Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi se ata i le UltraISO


O mea uma o loʻo maua i nei ona po e faʻapipiʻi ai le faila o faʻamaumauga e faʻamaumauina ai faʻamatalaga e uiga i itulau i luga o itulau. Faʻafetai i le faʻaoga, toe tatala le itulau i le Google Chrome 'upega tafaʻilagi televave vave, aua e le toe i ai i le initaneti le toe faʻaleleia o ata ma isi faʻamatalaga.

O le mea e leaga ai, i le aluga o taimi, ua amata ona faaputuputu le cache o le masini, lea e toetoe lava o taimi uma e mafua ai le faaitiitia o le saoasaoa o le masini. Ae o le fofo i le faafitauli o le faatinoga o le Google Chrome web browser e matua faigofie lava - na o oe e tatau ona faamama le cache i Google Chrome.

Tulei le Google Chrome Browser

Faʻafefea ona faʻamamaina le natia i Google Chrome?

1. I le tulimanu pito i luga taumatau kiliki i luga o le mamanu o le lisi o mea e fai i le masini ma i le lisi e foliga mai e alu "Talafaasolopito"ona toe filifili lea "Talafaasolopito".

Faamolemole ia matau o le vaega "Talafaasolopito" i so o se upega tafaʻilagi (e le naʻo Google Chrome) e mafai ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai le kulupu kulupu faigofie o Ctrl + H.

2. O le faʻaaliga e faʻaalia le talafaamaumau na faamaumauina e le masini. Ae i la tatou tulaga, tatou te le fiafia i ai, ae i le faamau. "Faamamaina le Talafaasolopito"lea e tatau ona e filifilia.

3. O le a tatalaina se faamalama lea e mafai ai ona e faʻamalamalamaina faamatalaga eseese o loʻo teuina i le masini. Mo la matou mataupu, e tatau ona e mautinoa o loʻo i ai se siaki e sosoo ma le mea. "O ata ma isi faila na teuina i le faʻapipiʻi". O lenei mekasini o le a faʻatagaina ai oe e faʻamalo le masini masini Google Chrome. Afai e tatau ai, tuʻu ese ma isi mea.

4. I le pito i luga o le faamalama e lata i le pito "Aveese mea nei" siaki le pusa "Mo taimi uma lava".

5. Ua saunia mea uma e faʻamalo le faʻaoga, o mea uma e tatau ona e faia o le kiliki i luga o le ki. "Faamamaina le Talafaasolopito".

O le taimi lava e tapunia ai le faamalama o le talafaasolosolo, o le a tapunia atoa le natia atoa mai le komepiuta. Aua neʻi galo e tatau ona faʻamamā le taimi faʻapipiʻi, ma faʻafaigofie le faʻatinoga o lau Google Chrome browser.