O le a le mea e aafia ai le taimi o le kalama

O le tele o faila faila i le DOCX, o loʻo tatalaina ma faʻataʻitaʻia e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa. O nisi taimi e manaʻomia ai le tagata e faʻaaogaina le anotusi atoa o le mea o loʻo taʻua i luga i le PDF ina ia mafai ai, e fai ma faʻataʻitaʻiga, se ata. O auaunaga i luga o le initaneti o loʻo taulaʻi atu i le faʻatinoina o lenei faiga e fesoasoani i le ausia o le galuega.

Liliu mai DOCX i le PDF i luga o le initaneti

O le asō o le a tatou talanoa auʻiliʻili e uiga i le lua lava punaoa a le upega tafaʻilagi, talu ai o le tele o na mea o le a leai se uiga e toe iloilo ai, ona ua uma ona faia e tutusa, ma o le pulega e toetoe o le selau pasene tutusa. Matou te fautuaina le gauai atu i nofoaga nei e lua.

Vaʻavaʻai foi: Convert DOCX i le PDF

Metotia 1: SmallPDF

Ua i ai i le igoa o le Initaneti SmallPDF e manino lava ua fuafuaina mo le galue faʻatasi ma pepa PDF. O ana meafaigaluega e aofia ai le tele o galuega eseese, ae o lenei ua na ona tatou naunau e liliu. E tupu faapenei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le SmallPDF

  1. Tatala le itulau autu o le upega tafaʻilagi a le SmallPDF e faʻaaoga ai le sootaga o loʻo i luga ma kiliki i luga o le tui "Upu i le PDF".
  2. Faʻaauau e faʻaopoopo se faila e faʻaaoga ai soʻo se metotia avanoa.
  3. Mo se faʻataʻitaʻiga, filifili le mea o loʻo teuina i luga o lau komepiuta e ala i le filifilia i le masini ma kiliki le ki "Tatala".
  4. Faatali mo le gasologa e faʻatumu.
  5. O le ae mauaina se faʻamatalaga i le taimi lava e uma ai ona sauni le mea mo le download.
  6. Afai e tatau ona fai le faʻamalosi poʻo le faʻasaʻoina, fai muamua aʻo leʻi tuʻuina atu le pepa i lau komepiuta e faʻaaoga ai meafaigaluega na fausia i totonu o le 'upega tafaʻilagi.
  7. Kiliki i luga o se tasi o 'auʻaunaga tuʻuina e sii mai ai le PDF i le PC poʻo le lafoina i luga o le upega tafaʻilagi.
  8. Amata le liua o isi faila e ala i le kiliki i le fetaui tutusa i le ituaiga o le uʻamea.

O le suiga o le a ave le maualuga o le tele o minute, a maeʻa ona saunia le pepa mulimuli mo le sii mai. A maeʻa ona matou faitauina a matou faʻatonuga, o le a e malamalama e tusa lava pe o le a faʻaaogaina e se tagata faʻapipiʻi le auala e galue ai i le 'upega tafaʻilagi a le SmallPDF.

Metotia 2: PDF.io

Faʻapipiʻi le PDF.io e ese mai i le SmallPDF naʻo le foliga mai ma nisi galuega faʻaopoopo. O le faagasologa o le liua e toetoe lava tutusa. Ae ui i lea, seʻi o tatou faia se laʻasaga taʻitasi i le laasaga o laasaga e tatau ona e faia ina ia mafai ai ona faʻatautaia lelei faila faila tatau:

Alu i le uepisaite PDF.io

  1. I luga o le itulau autu o le PDF.io, filifili le gagana talafeagai e faaaoga ai le lisi autu i le pito i luga agavale o le lisi.
  2. Alu i le vaega "Upu i le PDF".
  3. Faʻaopoopo se faila mo le gaioiga i soʻo se auala talafeagai.
  4. Faatali seia maeʻa le liua. A o faagasolo lenei faagasologa, aua le tapunia le tab ma aua le faalavelaveina le fesootaiga i le Initaneti. E le sili atu i le sefulu sekone le umi.
  5. Tii le faila maeʻa i lau komepiuta poʻo le lafoina i luga o le upega tafaʻilagi.
  6. Alu i le liua o isi faila i le kilikiina o le ki. "Amata i luga".
  7. Tagai foi:
    Matou te tatalaina pepa o le DOCX format
    Tatala DOCX faila i luga o le initaneti
    Tatala se faila DOCX i le Microsoft Word 2003

I luga, na faʻafeiloaia oe i ni mea e lua e tutusa ma 'upega tafaʻilagi mo le liliu mai o pepa mai le DOCX i le PDF. Matou te faʻamoemoe o fesoasoani na tuʻuina atu na fesoasoani ia i latou o loʻo feagai ma le faʻatinoga o lenei galuega mo le taimi muamua ma e leʻi galue lava i luga o ia nofoaga, o le autu autu o loʻo taulai atu i le faiga o faila faila.

Tagai foi:
Tuli le DOCX i le DOC
Suʻe PDF i le DOCX i le initaneti