taulima"luga i luga o le lisi o le lisi.
  4. A uma le kilikiina o le igoa o se faʻamatalaga faapitoa, o le a toe faʻafoʻi atu oe i le itulau download, lea e te manaʻomia e taʻalo i lalo i le ki "DOWNLOAD APK". Faʻamau i luga e amata ai ona sii mai.

    Afai e te leʻi sauina ni faila i totonu o se masini komepiuta i lau masini feaveaʻi i luma atu, o le a faʻaalia se faamalama e talosaga mo le avanoa i le teuina. Kiliki i totonu "Lisi"ona "Faataga", mulimuli ane o le a amata le download o le APK.

  5. A maeʻa le download, o le a faʻaalia le faʻaaliga i le tauaso. E mafai foi ona maua le Instagram installer i le pusa "Manatu", lea e te manaʻomia e faʻaaoga ai soʻo se faila faila.

    Ina ia amataina le faʻatulagaga faʻapipiʻi, tata i le APK download. Afai e te leʻi faʻaogaina muamua ni tusi talosaga mai punavai e le iloa, e tatau ona e tuʻuina atu se faatagaga talafeagai. Ina ia faia lenei mea, i le faamalama e aliali, kiliki "Faʻatonu"ona tuu lea o le ki i le tulaga galue i luma o le mea "Faʻatonu le faʻapipiʻi mai punaoa e le iloa".

  6. Push button "Faʻamau", lea o le a aliaʻe pe ae amataina le APK, amataina lona faʻapipiʻiina i luga o lau telefoni. E manaʻomia ni nai sekone, mulimuli ane e mafai "Tatala" talosaga
  7. O lenei auala o le faʻapipiʻiina o le Instagram i se masini Android o se mea lautele. E mafai foi ona faia mai se komepiuta e ala i le siiina o le APK i le disk (itu 1-4), ona faʻafeiloaʻi atu lea i se masini feaveaʻi i soo se auala faigofie ma mulimuli i le 5-6 vaega o lenei faʻatonuga.

    Vaʻai foi: Auala e faʻafefe ai faila mai le komepiuta i le atamai

iphone

O tagata o Apple masini e fuafua e faʻaaoga le Instagram mo le iPhone, faʻapea foi ma tagata Android, e masani lava e le faigata ona faʻapipiʻiina se talosaga e maua ai avanoa i le auaunaga. Faʻapipiʻi Instagram i se masini iOS e mafai ona faia i le sili atu ma le tasi le auala.

Metotia 1: Faleoloa Apple App

O le auala pito sili ona faigofie e maua ai Instagram i luga o lau iPhone o le sii mai lea mai le App Store - Apple's App Store, muamua-faʻaogaina i faʻafanua uma o iOS. O le mea moni, o le faʻatonuga o loʻo i lalo o le taimi nei e tasi e faʻapipiʻi ai le talosaga o loʻo fesiligia, lea e fautuaina e Apple e faʻaaoga.

  1. Tatala le Faleoloa Store e ala i le paʻi i le faleoloa faleoloa i luga o le mata o le iPhone.
  2. Mo le sailia o le itulau o itulau i le tele o le lisi o faleoloa Store matou te tapuni "Saili" ma ulufale i le fesili i le fanua e aliali mai Instagramtulei "Saili". O le fuaiupu muamua i le lisi o sailiiliga o la matou sini - kiliki i luga o le ata o le auaunaga.
  3. I luga o le Instagram app page i le Apple Store, paʻi atu i foliga o se ao ma se aū. Ma le isi, matou te faʻamoemoe e sii mai vaega. A maeʻa le download, o le faʻatulagaina o Instagram i le masini o le a otometi lava ona amata, faʻatali seiloga e aliali mai le ki luga o le lau "Tatala".
  4. Ua maeʻa le faʻatulagaina o le Instagram mo le iPhone. Tatala le tusi talosaga, tusi i le sauniga poʻo le fatuina o se tala fou, mulimuli ane e mafai ona e amata faʻaaoga galuega o le lauiloa tele mo le tuʻuina o ata ma vitio i luga o le upega tafailagi.

Metotia 2: iTunes

E toetoe lava o tagata uma na faaaogaina le iPhone na faʻaaogaina le meafaigaluega na faʻapupula e Apple e galulue ai ma a latou masini - iTunes. I le taimi nei, o le a faʻaaogaina e le Instagram i luga o le komepiuta se kopi tuai o le iPhone i luga o le komepiuta nai lo le downloadga a Apple mai le 'upega tafaʻilagi aloaia. .

Download iTunes 12.6.3 mo Windows ma avanoa i le Faleoloa o le Apple App

Talia le tufatufa o le "toeaina" iTunes, aveese le aufaasālalau ua tuufaatasia ua faapipiiina i totonu o le komepiuta ma faapipii le lomiga talafeagai. O faatonuga nei o le a fesoasoani ia i tatou:

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona aveese iTunes mai lau komepiuta
Faʻafefea ona faʻapipiʻi iTunes i lau komepiuta

  1. Tatala i luga iTunes 12.6.3 ma faʻatulaga le polokalama:
    • Valaʻau le lisi o loʻo aofia ai filifiliga e fesoʻotaʻi ma le lisi o vaega o loʻo maua mai le talosaga.
    • Kiliki le kiore, filifili le galuega "Faʻataʻoto le lisi".
    • Faʻamau se mea e latalata i le pito "Polokalama" faʻaalia i le pusa lisi ma le kiliki "Fai".
    • Tatala le lisi "Teugatupe" ma tulei "Faʻatasi ...".

      Matou te ulufale i le polokalama Apple i le faʻaogaina o le ulufale mai o AppleID ma le upega tafailautusi, o lona uiga, matou te ulufale atu i faʻamaumauga i totonu ole fanua o le faʻaaliga vaaia ma kiliki le button login.

    • Matou te faʻafesoʻotaʻi le masini a le Apple i le USB USB o le PC ma faʻamaonia talosaga na maua mai Atyuns e maua ai avanoa i faʻamatalaga i le masini.

      E tatau foi ona e tuuina atu se pemita i luga o lau telefoni i le taina "Talitonuga" i le faamalama o faʻaalia i le masini.

  2. Filifili "Polokalama" mai le lisi o vaega o loʻo avanoa i le iTunes

    alu i le tab "Fale teuoloa".

  3. Ulufale le fesili i totonu o le fanua suʻesuʻe Instagram,

    ona e alu lea i le iuga "instagram" mai le lisi o loʻo tuʻuina mai e le Oyun.

  4. Kiliki i le ata o le talosaga "Instagram Photos ma Vitio".
  5. Toto "Download" i luga o le itulau o tagata o tausia le upega tafaʻilagi lautele i le AppStore.
  6. Ulufale atu lau AppleID faʻamaumauga i le faʻafanua o le faitotoʻa fesili "Saini mo le iTunes Store" ona kiliki lea "Maua".

  7. O loʻo matou faʻatali mo le sii mai o le pusa o le Instagram i le komepiuta.
  8. O le mea moni ua maeʻa le download, e mafua ai le suiga o le igoa o le ki "Download" i luga "Lolomiina". Alu i le vaega o le faafoeina o masini i iTyun e ala i le kiliki i luga o le ata o le telefoni i le pito i luga o le faamalama o le polokalama.
  9. Tatala le lisi "Polokalama"e ala i le kilikiina o lona igoa i le itu tauagavale o le aufaasālalau le faamalama.
  10. O le Instagram na maua muamua mai le AppStore o loʻo i ai i le lisi o talosaga na faʻaalia e le polokalama. Tatou kiliki "Faʻamau"a maeʻa le igoa o lenei ki o le a suia - o le a avea "O le a faʻapipiʻi".
  11. E amataina le faagasologa o le synchronization, lea i la tatou mataupu e aofia ai le kopiina o faila o le Instagram talosaga i le iPhone, kiliki "Faaaoga" I le pito i lalo o le faamalama ITUA.
  12. Le amataina o faʻamatalaga i le va o le iPhone ma le PC o le a amata.

    Afai e le faatagaina le PC e galue faʻatasi ma se faʻatulagaga faapitoa o se masini Apple, o le faagasologa o fesoʻotaʻiga o le a fesili ia te oe pe e te manaʻomia se faatagaga. Tatou kiliki "Faʻatagaina" faalua i lalo o le talosaga muamua

    ona sosoo ai lea ma le isi faʻamalama e aliali mai pe a uma ona ulufale mai le faʻaumauga mai le AppleID.

  13. E leai se isi gaioiga e manaʻomia, e tumau pea e mataituina le alualu i luma o le Instagram faʻapipiʻi i le pito i luga o le faamalama iTunes.
  14. I lenei laasaga, o le faʻapipiʻiina o le Instagram i le iPhone ua manatu e toetoe lava a maeʻa. O le faamau i tafatafa o le igoa o le igoa o le a sui ai lona igoa i "Aveesea" - o se faʻamaoniga lea o le manuia o le faʻatinoina o le faʻatinoga. Tatou kiliki "Fai" i le pito i lalo o le faamalama o le iTyuns i le maeʻa ai o lenei ki ona faʻaauau.
  15. Matou te momotuina le iPhone mai le PC, tatalaina ona lauulu ma siaki le i ai o le polokalame Instagram i totonu o isi meafaigaluega komepiuta. E mafai ona e tamoe i le talosaga ma e ulufale i le auaunaga pe fatu se tala fou.

Metotia 3: Amo

Afai e le talafeagai auala e lua o le faʻapipiʻiina o le Instagram i luga o le iPhone (mo se faʻataʻitaʻiga, e le o faaaogaina AppleID mo nisi mafuaaga) pe afai foi e te manaʻo e faʻapipiʻi se faʻamatalaga patino o le aufaipisinisi faʻafesoʻotaʻi mo masini (atonu e le sili ona fou) * .IPA. O lenei ituaiga faila o se faʻamaumauga faʻamaumauga e aofia ai vaega o le iOS ma faʻapipiʻi i le AppStor mo nisi faʻaopoopoga i masini.

Tikiaina * .IPA-faila e iTunes i le faagasologa o le faʻapipiʻiina o iOS-faʻaaoga "Metotia 2"lea o loʻo faʻamatalaina i luga i le tusiga. "Faʻasalaga" e faʻaolaina i auala nei:

C: Users User Music iTunes & iTunes Media Mobile Applications.

I luga o le Initaneti, e mafai foi ona e maua punaoa e maua ai le gafatia e siiina ai faila IPA o le tele o talosaga IOS, ae e tatau ona e faʻaogaina ma le lapataiga - o le avanoa e download ai se masini komepiuta ua afaina ai i le virus, mai i nofoaga e le faʻaaogaina e tele tele.

IPA paʻu ma Instagram oi latou o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o iOS faatasi ai ma fesoasoani a meafaigaluega na faia e isi tagata faʻapitoa. O se tasi o meafaigaluega telefoni feaveaʻi masani ma faʻaaogaina e faʻaaogaina le iPhone, e aofia ai le faʻapipiʻiina o talosaga mai se komepiuta i totonu, o ni leo.

Download iTools

  1. Matou te utaina le pusa tufatufa ma sa matou faʻapipiʻiina le tau. O le faʻamatalaga o le faʻatulagaina o le faʻapipiʻi e mafai ona maua i totonu o le tusitusiga o loʻo faʻamatalaina ai le gaioiga o le meafaigaluega.

    Vaʻai foi: Auala e faʻaaoga ai iTools

  2. Sue le polokalama ma faʻafesoʻotaʻi le iPhone i le komepiuta.
  3. Alu i le vaega "Talosaga"i le kilikiina o le igoa o le mea i le lisi o loʻo i le itu tauagavale o le faamalama iTools.
  4. Valaau le galuega "Faʻamau"e ala i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi fesoʻotaʻi o loʻo i luga o le faamalama.
  5. O le faila o le filifiliga o faila o le a faʻaalia i le mea e te manaʻomia e alu ai i le ala o le nofoaga o le faila IPA o le Instagram application. Le isi, filifili le afifi ma kiliki "Tatala".
  6. A uma ona tuʻuina atu i ITU ma faʻamaonia le faila o se talosaga IOS mo le moni, o le afifi o le a le faʻapipiʻi.
  7. Le isi, Instagram o le a otometi lava ona faʻapipiʻi i le iPhone, e pei ona faʻaalia i le ki "Aveesea" latalata i le aitema-igoa o le talosaga i le lisi o loʻo faʻaalia e aTuls.
  8. Matou te momotuina le iPhone mai le komepiuta, ma, ua tatala le laupepa, matou te talitonu o le i ai o le faʻaleaʻoaʻoga Instagram i totonu o isi masini komepiuta. Faʻasaʻo le tusi talosaga ma faʻaoga i totonu o le tautua.
  9. Instagram ua sauni mo le faʻaaoga i luga o le iPhone!

Faaiuga

I lenei tusiga, na matou talanoa e uiga i auala sili ona faigofie ma sili ona faigofie e faʻapipiʻi ai se tagata faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga faʻapitoa a le Instagram i luga o se telefoni, ma le mafaufauina o le algorithm o gaioiga i luga o tulaga eseese - Android ma iOS. O ē umia ni mea faʻaonaponei, e lava le faʻafesoʻotaʻi le faleoloa aloaia e tuʻuina atu i le OS. Mo i latou o loʻo faʻaaogaina se Old iPhone po o le Android e aunoa ma auaunaga a Google, o le "Metotia 3" o le vaega talafeagai o le tusiga o le a aoga, faafetai lea e mafai ona e faʻapipiʻiina ai soʻo se faʻatusatusaga o le talosaga.