Faʻafefea ona fatuina se Taua VKontakte

E le o taimi uma i le faagasologa o le galulue faatasi ma se faʻamatalaga i le PowerPoint, e sologa lelei mea uma. E ono tulaʻi mai ni faʻafitauli e le fuafuaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani lava ona mafai ona feagai ma le mea moni e faʻapea o se ata faʻamalosi ua i ai se lanu paʻepaʻe, lea e matua faʻalavelave lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaonia mea taua. I lenei tulaga, e tatau ona e galue i lenei faʻalavelave.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faia se ata manino i le MS Word

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Mea

I uluai lomiga o le Microsoft PowerPoint, sa i ai se mea faigaluega faapitoa mo le tapeina o le paʻepaʻe papaʻe mai ata. O le galuega na mafai ai e le tagata faʻapipiʻi ona kiliki i tua o le nofoaga e solo ai. Sa matua manaia, ae o le faatinoga na pipili.

O le mea moni e faapea, i lenei galuega, o se faiga masani na faʻaaogaina e sili atu ai le manino o le palota i luga o le lanu lanu ua filifilia. O se taunuuga, o le ata sa i ai pea se ata o paʻepaʻe paʻepaʻe, o le tele lava o taimi e faʻasolosolo ai le pito i lalo o le pito i lalo, sa i ai ni mea ma isi. Ma afai o le ata i totonu o le ata e leai se tapulaa manino ua tapunia, ona ono mafai lea e lenei meafaigaluega ona faamanino mea uma.

I le PowerPoint 2016, na matou filifili ai e lafoai lenei galuega faigata ma faaleleia lenei meafaigaluega. O le tafiesea o le talaaga e sili atu ona faigata, ae mafai ona faia saʻo.

Le faʻagasologa o le aveeseina o le ata

Ina ia manino le ata i le PowerPoint, e tatau ona e ulufale i se tulaga faʻapitoa faʻatau.

  1. Muamua e te manaʻo e filifili le ata na manaʻomia ile kiliki i luga.
  2. O le a faʻaalia se vaega fou i le ulutala polokalama. "Galulue ma Ata", ma i totonu - tab "Faatulaga".
  3. O iinei tatou te manaʻomia ai se galuega o loʻo i le amataga o le meafaigaluega i luga o le agavale. Ua taua - "Aveese le talaaga".
  4. O se faʻaaliga faapitoa o le faʻagasologa o le a tatalaina le ata, ma o le ata lava ia o le a faʻaalia i le lanu viole.
  5. Lanu viomole o lona uiga o mea uma o le a vavaeina. Ioe, e tatau ona tatou aveesea mai lenei mea mea e tatau ona tumau i le iuga. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "Faailoga vaega e teu ai".
  6. E sui le taula i se penitala, lea e manaʻomia ona maka le ata e te manaʻomia e teu ai le eria. O le faʻataʻitaʻiga i luga o le ata e lelei, aua oi latou uma e faigofie ona fuafuaina e le faiga. I lenei tulaga, ua lava lea e paʻi ai le paʻu pe kiliki i totonu o faia e tuaoi vaega. O le a latou valiina i le lanu muamua mo le ata. I lenei tulaga, i le paʻepaʻe.
  7. O le iʻuga, e tatau ona faʻamautinoa e naʻo tulaga le talafeagai e tumau pea lanu ma le lanu viole.
  8. E i ai foi isi faamau i luga o le meafaigaluega. "Faailoga le nofoaga mo le aveese" E i ai le itu e faʻafeagai - o lenei penitala e faailogaina vaega iloga i le lanu viole. A "Aveese Mark" aveese faʻamaloga muamua. E i ai foi se ki "Faatea ese suiga uma"A e kiliki i ai, e toe taʻalo i tua uma faʻasologa i le uluai kopi.
  9. A maeʻa le filifilia o nofoaga manaʻomia mo le teuina o le a maeʻa, e tatau ona e kiliki i le ki "Faasaoina Suiga".
  10. O le a tapunia le meafaigaluega, ma afai e faia saʻo, o le a le toe i ai se talaʻaga.
  11. I ata sili atu ona faigata ma lanu eseese, e mafai ona tulai mai ni faafitauli ma le tufatufaina o nisi vaega. I ia tulaga, e tatau ona maitauina i taimi umi "Faailoga vaega e teu ai" (poʻo le isi itu) o vaega sili ona faigata. O lea la o le a le aveesea atoatoa le talaʻaga, ae o le mea e sili atu.

O se taunuuga, o le ata o le a manino i nofoaga talafeagai, ma o le a matua faigofie lava ona faʻaofi uma nei mea i soʻo se nofoaga o le paʻu.

I le auala lava e tasi, e mafai e se tasi ona ausia le manino atoatoa o se ata, e aunoa ma le filifilia o totonu o le lotoifale mo le faasaoina, pe filifili foi na o ni vaega eseese.

Isi auala

E i ai foi le tele o mea e fiafia i ai, ae o loʻo galulue foi i auala e faʻafetaia ai le vavao o le ata.

E mafai ona e gaoioi le ata ile pito i tua ma tuʻu sao ile itulau. O le mea lea, o le a puipuia ai vaega o le ata, ae o le a na o tua o le tusitusiga po o isi mea faitino, ma o le a le faalavelaveina i latou uma.

E taua le manatua e na o le pau lea o le mea e galue ai mo mataupu e le gata o le ata, ae o le paʻu i le lanu, ma mafai ona fusia faʻatasi. Ioe, o le auala sili ona faigofie e taulimaina ai papae.

Faaiuga

I le faaiuga, e tatau ona fai mai o le metotia e aoga tele, ae o loʻo fautuaina pea lava e le aufaʻatauvaga ma le iloa lelei le talaaga i isi taʻitaʻifu taʻiala. O lenei mea e masani ona faaosofia e le mea moni o le ata lava lea e tasi o le a sili atu ona lelei. E ui lava e faalagolago pea i le ata. Afai e te faʻalatalata atu i le faʻaogaina o vaega e le talafeagai, e matua lelei lava ma sao, ona lelei lea o galuega a le PowerPoint.