Shingles Expert 1.1

O le mea e leaga ai, i le Odnoklassniki, o nisi tagata faʻapitoa e masani ona matauina le toilalo pe a galulue ma faʻamatalaga eseese o le aufaasālalau, mo se faʻataʻitaʻiga, ma ata. I le avea ai o se tulafono, o le tele o faitioga e pau i luga o le mea moni e le tatalaina e le saite se ata, lafoina i latou mo se taimi umi poʻo le leaga.

Aiseā e lē tuʻuina ai ata i Odnoklassniki

O le tele o faafitauli e mafua ai ona galue le 'upega tafailagi ma ata ma isi mea e masani ona faʻaalia i le itu a le tagata e mafai ona e faʻamautuina oe lava. Afai o se mea le lelei lea o le 'upega tafaʻilagi, o le a logoina muamua oe (i le mataupu o galuega faʻavae fuafuaina), pe o le a faigata foi i au uo ona matamata i ata i totonu o ni nai itula.

E mafai ona e taumafai e toe faʻafoe le atoatoaga o tamaiti aoga i le faia o se tasi o nei taga:

  • Toe sii se itulau tatala ile OK e faʻaaoga ai se faʻamaonia faapitoa i se nofoaga faapitoa i le pusa o le tuatusi, poʻo le faʻaaogaina o le ki U5. E tele lava ina fesoasoani lenei fautuaga;
  • Faʻamalo Odnoklassniki i le 'upega tafaʻilagi ma matamata i ata o le fiafia i ai iina. Aua nei galo e tapuni le mea na e faʻaogaina.

Faafitauli 1: Initaneti Initaneti

O le saoasaoa o le saoasaoa o fesoʻotaʻiga o le mafuaaga taatele lea mo le puipuia o le maua masani o ata i le upega tafailagi Odnoklassniki. O le mea e leaga ai, e sili atu le faigata ona faʻapipiʻi ia oe lava, ma o le tele lava o mea e tumau ai le faʻatali mo le saoasaoa e faʻamaonia.

Vaʻai foi: Nofoaga e siaki le saoasaoa o le Initaneti

E mafai ona e faʻaogaina nei fautuaga ina ia faʻaleleia atili ai le download o Odnoklassniki ma le telefoni feaveaʻi:

  • Katia uma afifi i totonu o le masini. E tusa lava pe tatala itulau e tutusa ma Odnoklassniki e 100% utaina, e mafai lava ona latou faʻaaogaina se vaega o fefaʻatauaiga i luga o le Initaneti, lea e matua lauiloa pe a leaga le fesoʻotaʻiga;
  • Pe a sii mai se mea e ala i vailaau oona po o se mea e siaki ai, e fautuaina e faatali sei maeʻa le download pe taofi / tape atoa. O le siiina mai e ala i le Initaneti (aemaise lava faila tetele) e matua aafia ai le faatinoga o nofoaga uma, e aofia ai le lelei;
  • Vaʻavaʻai pe o sau polokalama e sii mai pusa / faʻamaumauga ma faʻamatalaga i tua. E mafai ona iloa lenei mea "Taskbar". Afai e mafai, taofi le faafouga o le polokalama, peitaʻi, e le fautuaina e faʻavevesi lenei faiga, aua o lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai i le polokalama fou. E fautuaina e faatali mo le tikina mulimuli;
  • Afai ei ai sau galuega i lau sailiga "Turbo", ona faʻaagaoioi lea ma o le anotusi i luga o punaoa i luga o le upega tafaʻilagi ua sili ona lelei, o le mea lea, o le a amata ona mamafa vave. Ae ui i lea, o lenei galuega e le o taimi uma e galue saʻo ai i ata, o le mea lea, e seasea lava ona lelei le tapeina. "Turbo".

Faitau atili: Faʻamalosi "Turbo" i le Yandex Browser, Opera, Google Chrome.

Faʻafitauli 2: Faʻasaʻoina le sailiga

O le masini siaki e teuina taitoatasi ia faamatalaga eseese e uiga i nofoaga asiasi i lona mafaufau, ae o le a oʻo i le taimi e tumu ai ma atonu e iai ni faafitauli eseese i le faʻaalia o itulau uepi. Ina ia aloese mai lenei mea, e fautuaina e faamama e le aunoa. "Talafaasolopito", aua faʻatasi ai ma faʻamaumauga e uiga i nofoaga asiasi, e tele ni faila e le talafeagai ma ogalaau ua aveeseina e faalavelave i le galuega.

I suʻega taʻitasi, o le faʻamamāina o mea "Tala" faʻatulagaina sina mea itiiti. O faatonuga i lalo e sili mo Yandex ma Google Chrome, ae atonu e le galulue faatasi ma isi:

  1. Tatala le lisi o mea e teu i le masini e faʻaaoga ai le taʻalo talafeagai ile tulimanu pito i luga i le mea e te filifilia ai "Talafaasolopito" mai le lisi pa'ū. E vave alu i "Talafaasolopito" kiliki Ctrl + H.
  2. I le tatalaina o le taʻaloga ma le talafaasolopito o asiasiga e maua "Faamamaina le Talafaasolopito"lea o loʻo tuʻuina atu o se fesoʻotaʻiga o tusitusiga i totonu uma o tagata suʻesuʻe. O lona tulaga e mafai ona fesuisuiai laʻitiiti e faalagolago i le 'upega tafaʻilagi, ae o le a maua i le pito i luga o le itulau.
  3. E le gata i lea, e mafai ona e makaina isi mea mo le faʻamamaina e le i faʻaaogaina, ae o le ae leiloa ia upu tatala, tusi tusi, ma isi mea e teuina i le mafaufauga o le mafaufau.
  4. O le taimi lava e siaki ai mea uma e te manatu e tatau ai, kiliki "Faamamaina le Talafaasolopito".

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamalo le cache i Opera, Yandex Browser, Google Chrome, Mozilla Firefox.

Faʻafitauli 3: Faʻamaumau faila i le faiga

O faila faila e mafai ona aʻafia ai le saʻo o polokalame uma i luga o le PC, e aofia ai le Initaneti, lea e puipuia le faʻamaonia saʻo o mea o loʻo i itulau. Afai e le faʻamamāina le tino mo se taimi umi, e mafai ona tupu faʻafuaseʻi le toilalo.

CCleaner o se faʻafitauli lelei telefoni feaveaʻi talafeagai mo le faʻamamaina o lau komepiuta ma le faʻapipiʻiina o mea sese o le resitara. O loʻo faʻaalia ai se atinaʻe faigofie ma faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma le tulaga maualuga maualuga. O faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga e pei o lenei:

  1. I le itu tauagavale o le faamalama filifili le mea "Faamama". I le le mafai, e amata loa loa pe ae amataina le polokalama.
  2. Muamua, e tatau ona e faʻamamā mea uma o loʻo i totonu o le lisi "Windows"luga i luga. O siaki o loʻo i luga atu o elemene tatau o le a faʻaalia, ae e mafai ona e tuʻuina i luma o nisi mea.
  3. Kiliki le ki "Iloiloga"i le pito i lalo o le faamalama.
  4. O le umi o le sailiga e faʻalagolago i uiga o le komepiuta ma i luga o le aofaiga o lapisi. A maeʻa loa le faʻataʻitaʻi, ona kiliki lea i le tafatafa o le faamau "Faamama".
  5. O le faʻamamaina, e ala i le faʻatusatusaga i le sailiga, e manaʻomia foʻi se taimi ese. Ma le isi, e mafai ona e alu i le lisi "Talosaga" (e lata ane i "Windows") ma faia foi faatonuga tutusa i totonu.

I nisi o mataupu, o le faafitauli i le galuega a Odnoklassniki o loʻo i totonu o le tusi resitala, lea e toe faigofie ona faʻapipiʻiina i le fesoasoani a CCleaner.

  1. A uma loa le polokalama, alu i "Resitala".
  2. I le pito i lalo o le faamalama kiliki "Suʻesuʻega Faʻafitauli".
  3. Ma le isi, e mafai ona tumau mai ni nai sekone i ni nai minute.
  4. O le suʻesuʻega o le a maua ai ni mea sese i totonu o le resitala. Ae ui i lea, aʻo lei toe faatulagaina, ua fautuaina e siaki pe oi ai se siaki i luma oi latou. Afai e leai, ona seti lea ma le lima, a leai o le a le faasaʻo le sese.
  5. Faʻaaoga le ki "Faʻatonu".
  6. I le tulai mai o faʻalavelave faʻalavelave i le taimi o le faasaʻoina o mea sese i totonu o le resitala, e mafai ona toe foʻi i tua i le taimi o loʻo galue ai pea le komepiuta masani, o le polokalama o loʻo fautua mai "Toe Faʻaleleia". E fautuaina e malie.
  7. A uma ona faʻamaeʻa mea sese o le resitala ma fufulu le polokalama mai faila lē tumau, ia e ulufale i Odnoklassniki ma taumafai e toe tatala ata.

Faʻafitauli 4: Polokalama leaga

Afai e te suʻeina se siama e fesoʻotaʻi faʻasalalauga eseese i nofoaga poʻo taʻitaʻia le suʻeina o lau komepiuta, ona iai lea o se faʻalavelave faʻaleagaina o nisi o nofoaga. I le faʻamuamua, o le ae vaaia se numera tele o faʻamatalaga faasalalau, fenuaʻi pop-up ma le malamalama i mea e fia malamalama i ai, lea e le gata ina faʻaaogaina ai le 'upega tafaʻi ma faʻataʻitaʻi, ae faʻaumatia foi lana galuega. O le polokalama tutei na te auina atu foi faʻamatalaga e uiga ia te oe i punaoa lona tolu, lea e faʻaopopoina ai le faʻatautaia o Initaneti.

O le Windows Defender o le antivirus software lea ua fausia i totonu o komipiuta uma o lo o faagaoioia Windows, o lea e mafai ona faʻaaoga e saili ai ma aveese polokalama pest. O se vaifofo lelei lea e aunoa ma se totogi, aua e maua ai le tele o siama sili ona taatele e aunoa ma ni faafitauli, ae afai e te maua le avanoa e faʻaaoga ai se isi antivirus (aemaise lava le totogiina ma se igoa lelei), e sili atu le tuʻuina atu o le siakiina o komepiuta ma le faʻaitiitia o taufaʻatau i se tagata totogi.

O le faʻamamaina o le komepiuta o le a mafaufauina i luga o le faʻataʻitaʻiga o le tulaga faʻatau Lagolago:

  1. I le taimi muamua, e tatau ona e suʻe ma taufetuli. E sili atu le faigofie ona faia lenei mea e ala i le suʻeina i totonu "Taskbar" poʻo "Lisi Pulea".
  2. Afai e te amata le Defender, e te vaʻai i se mata moli, e le lanumeamata, o lona uiga ua ia maua se polokalama masalomia / lamatia ma / poʻo se faila. Ina ia faʻaumatia se siama ua leva ona iloa, kiliki "Mama komipiuta".
  3. E tusa lava pe e te aveeseina se siama e iloa i le taimi o se vaaiga mamao, e tatau ona e faia se suʻesuʻega komipiuta atoa mo isi taufaamatau. E manaʻomia lenei mea e siaki ai pe o faʻamaʻi i luga o le komepiuta e aafia ai le faatinoga o le Odnoklassniki. O mea e te manaʻomia e mafai ona vaaia i le itu taumatau o le faamalama. Manatua le ulutala "Filifiliga Faʻamaonia"lea e te manaʻo e maka le mea "Atoatoa" ma kiliki "Siaki nei".
  4. A maeʻa le suʻesuʻeina, o le a faʻaalia e le antivirus oe faʻaalia uma le taufaamatau. I tafatafa o le igoa o latou taʻitasi, kiliki i luga "Aveesea" poʻo "Faaopoopo i le puipuiga malu".

Faʻafitauli 5: Faʻasolo Vaʻaia

O nisi fofo anti-virus atonu e le manuia, lea e seasea lava ona taofiofi Odnoklassniki poʻo totonu o totonu o le 'upega tafaʻilagi, talu ai e amata e le anti-virus ona mafaufau i lenei punaoa ma ona anotusi e ono lamatia. Ae peitai, e leai se mea e te fefe ai, aua, atonu o lenei faafitauli ona o se mea sese i le faafouina o nofoaga autu. Ina ia toe faaleleia, e te le manaʻomia le aveeseina o le antivirus poʻo le toe foʻi i tua o faʻamaumauga i le setete muamua.

E masani lava e lava le na o le faʻaopoopoina o le punaoa i "Tuusaunoaga" ma o le a taofi e le siaki le poloka. O le fesiitaiga e mafai ona tupu i auala eseese, talu ai o mea uma e faalagolago i le masini komepiuta ua faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, ae masani o lenei faagasologa e leai ni faʻafitauli.

Faitau atili: Customize "Tuusaunoaga" i Avast, NOD32, Avira

E mafai ona e foia faafitauli o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga e aunoa ma le faʻatali mo fesoasoani i fafo. E faigofie ona faʻapipiʻi mo se tagata PC masani.