Faʻafoʻi mscoree.dll faʻalavelave

I lenei mataupu, matou te faamatalaina le auala e faʻapipiʻi ai le lomitusi ina ia mafai ona maua lautele i luga o le upega tafailagi mai se komepiuta patino i luga o le Windows 7. E le gata i lea, o le mafai ona faʻaaogaina faila faigāluega o le a iloiloina.

Vaʻai foi: Aiseā e le lolomiina ai e le lolomitusi pepa i MS Word

Faʻasoa faʻasoa

E mafai e se fesoʻotaʻiga ona i ai se masini se tasi mo le lolomiina o pepa ma numera telefoni numera. Ina ia mafai ona faʻatinoina lenei galuega e ala i se fesoʻotaiga, e tatau ona faia ia masini lomitusi avanoa mo isi tagata faʻapipiʻi e fesoʻotaʻi atu i le fesoʻotaiga.

Faʻasalalauga ma le lolomiina

  1. Matou te faia le ki "Amata" ma alu i le vaega ua taua "Lisi Pulea".
  2. I le faʻaaliga ua faʻaalia ua matou faia se suiga i le vaega o loʻo avanoa ai le suiga o faʻasologa. "Network ma le Initaneti".
  3. Alu i "Nofoaga Tutotonu ma Fesootaiga".
  4. Matou te fetaomi atu "Suiga filifiliga e tufatufa atu i luma".
  5. Matou te faailogaina le faa-parakalafa e nafa ma le aofia ai o le lautele lautele e mafai ai ona faaaogaina i numera numera ma masini lomitusi, matou te faia le faasao o le suiga ua uma ona faia.

O le faia o laasaga o loʻo i luga, o le ae faia ni saini numera ma masini lomitusi faʻalauteleina i tagata lautele e fesoʻotaʻi atu i le fesoʻotaiga. O le laasaga e sosoo ai o le tatalaina lea o avanoa i masini lomitusi.

Faʻasoa atu se tagata lomitusi faapitoa

  1. Tatou te oi "Amata" ma matou ulufale "Meafaigaluega ma Lolomitusi".
  2. Matou te taofi le filifiliga i luga o masini lolomi tatau, alu i "Mea a le Lomitusi«.
  3. Alu i "Avanoa".
  4. Faʻafiafia "Faasoaina atu o lenei lomitusi"tulei "Faaaoga" ma isi "Lelei".
  5. A maeʻa nei laasaga, ona amata lea ona makaina le lomitusi i se atigipusa itiiti e faʻaalia ai o meafaigaluega mo lomitusi o loʻo maua i luga o le upega tafailagi.

O le mea uma lava, e ala i le mulimuli i nei laasaga faigofie, e mafai ai ona faʻasoa le lolomiina i le Windows 7. Aua le galo e uiga i le saogalemu o lau fesoʻotaiga ma faʻaaoga se vaʻaia lelei. Ia aofia ai foi se pafu.