Faʻasoaina o faʻaaliga faʻapitoa i le Mozilla Firefox browser


O le faʻafouina mulimuli ane o Mozilla Firefox na aumaia suiga tetele i le atinaʻe, faʻaopoopoina ai se kulupu faʻapitoa faapitoa e natia ai vaega autu o le masini. O le asō o le a tatou talanoa e uiga i le auala e mafai ai ona faʻasalalau lenei laulau.

O le faʻaaliga manino o se Mozilla Firefox faʻapitoa lea e mafai ai e le tagata faʻapipiʻi ona vave faʻafefea i le vaega o loʻo manaʻomia o le masini. I le le mafai, o lenei laulau e faʻatagaina oe e vave alu i le 'initaneti, tatalaina le talafaasolopito, faʻalauiloa le masini i le atoaga o le televise ma sili atu. Faʻalagolago i manaoga o tagata e manaʻomia, o le faʻaogaina o kulupu le talafeagai mai lenei faʻaaliga manino e mafai ona aveesea e ala i le faaopoopoina o mea fou.

Faʻafefea ona faʻatulaga se vaega faʻaalia i Mozilla Firefox?

1. Tatala le faʻaaliga manino e ala i le kiliki i luga o le masini autu o le masini. I le pito maualalo, kiliki i luga le ki. "Suiga".

2. O le faamalama o le a vaevaeina i ni vaega se lua: i le itu tauagavale o loo i ai ni faamau e mafai ona faaopoopo i le vaega manino, ma i le itu taumatau, faasolosolo, o le vaega manino lava ia.

3. Ina ia mafai ona aveese faʻamalosi faaopoopo mai le faʻaaliga manino, uu i lalo le ki le talafeagai ma le kio ma toso i le itu tauagavale o le faamalama. Faʻamaoni, ma le isi itu, faʻaopoopo i ai faʻamau i le faʻaaliga manino.

4. Lalo o le ki "Faʻaali / Palo Paneli". E ala i le kiliki i luga, e mafai ona e pulea ni panini se lua i luga o le mata: o se faʻailoga (faʻaalia i le pito i luga o le masini, o le "File", "Edit", "Tools", ma isi) kulupu i totonu, masini tusi tusitusi o le a maua).

5. Ina ia mafai ona faʻafeiloaʻi suiga ma tapunia tulaga o le faʻaaliga manino, kiliki i luga o le atigipusa ma se koluse i le lisi o loʻo i ai nei. O le a le tapunia le tab, ae na o le tapunia o tulaga.

A uma ona faʻaaluina ni nai minute i le setiina o le vaega manino, e mafai ona e faʻamalamalamaina lelei Mozilla Firefox i lou tofo, ma faigofie ai lau sailiga.