Faʻasala le keyboard i le Windows 7

I totonu o komepiuta komipiuta o le Windows, o loʻo i ai se mea taua tele e pei o le keyboard. Sei o tatou vaai po oa filifiliga mo le taʻavale i le Windows 7.

Tatalo le komepiuta mamanu

Atonu e tele mafuaʻaga mo le tatalaina o luga o le lau, poʻo, pei ona taʻua i se isi itu, keyboard keyboard:

  • Le lelei o le analog faaletino;
  • Faʻaletonu le faʻaaogaina o le tagata (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafitauli i le gaoioi o tamailima);
  • Galue i le papa;
  • Le puipuia e faasaga i le au failautusi pe a ulufale i upu palakalafa ma isi faamatalaga maʻaleʻale.

E mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili pe faʻaaogaina le keyboard i luga o le Windows, poʻo le faʻaaogaina foi o isi mea e tolu-vaega. Ae e oʻo lava i le amataina o le faʻafanua i luga o le Windows Windows keyboard e mafai ona avea ma metotia eseese.

Metotia 1: Polokalame Tolu

Muamua lava, o le a tatou taulai atu i le lafoaia e faʻaaoga ai le komepiuta lona tolu. Ae maise lava, o le a tatou mafaufau i se tasi o faʻalauiloa lauiloa o lenei taʻiala - o le Key Key Keyboard, o le a tatou suesueina ia faʻaaliga o lona faʻatulagaina ma le faʻalauiloa. E iai avanoa mo le siiina o lenei tusi i gagana e 8, e aofia ai le Rusia.

Tikiake Free Keyboard Key

  1. A maeʻa ona sii mai, taʻe le faila faila o le polokalama. E tatalaina le faʻapipiʻi masini matala. Kiliki "Lisi".
  2. O le isi faʻamalama e faʻamalosi ai oe e filifili se faila mo le faʻatulagaga. E le mafai ona avea lenei mea ma se faʻailoga. "Polokalama Polokalama" luga o le disk F. A aunoa ma se manaʻoga faʻapitoa, aua le suia nei tulaga. O le mea lea, oomi "Lisi".
  3. O lea e tatau ona e tofia le igoa o le faʻailoga i le lisi "Amata". O le faaletonu o le "Papa Vaavalea Faatauvaʻa". O le mea moni, o le tagata faʻaaoga, pe a manaʻo i ai, e mafai ona sui lenei igoa i le isi, ae e seasea ona i ai se aoga aoga mo lenei mea. Afai e te le manaʻo i le lisi "Amata" o lenei mea sa i ai, ona i lea tulaga e tatau ai ona seti seisi i tua atu o le parakalafa "Aua e te fatuina se pusa i le Amata amata. Faasolo i lalo "Lisi".
  4. O le isi faʻamalama e faʻamalosia ai oe e fatu se ata o polokalama i luga o lau laulau. Mo lenei mea e tatau ona e siakia le pusa "Fausia se atigipusa i luga o le komepiuta". Ae peitai, o lenei pusa ua uma ona seti ona ua le mafai. Ae afai e te le manaʻo e fai se atigipusa, ona fai lea i lenei tulaga e tatau ona e aveeseina. A maeʻa ona fai se filifiliga ma faia le manipisi tatau, tataʻi "Lisi".
  5. A maeʻa lena, o le a tatalaina se faamalama mulimuli pe afai o faʻavae uma o faʻatulagaga e faʻaalia e faʻavae i luga o faʻamatalaga na tusia muamua. Afai e te filifili e sui nisi, ona i ai lea i le tulaga lea "Toe foi" ma faia fetuunaiga talafeagai. I le faʻafeagai, lolomi "Faʻamau".
  6. Ua faʻagasolo le faʻaogaina o le polokalama o le Keyboard Key Free.
  7. A maeʻa, ona tatala lea o se faamalama, o loʻo faʻapea mai e uiga i le faʻamaeʻa manuia o le faʻatinoga. I le le mafai, e siaki lenei atigipusa mo siaki. "Tatalaina le Papa Faʻatonu Lelei" ma "Upega tafaʻilagi i le Initaneti". Afai e te le manaʻo e vave faʻalauiloaina le polokalama pe e te le manaʻo e asiasi i le ofisa aloaia o le laupepa e ala mai i le masini suʻesuʻe, ona faʻamaonia lea o le atigipusa i tafatafa o le mea e fetaui. Ona e lolomiina lea "Faauma".
  8. Afai i totonu o le faamalama muamua na e tuua ai se mea e latalata i le mea "Tatalaina le Papa Faʻatonu Lelei", i lenei tulaga, o le a amata le aunoa i luga o le keyboard.
  9. Ae i luga o isi laasaga o le a tatau ona e faʻaaogaina ma le lima. O le algorithm activation o le a faʻalagolago i mea na e faia i le taimi o le faʻatulagaina o le talosaga. Afai i totonu o faatulagaga ua e faatagaina le faia o se ala pupuu, ona faʻalauiloa loa lea o le talosaga, ia na o le kiliki i luga i le itu taumatau o le kuki (Pepa) faalua.
  10. Afai na faʻatagaina le faʻaaogaina o le faʻamalo i le Amata amata, ona tatau ai lea ona faʻatautaia e manaʻomia e faatino ai ia manipulations. Faasolo i lalo "Amata". Alu i "Polokalama uma".
  11. Mareko faila "Papa Vaavalea Faatauvaʻa".
  12. I lenei faila, kiliki i le igoa "Papa Vaavalea Faatauvaʻa", mulimuli ane o le a faʻaalia le keyboard.
  13. Ae e tusa lava pe e te leʻi faʻapipiʻiina ata o le polokalama i le Start menu poʻo le luga o le komepiuta, e mafai ona e faʻalauiloaina le Keyboard Key Free e ala i le kiliki i luga o lana faila faila. E le mafai, o lenei faila o loʻo i le tuatusi lea:

    C: Polokalama Polokalama FreeVK

    Afai i le taimi o le faʻapipiʻiina o le polokalame na e suia ai le nofoaga faʻapipiʻi, ona i lea tulaga o le faila faila e tatau ona i ai i totonu o le lisi na e faʻamaonia. Faʻasaga i lena pusa e faaaoga ai le "Explorer" ma sue le mea faitino. "FreeVK.exe". Faalua-kiliki i luga o le keyboard keyboard e amata ai. Pepa.

Metotia 2: Amata le Menu

Ae o le faʻaopoopoina o polokalama lona tolu e le talafeagai. Mo le tele o tagata faaaoga, o le galuega faatino o loʻo tuʻuina mai i luga o le screen tool Windows 7, o le keyboard-keyboard, ua lava tele. E mafai ona e tamomoe i auala eseese. O se tasi oi latou o le faʻaaogaina lea o le Amataga amata, lea na talanoaina i luga.

  1. Kiliki le ki "Amata". Faʻailo i totonu o igoa "Polokalama uma".
  2. I le lisi o tusi talosaga, filifili le faila "Tulaga Faataatia".
  3. Ona alu lea i se isi faila - "Tulaga faapitoa".
  4. O le mea o le a maua i le tusi faʻamaumauga. "Papa Lisi Mata". Faalua-kiliki i luga. Pepa.
  5. "Papa-Screen Keyboard", na uluai fausia i le Windows 7, o le a faalauiloaina.

Metotia 3: "Lisi Pulea"

E mafai foi ona e maua le "On-Screen Keyboard" e ala i le "Panel Control".

  1. Toe kiliki "Amata"ae o le taimi lenei e faʻaulu ai "Lisi Pulea".
  2. O lea la, lolomi "Tulaga faapitoa".
  3. Ona e lolomiina lea "Nofoaga Tutotonu mo Avanoa".

    Nai lo le lisi atoa o taga o loʻo i luga, mo i latou e fia faʻaaogaina le vevela, o le a faia se filifiliga vave. Faʻatasi ona fai se faʻasologa Manumalo + U.

  4. O le matala o le "Access Centre" e tatalaina. Kiliki "Faʻasalalau i luga o le keyboard keyboard".
  5. O le "luga-keyboard keyboard" o le a amataina.

Metotia 4: Matala matala

E mafai foi ona e tatalaina le meafaigaluega talafeagai e ala i le tusia o le faaupuga i le faamalama "Tao".

  1. Valaʻau i lenei faamalama i le kiliki Manumalo + R. Ulufale:

    osk.exe

    Faasolo i lalo "Lelei".

  2. "Papa Lisi-mata" e mafai.

Metotia 5: Suʻe le 'Amata amata

E mafai ona e gafatia le meafaigaluega i lenei tusiga e ala i le suʻeina o le Faʻamatalaga amata.

  1. Kiliki "Amata". I le eria "Saili polokalama ma faila" aveina i le faaupuga:

    Onscreen keyboard

    Iʻuga o suʻega a kulupu "Polokalama" O se mea ei ai le igoa tutusa e aliali mai. Kiliki i luga Pepa.

  2. O le a faʻaalia le meafaigaluega talafeagai.

Metotia 6: Faʻapipiʻi faʻapitoa le faila faila

E mafai ona tatalaina le komepiuta i luga o le lau e ala i le tuusaʻoina saʻo o le faila faila e ala i le alu i lona faʻailoga nofoaga e faʻaaoga ai le "Explorer".

  1. Sue le "Explorer". I totonu o lona tuatusi tuatusi, ulufale i le tuatusi o le pusa lea o loo i ai le faila faila o le On-Screen Keyboard:

    C: Windows System32

    Kiliki Ulufale pe kiliki i luga o le aupega o le aū i le taumatau o le laina.

  2. Le fesuiaiga i le nofoaga o le faila o le faila matou te manaʻomia. Vaavaai mo se mea ua taʻua "osk.exe". Talu ai o loʻo i ai ni nai mea faitino i totonu o le faʻaiuga, ina ia faafaigofie ai le sailiga, ia faatulaga i le faasologa o le alafapeta e ala i le kilikiina o le igoa o le igoa mo lenei mea. "Igoa". A maeʻa ona maua le faila osk.exe, faʻa-lua-kiliki Pepa.
  3. O le "On-Screen Keyboard" o le a amataina.

Metotia 7: faʻavae mai le pusa tuatusi

E mafai foi ona e tatalaina le keyboard i luga o le mataitusi i le ulufale atu i le tuatusi o le nofoaga o lana faila i le vaega "Explorer" tuatusi.

  1. Tatala le "Explorer". Ulufale i lona tuatusi tuatusi:

    C: Windows System32 osk.exe

    Kiliki Ulufale pe kiliki le aū i le taumatau o le laina.

  2. Ua tatala le mea faigaluega.

Metotia 8: Fausia se ala ala

E mafai ona faʻapipiʻi avanoa i le faʻalauiloaina o le "On-Screen Keyboard" e ala i le faia o se alava i luga o le komepiuta.

  1. Faʻasua-saʻo i luga o le avanoa o le komepiuta. I le lisi, filifili "Fausia". Ma le isi, alu i "Pipiʻi".
  2. O se faamalama mo le fatuina o se alalaupapa ua faalauiloaina. I le eria "Faʻamanino le nofoaga o le mea faitino" ulufale i le ala atoa i le faila faila:

    C: Windows System32 osk.exe

    Kiliki "Lisi".

  3. I le eria "Ulufale le igoa o igoa" ulufale i soʻo se igoa e te iloa ai le polokalama na faʻataʻaloina e le ala pupuu. Mo se faʻataʻitaʻiga:

    Onscreen keyboard

    Kiliki "Fai".

  4. Papatoʻa matapihi na fatuina. Le tamoe "Papa Lisi Mata" faalua ona kiliki i luga Pepa.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tele lava auala e faʻalauiloa ai luga o le keyboard keyboard ua fausia i le Windows 7 OS. O i latou e le o faamalieina i lona aoga mo soʻo se mafuaʻaga ua i ai le avanoa e faʻapipiʻi ai se analog mai se isi tagata e atiaʻe le tolu.