E lua tagata e faʻaoga tutusa i le Windows 10 i le faitotoa

O se tasi o faafitauli masani o loʻo faʻamatalaina i le faʻamatalaga o le igoa lona lua o le igoa ole igoa i luga o le loka faʻamalo pe a e ulufale. O le faafitauli e masani lava ona tupu pe a maeʻa faʻamatalaga a le vaega, ma, e ui lava o le mea moni e lua tagata e faʻaogaina, o le tasi e faʻaalia i luga o le faiga (faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga laasaga mai le auala e aveese ai le faʻaaogaina o le Windows 10).

I totonu o lenei tusi lesona, laasaga i lea laasaga pe faʻafefea ona foia le faafitauli ma aveese le tagata faʻaaogaina - aveese mai le mataʻitusi o loʻo i totonu o le Windows 10 ma sina mea itiiti pe a oʻo mai lenei tulaga.

Faʻafefea ona aveese se tasi o tagata e tutusa lelei i luga o le lau loka

O le faafitauli ua faʻamatalaina o se tasi lea o pine masani o le Windows 10, lea e masani ona tupu pe a maeʻa ona toe faʻafouina le polokalama, ae a o leʻi toe faʻafouina oe ua tape le talosaga o le motokata i le saini.

Ina ia faasaʻo le tulaga ma aveese le "tagata e faaaogaina" lona lua (i le mea moni, na o le tasi lava e totoe i le tino, ma o le faaluaina e faʻaalia i le faitotoa) e faʻaaoga ai laasaga faigofie nei.

  1. Liliu le faʻamalosaga motusia mo le tagata faʻaoga i le saini. Ina ia faia lenei mea, ia taomi ai le Win + R i luga o le piano, ituaiga netplwiz i le Matalala matala ma lolomi Ulufale.
  2. Filifili le faafitauli o le tagata faaaoga ma siaki le pusa "Manaomia se igoa fou ma se upu fai upu", faaaoga ia faatulagaga.
  3. Toe toe laasia lau komepiuta (na o le toe faʻaleleia, aua le tapuniina ma toe faʻaali).

I le taimi lava e uma ai le toe fai, o le a e vaʻavaʻai atu i na tala ma le igoa tutusa e le o toe faʻaalia i luga o le loka.

E foia le faafitauli ma, afai e manaʻomia, toe mafai ona toe faʻamalo le ulufale i le initaneti, vaʻai Faʻafefea ona faʻamalo le talosaga i le initaneti, o le tagata lona lua o loʻo i ai le igoa e tasi o le a le toe i ai.