DVDVideoSoft Free Studio 6.6.40.222


I se tulaga o loʻo mumusu atoa ai le kio e galue, toetoe lava o tagata uma na auai na aofia ai. E le o tagata uma e iloa e mafai ona taofiofia se komepiuta e aunoa ma se manipulator, o le mea lea e tumau ai galuega uma ma o se malaga i le faleoloa ua faatulagaina. I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i auala e mafai ai ona e faia nisi taga e aunoa ma le faʻaogaina o le kiore.

Puleaina le PC e aunoa ma se kiona

O le tele o manipulators ma isi mea faigaluega faʻapipiʻi ua uma ona ulufale mai i totonu o tatou olaga i aso faisoo. I aso nei, e mafai ona pulea le komepiuta e ala lava i le paʻi o le lau poʻo le faʻaaoga foi o taga masani, ae e le o taimi uma lava lea. E oʻo lava i le mea fou o le kiore ma le trackpad, o faʻatonuga uma na faʻataunuuina e ala i le faʻaogaina o le komepiuta. E ui lava i le mea moni o le tekonolosi ma le faʻalauteleina o polokalama faʻapitoa ua oʻo i se tulaga maualuga, o le mafai ona faʻaaogaina faʻapotopotoga ma ki e tasi e faʻalautele ai le lisi ma faʻatautaia polokalama ma faʻatonuga o le faʻaogaina o mea faigaluega. O lenei "mea" ma fesoasoani ia i tatou e faʻatupulaʻia se taimi ao leʻi faʻatau se kiore fou.

Vaʻavaʻai foi: 14 Sisite afi Windows e faʻavave ai le galue i luga o se PC

Taofiofi o le taofiga

O le filifiliga e sili ona manino o le suia lea o le kusi ma se piano e pulea ai le mata i luga o le mata. O lenei mea o le a fesoasoani ia i tatou numpad - le numera numera i le taumatau. Ina ia faʻaaogaina e avea o se meafaigaluega e pulea, e manaʻomia ona e faia nisi fetuunaiga.

  1. Faasolo le autū autu SHIFT + ALT + NUM LOCKona paʻu ai lea o se pepe ma o le a faʻaalia se pusa felafolafoaiga i luga o le lau.

  2. O iinei e tatau ona tatou tuʻuina atu le filifiliga i le fesoʻotaʻiga e taʻitaʻia ai le poloka poloka. Faia lenei mea i le ki Taofie ala lea i le tataina i ai i ni nai taimi. A maeʻa faʻamaonia le sootaga, kiliki Spacebar.

  3. I le faamalama o le faatulagaga i le ki lava lea Taofi alu i le tafaoga o le taamilosaga vave speed sliders. O faʻamau i luga o le komepiuta ua faatulaga ai le maualuga o tau aogā. E talafeagai lenei mea, e pei ona le mafai e le faʻailoga ona alu malie.

  4. Ma le isi, liliu i le faamau "Faaaoga" ma lolomiina i se ki UI.

  5. Kuni le faʻamalama e ala i le faʻapipiʻiina o le tuufaatasiga tasi ALT + F4.
  6. Toe valaau le pusa talanoa (SHIFT + ALT + NUM LOCK) ma i le auala o loʻo faʻamatala atu i luga (o loʻo alu i le ki o le TAB), kiliki le ki "Ioe".

O le taimi nei e mafai ona e pulea le pepese mai le taʻavale. O numera uma sei vagana ai le zero ma le lima e iloa ai le itu o le feaveaʻiga, ma o le 5 e sui ai le kuluma o le kulusisi agavale. O le kī saʻo o le a suia i le autu o le lisi autu.

Ina ia faʻamalosi le pule, e mafai ona e kiliki NUM LOCK poʻo le tapeina atoa o le galuega e ala i le valaʻau i le pusa talanoa ma le kilikiina o le ki "Leai".

Papamaʻa ma Taskbar Management

Talu ai o le saoasaoa o le faʻaogaina o le fetuu e faʻaaoga ai le numpad e tele mea e manaʻomia, e mafai ona e faʻaaogaina se isi, auala vave e tatala ai pepa ma lafoaʻi alalaupapa i luga o le komepiuta. E faia lenei mea i se kī pupuu. Manumalo + Dlea "kiliki" i luga o le komepiuta, ma faʻafouina ai. O le filifiliga o le a faʻaalia i luga o se tasi o ata. O le fegasoloaiga i le va o elemene e faia e fana, ma amata (tatala) - e ala i le uu UI.

Afai o le avanoa i faʻamau i luga o le laulau o loʻo faʻafefeteina e matala matala o laupepa ma faʻaoga, ona mafai lea ona e faʻamamaina e ala i le faʻaogaina o Manumalo + M.

E alu i elemene faatonutonu "Taskbar" E tatau ona e taʻalo le kulupu TAB ua uma ona iloa aoe i luga o le komepiuta. O le laulau, i le isi itu, e aofia ai foʻi poloka (mai le agavale i le taumatau) - le lisi "Amata", "Saili", "Ata o Galuega" (i le Win 10), "Nofoaga Faasilasilaga" ma le faamau "Faʻitiʻitia uma faamalama". E le gata i lea, e ono iai ni faʻailoga masani. Fesuiai i le va oi latou i le kilikiina o le ki. Taofi, lele i le va o elemene - uʻamea, faʻalauiloa - UIma faʻasalalau lisi lisi poʻo mea faʻapipiʻi - Spacebar.

Faʻafoega mata

Faʻasologa i le va o poloka o le faʻamatalaga tatala muamua po o le polokalama o polokalama - o se lisi o faila, nofoaga e ulufale ai, o le tuatusi o le tuatusi, o se nofoaga e fai ai sailiga, ma isi mea - ua faia i le ki lava Taofi, ma le gaioiga i totonu o le poloka - i u fana. Valaʻau le lisi "File", Faʻamata ma isi - e mafai ona e ki Alt. Ua tatalaina le tala e ala i le oomiina o le aū. "Lalo".

Ua tapunia ia faamalama e se tuufaatasiga. ALT + F4.

Valaau "Pule o Task"

Task Manager mafua mai i se tuufaatasiga FMTL + SHIFT + ESC. Ona mafai lea ona e galue faatasi e pei o se faamalama faigofie - fesuiaiga i le va o poloka, mea faʻanofa mea e tatala. Afai e te manaʻomia e faʻatumu soʻo se gaioiga, e mafai ona e faia lenei mea e ala i le faʻaulu TULAGA sosoo ai ma le faʻamaoniga o lona faʻamoemoe i totonu o le faʻatalatalanoaga.

Valaʻauina o elemene autu o le OS

O le isi, matou te lisiina alapuʻu e fesoasoani vave ai ona faʻatautaia nisi o elemene autu o le faiga faʻaoga.

  • Manumalo + R tatala se manoa Taumafailea e mafai ona e tatalaina ai soʻo se talosaga, e aofia ai le faʻaogaina o polokalama, faatasi ai ma le fesoasoani i faʻatonuga, faʻapea foʻi le maua o avanoa i le tele o galuega faʻatonutonu.

  • Manumalo + E i le "fitu" e tatalaina ai le fafautusi "Komipiuta", ma i le "pito sili ona sefulu" lafoaʻi "Saili".

  • WIN + PAUSE maua avanoa i le faamalama "Faiga"o fea e mafai ai ona e alu e pulea tulaga o le OS.

  • Togi + X i le "valu" ma le "sefulu" o loʻo faʻaalia ai le lisi o mea, faʻapipiʻi le auala i isi galuega.

  • Toa + I tuʻu avanoa "Taimi". Galulue naʻo Windows 8 ma le 10.

  • E le gata i lea, naʻo le "valu" ma le "pito sili ona sefulu" o loʻo faia ai le sailiga o le gaioiga o le piano keyboard Manumalo + S.

Tatala ma toe amata

Toe amata le komepiuta e ala i le faʻaaogaina o le lauiloa. FMTL + ALT + TALA poʻo ALT + F4. E mafai foi ona e alu i le lisi "Amata" ma filifili le galuega manaomia.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe toe faʻaaogaina se komepiuta e faʻaaoga ai le piano

O le loka puipui e faʻaaogaina i se ala pupuu Lue + L. O le auala faigofie lea e maua. E tasi le tulaga e tatau ona fetaui lelei ina ia mafai ai e lenei faiga ona talafeagai - setiina o se faʻamatalaga o tala.

Faitau atili: Faʻapefea ona poloka se komepiuta

Faaiuga

Aua e te fefe ma faʻavaivaia e le toilalo o le kiore. E faigofie ona e pulea se PC mai le komepiuta, o le mea autu o le manatuaina o kulupu autu ma le faasologa o nisi o taga. O le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i lenei tusiga o le a fesoasoani e le gata mo se taimi le tumau e aunoa ma se manipulator, ae televave foi le saoasaoa o galuega ma Windows i tulaga faigaluega masani.