"Aʻo 5: Avanoa Faʻaseseina" faʻapipiʻi i le Windows 7


Faʻasalaga "Aʻo 5: Avanoa Faʻatau" E tele le faʻaaogaina o le Windows 7 o loʻo feagai ma lenei mea sese. O lenei mea sese ua faʻamaonia ai e le lava le aia tatau a le tagata faʻaaoga e faʻatino ai soʻo se talosaga poʻo se faʻaogaina o le polokalama. Ae o lenei tulaga e ono tulai mai tusa lava pe o oe i totonu o se OS OS ma le mafai gafatia.

Faʻasaʻo le "Faʻasalaga 5: Avanoa Faitinoina"

O le tele o taimi, o lenei faʻafitauli faʻafitauli e tulaʻi ona o le faiga mo le puleaina o tala (tagata e faʻaaogaina le avanoa - UAC). Ua i ai ni mea sese, ma o le poloka poloka e mafai ona avanoa i nisi faʻamaumauga ma directories. E i ai mataupu pe afai e leai ni aia tatau i se faʻamatalaga patino poʻo se tautua. O faʻamalositino mea tʻatolu (polokalama faakomepiuta ma le faʻaaogaina o talosaga) e mafua ai foi se faafitauli. O nisi nei o auala e faʻaitiitia ai "Aʻo 5".

Vaʻai foi: Faʻalavelaveina o le UAC i le Windows 7

Metotia 1: Faʻamasino e avea ma pule

Vaʻai faalemafaufau i se tulaga e amata ai e le tagata faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o se komepiuta komepiuta ma vaʻai i se feʻau e faʻapea: "Aʻo 5: Avanoa Faʻatau".

Ole tali sili ona faigofie ma sili ona vave o le faʻalauiloaina lea o le taʻaloga taaloga e fai ma sui ole pule. E tatau ona e faia laasaga faigofie:

  1. Kiliki PKM i luga o le ata e faʻapipiʻi le talosaga.
  2. Ina ia mafai e le faʻapipiʻi ona amata lelei, e tatau ona e taofi i le taimi "Faʻamasino e avea ma pule" (atonu e te manaʻomia e te ulufale i se upu fai upu e tatau ona e maua).

A maeʻa nei laasaga, e amata lelei le fofo o le polokalama.

E tatau ona maitauina o loʻo i ai le masini komepiuta e manaʻomia ai le pule e faʻatautaia. O le faailoga o se mea faapena o le ai ai se ata puipui.

Metotia 2: Avanoa i le faila

O le faʻataʻitaʻiga i luga o loʻo faʻaalia ai o le mafuaʻaga o le sese o loʻo taʻoto i le leai o se avanoa i le lisi faʻamaumauga le tumau. O le fofo o le komepiuta e manao e faʻaaoga se faila le tumau ma e le mafai ona maua. Talu ai e leai se avanoa e sui ai le talosaga, e tatau ona tatala avanoa i le faila o le faila.

  1. Tatala le "Explorer" faʻatasi ma aia tatau. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi autu "Amata" ma alu i le lisi "Polokalama uma", kiliki i luga o le pepa "Tulaga Faataatia". I lenei tusi tatou te maua "Saili" ma kiliki i luga PKM e ala i le filifili "Faʻamasino e avea ma pule".
  2. Faʻamatalaga: Faʻapefea ona tatala le "Explorer" i le Windows 7

  3. Fai le suiga ile auala:

    C: Windows

    O loʻo matou sailia se lisi faʻatasi ma le igoa "Vaa" ma kiliki i luga PKM, filifili le parakalafa "Meatotino".

  4. I le faamalama e tatala, alu i le vaega-mea "Saogalemu". E pei ona e vaʻaia i le lisi "Vaega po o Tagata Faaaoga" E leai se faʻamatalaga na faʻatautaia ai le polokalama faʻapipiʻi.
  5. E faʻaopoopo se tala "Tagata faaaoga", kiliki le ki "Faaopoopo". O se faamalama e oso aʻe i luga o le a ulufale ai le igoa masani "Tagata faaaoga".

  6. A maeʻa le kilikiina o le ki "Siaki Igoa" o le ai ai se faagasologa o le sailiga mo le igoa o lenei faamaumauga ma faatulaga se ala mautinoa ma atoatoa i ai. Kuni le faamalama e ala i le kiliki o le ki. "Lelei".

  7. O le lisi o tagata o le a faʻaalia "Tagata faaaoga" faatasi ai ma aia tatau ua atofaina i le vaega "Faʻatagaga mo le Vaega faʻapitoa (e tatau ona tuʻu se siaki i luma o atigipusa uma).
  8. Le isi, kiliki le ki "Faaaoga" ma malilie faatasi ma le lapataiga pop up.

O le faaaogaina o aia tatau e tele ni minute. A maeʻa ona maeʻa, o faʻamalama uma na faia ai faʻatulagaga o faʻatautaiga e tatau ona tapunia. A uma ona faʻataunuʻu laasaga na faʻamatalaina i luga, "Aʻo 5" e tatau ona mou.

Metotia 3: Faʻamatalaga o Tagata

O le faafitauli e mafai ona faʻamautu e ala i le suia o tulaga faʻamatalaga. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i laasaga nei:

  1. Fai le suiga ile auala:

    Lisi Pulea Mea Uma Pulea Mea Faʻamaumauga

  2. Alu i le mea na taʻua "Suiga o Tautuuga Pulea o Tagata Tausi".
  3. I le faamalama e aliali mai, o le a e vaʻavaʻai i se slider. E tatau ona siitia atu i le tulaga maualalo.

    E tatau ona pei o lenei mea.

    Matou toe toe amataina le PC, e tatau ona mou ese le paʻu.

A maea le faatinoina o gaoioiga faigofie o loo otooto atu i luga, "Laʻasaga 5: Avanoa Faʻaseseina o le a faʻaumatia. O le metotia o loʻo otooto atu i le auala muamua o se fua le tumau, o lea afai e te manaʻo e faʻaumatia uma le faafitauli, e tatau ona e suʻesuʻeina i totonu o le polokalama 7. E le gata i lea, e tatau ona e siakiina lau polokalama mo siama, aua e mafai foi ona mafua ai "Aʻo 5".

Vaʻai foi: Iloiloina o le polokalame mo siama