Faʻasaga atu i le Yandex.mail

XLSX ma XLS o ripoti ia Excel. Mafaufau i le muamua na faia i se taimi e sili atu nai lo le lona lua ma e le o polokalama uma e tolu e lagolagoina ai, e tatau ai ona faaliliuina le XLSX i le XLS.

Auala e suia ai

O metotia uma o le faaliliuina o XLSX i le XLS e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu:

  • Tagata liliu mai i luga ole Initaneti;
  • Faʻatonu faʻamau;
  • Polokalame liliu mai.

O le a matou nonofo i luga o le faʻamatalaga o gaioiga pe a faʻaaogaina vaega taua e lua o auala e aofia ai le faʻaogaina o le tele o polokalama.

Metotia 1: Tui XLS ma le XLSX Converter

O le a amataina le iloiloga o le fofo o le faafitauli ma le faʻamatalaga o le gaoioiga algorithm e faʻaaoga ai le Batch XLS ma le XLSX Converter liliu mai, lea e liliu mai uma mai le XLSX i le XLS ma le isi itu.

Tikiake le Batch XLS ma le XLSX Converter

  1. Faʻasaʻo le tagata liliu mai. Kiliki le ki "Faʻamaumauga" i le taumatau o le fanua "Punaoa".

    Pe kiliki le ata "Tatala" i le tulaga o se faletupe.

  2. O le matala o le filifilia o le lapisi. Faʻasaga i le tusi o loʻo i ai le punavai XLSX. Afai e te pa i le faamalama e ala i le kiliki o le ki "Tatala"ona mautinoa ia siitia le ki i le faila o le faila mai le tulaga "Galuega XLS ma le XLSX Polokalama" i le tulaga "Pusa Excel", a le o lea o le mea e manao i ai e le o iai i le faamalama. Filifili ma taomi "Tatala". E mafai ona e filifilia faila e tele i le taimi e tasi, pe a manaʻomia.
  3. E i ai se suiga i le faamalama autu o le liliu. O le ala i faila ua filifilia o le a faʻaalia i le lisi o elemene na saunia mo le liua poʻo le fanua "Punaoa". I totonu o le fanua "Faʻatonu" faʻamaonia le pusa o fea o le a auina atu ai le laulau XLS fafo. E ala i le lē mafai, o le faila lava lea e tasi e teu ai le punavai. Ae afai e manaʻomia, e mafai e le tagata faʻaoga ona suia le tuatusi o lenei tusi. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "Faila" i le taumatau o le fanua "Faʻatonu".
  4. E tatala le meafaigaluega "Suʻe Failautusi". Faʻasaga i le lisi lea e te manaʻo e teuina le XLS fafo. Filifili, kiliki "Lelei".
  5. I le faamalama o le liliu i le fanua "Faʻatonu" O le tuatusi o le pusa ua filifilia ua faʻaalia. O lenei e mafai ona e tamoe i le liua. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Liliu mai".
  6. Ua amata le suiga. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻavevesi pe taofi e ala i le kilikiina o le kulupu i le faasologa. "Taofi" poʻo "Taofi".
  7. A maeʻa le liua, e aliali mai se siaki lanu meamata i le lisi i le agavale o le igoa faila. O lona uiga o le liua o le elemene tutusa e maeʻa.
  8. Ina ia alu i le nofoaga o le mea na liua ma le faʻalautele XLS, kiliki i luga o le igoa o le mea tutusa i totonu o le lisi ma le kī saʻo o le kusi. I le lisi tatala, kiliki "Galuega Faatino".
  9. Amata "Saili" i totonu o le pusa lea o loʻo i ai le laulau XLS ua filifilia. O le taimi nei e mafai ona e faʻaaogaina.

O le autu "itiiti" o le metotia e faapea o le Batch XLS ma le XLSX Converter o se polokalama totogi, o le saolotoga o lea kopi ei ai le tele o tapulaa.

Metotia 2: FreeOffice

XLSX i le XLS e mafai foi ona liua i le tele o faʻalapotopotoga faʻamaumauga, o le tasi o le Calc, lea o loʻo aofia i totonu o le avanoa LibreOffice.

  1. Faʻatoagaina le atigi amata o FreeOffice. Kiliki "Tatala le File".

    E mafai foi ona e faʻaaoga Ctrl + O pe alu i mea e lisiina "File" ma "Tatala ...".

  2. Le tamoe i luga o le laulau. Alu i le mea e tu ai le mea XLSX. Filifili, kiliki "Tatala".

    E mafai ona e tatalaina ma vaʻavaʻai le faamalama "Tatala". Ina ia faia lenei mea, toso le XLSX mai "Saili" i le amataga o le FreeOffice.

  3. O le laulau o le a tatalaina e ala i le faʻafanua Calc. O lea e tatau ona e liua i le XLS. Kiliki i le faʻasologa tafatolu i le itu taumatau o le ata pulou. Filifili "Faasaoina ... ...".

    E mafai foi ona e faʻaaoga Ctrl + Shift + S pe alu i mea e lisiina "File" ma "Faasaoina ... ...".

  4. A vagana ai le faamalama e aliali mai. Filifili se nofoaga e teu ai le faila ma agai i ai iina. I le eria "Pusa o Faiga" filifili mai le lisi "Microsoft Excel 97 - 2003". Faasolo i lalo "Faasaoina".
  5. O le a tatalaina le faamalama o le faamauga. E manaʻomia ona faʻamaonia e te manaʻo moni e teu le laulau i le XLS format, ae le o le ODF, lea e maua mai i le ofisa o le Office Calq. O lenei lapataiga ua lapatai foi e le mafai e le polokalama ona faasaoina nisi faatulagaga o elemene i se faila faila "ese" mo ia. Ae aua e te popole, aua o le tele lava o taimi, e tusa lava pe le mafai ona saʻo le faasaoina o se elemene faatulagaina, o le a leai sona aoga i le tulaga aoao o le laulau. O le mea lea, oomi "Faʻaaoga le format Microsoft Excel 97 - 2003".
  6. O le laulau ua liua i le XLS. O ia lava o le a teuina i le nofoaga lea na fesiligia e le tagata talosaga pe a laveaʻiina.

O le autu "itiiti" pe a faʻatusatusa i le auala na muamua atu, o le fesoasoani a le faila o le ripoti e le mafai ona faia se suiga i masini, talu ai e tatau ona e faʻasolosolo taʻitasi ia pepa taʻitasi. Ae i le taimi lava e tasi, o LibreOffice o se meafaigaluega e matua leai lava, e le masalomia o le "faaopoopo" o le polokalama.

Metotia 3: OpenOffice

O le isi nusipepa o le ripoti lea e mafai ona faʻaaoga e toe fuatia ai le XLSX laulau i XLS o OpenOffice Calc.

  1. Tatala le uluai faamalama o le Ofisa Tatala. Kiliki "Tatala".

    Mo tagata faʻaaoga e sili latou te faʻaaogaina le lisi, e mafai ona e faʻaaogaina le faasologa faasolosolo o mea "File" ma "Tatala". Mo i latou e fiafia e faʻaaoga ia ki vevela, o le filifiliga e faʻaaoga Ctrl + O.

  2. O le faʻaalia o le matala o le filifiliga. Alu i le mea e tu ai le XLSX. Filifili le faila laupepa, kiliki "Tatala".

    E pei ona i ai muamua, e mafai ona tatalaina le faila e ala i le tosoina mai "Saili" totonu ole atigi o le polokalama.

  3. Faʻamatalaga o le a tatalaina i le OpenOffice Calc.
  4. Mo le teuina o faʻamaumauga i le faatulagaga saʻo, kiliki "File" ma "Faasaoina ... ...". Talosaga Ctrl + Shift + S E aoga foi iinei.
  5. Taumafai teu. Ave i le mea na e fuafua e tuʻu ai le laulau toe teuteuina. I totonu o le fanua "Pusa o Faiga" filifili le tau aoga mai le lisi "Microsoft Excel 97/2000 / XP" ma lolomiina "Faasaoina".
  6. O se faamalama o le a tatalaina ma se lapataiga e uiga i le ono le maua o elemene faatulagaina ao faasaoina i le XLS o le ituaiga lava lea na ma matauina i LibreOffice. Lenei e tatau ona e kiliki "Faaaoga le faatulagaga o iai nei".
  7. O le laulau o le a faʻapolopoloina i le XLS ma tuʻuina i totonu o le nofoaga ua uma ona faʻamaonia i luga ole disk.

Metotia 4: Excel

O le mea moni, o se masini komepiuta Excel e mafai ona faaliliuina le XLSX i le XLS, lea o ia mea uma e lua o ni mea moni.

  1. Sue Excel. Kiliki le lisi "File".
  2. Next kiliki "Tatala".
  3. O le matala o le filifiliga filifilia. Faʻasaga i le mea o loʻo i ai le faila laulau i le XLSX format. Filifili, kiliki "Tatala".
  4. E amata le laulau i Excel. Ina ia faasaoina i se isi faatulagaga, toe foi i le vaega. "File".
  5. Ia kiliki nei "Faasaoina".
  6. O le save mea faigaluega ua faʻaaogaina. Alu i le mea e te fuafua e aofia ai le laulau liliu. I le eria "Pusa o Faiga" filifili mai le lisi "Excel 97 - 2003". Ona e lolomiina lea "Faasaoina".
  7. O se mata e masani ona matala e amata i se lapataiga e uiga i faafitauli fetaui lelei, na o le ese o foliga. Kiliki i totonu "Faaauau".
  8. O le a liua le laulau ma tuʻu i le nofoaga na faʻaalia e le tagata faʻaoga ao faʻapolopolo.

    Ae o lenei filifiliga e mafai na o Excel 2007 ma mulimuli ane. O uluai lomiga o lenei polokalame e le mafai ona tatala XLSX ma meafaigaluega faʻapipiʻi, ona o le taimi o le latou foafoaga e leʻi i ai lenei faatulagaga. Ae o lenei faafitauli e mafai ona foia. O lenei mea e manaʻomia le download ma faʻapipiʻi le pusa fesoʻotaʻiga mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft.

    Tikiake Papatusi Faʻatulagaga

    A maeʻa lenei mea, o le a tatala laulau XLSX i le Excel 2003 ma faʻasologa muamua i le masani masani. I le faʻaaogaina o se faila i lenei faʻaopoopoga, e mafai e le tagata faʻaoga ona toe faʻafouina i le XLS. Ina ia faia lenei mea, na o le alu i mea autu "File" ma "Faasaoina ... ...", ona i ai lea i totonu o le faamalama, filifili le nofoaga manaomia ma le ituaiga o faatulagaga.

E mafai ona e faaliliuina XLSX i le XLS i luga o se komepiuta e faʻaaoga ai polokalama faʻalapotopotoga poʻo ni faʻalapotopotoga faʻapipiʻi. O tagata liliu mai e sili ona lelei pe a manaʻomia le liua tele. Ae, o le mea e leaga ai, o le tele o polokalame o lenei ituaiga e totogi. Mo le tasi le liua i lenei itu, o le laasaga saoloto o laulau na aofia ai i le LibreOffice ma OpenOffice afifi o le a talafeagai lelei. O Microsoft Excel na te faia le liua aupito sili ona saʻo, talu ai ona o lenei lapataiga faʻapipiʻi e lua uma e fausia. Ae, o le mea e leaga ai, ua totogiina lenei polokalama.