Mp3tag 2.87

3D modeling is a creative and fascinating process. E faʻaaogaina mo le ata vaaia o ata ma faʻatinoga. Po o le isi itu - ia faia se ata tusi e faʻavae i se ata o iai. Faʻaaoga polokalame faʻapitoa, e pei o le Astra Furniture Designer, e mafai ona faʻaalia lau falemautotogi i luga o le komepiuta, ona fai lea o mea fou, faaopoopo meafale, o le mamanu o le a e faia ai oe lava.

Astra Designer Furniture ua fuafua mo le mamanu o le totonugafale ma meafale. Ua fuafua faapitoa mo pisinisi laiti ma pisinisi. E faigofie lava ona faʻatautaia, talu ai o le polokalame ua maeʻa faʻamaumauga ma se faʻamatalaga manino. Faatasi ai ma le fesoasoani a Astra Designer, e mafai ona e mamanuina uma meafale ma vaega taʻitasi.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalama mo le fausiaina o mamanu

Elemene o soʻo se foliga

Fausia o meaafale, e mafai ona e faʻaaogaina vaega o soo se ituaiga ma le lapoa e te manaʻomia. O lenei e faigofie atu nai lo le PRO100. Taumatau i Astra Constructor, e mafai ona e tusiina se elemene ma faʻamautinoa ai le mea e tatau ai mo ia: tulaga, mafiafia, meafaitino, lanu, ma e oʻo lava i le itu o fila. E mafai ona e tipi ese lima poʻo le lapotopoto. O faʻamatalaga uma e faʻapipiʻiina i vaega, ma o le polokalama e faʻasaʻo au taga, faʻamalo mea sese.

Toe faʻamalosia le faletusi

Faʻamaumauga masani Astra Designer e le fiafia i le i ai o le tele o elemene. Ae e mafai ona toe faaleleia! E mafai ona e fatuina oe lava potutusi pe download sau sauniuni mai le Initaneti. O au galuega faʻatino uma o le a faʻapolopoloina i se isi pusa, o le mea lea, i le aluga o taimi, o le ae faasaoina oe lava se faletusi tele o oloa.

Asiasiga mai itu uma

Astra Designer Furniture o le a faʻatagaina oe e mamanuina meaafale ma mamanu totonu i soʻo se faʻataʻitaʻiga: fuafuaga, pito i luma, vaaiga i le itu, faʻapea foʻi i ni faiga se lua: Vaaiga ma Vaʻaia. E le pei Google SketchUp, o iinei e mafai ona vaeluaina le lau i ni vaega se lua pe fa ma faʻapipiʻi se isi suʻesuʻega i totonu oi latou taʻitasi.

Lipoti

A maeʻa ona faʻatumu tulaga faʻapitoa, o le a faitau e le polokalama mea uma faʻaaoga. O lea, kiliki le kiliki ma Astra Designer o le a fatuina se lipoti mo oe, lea o le a faʻaalia ai le aofai ma le tele na faʻaaluina, faʻapea foi ma le tele o mea uma o le a tau.

Mea faʻamau

O le polokalame e faʻapipiʻiina faʻapipiʻiina i luga o vaega o le oloa, ae e mafai lava ona e fetuunai ma le lima. I KitchenDraw, e leai se avanoa faapena. O faʻamaumauga faʻamaumauga e mafai foi ona toe faʻaleleia pe faia sau lava oe.

Mama

1. O le fesoʻotaʻiga e faʻaogaina;
2. Malosiaga e faʻafetaui ai mea uma;
3. E mafai ona e fatuina ni vaega foliga faʻafefegaiga;
4. Tuai le saoasaoa o le galuega: suiga i le poloketi e mafai ona faia saʻo i luma o le tagata faatau;
5. O le polokalama ei ai le gagana Rusia.

Faʻafitauli

1. Aʻo le i amataina, e tatau ona e faia le tele o faʻamaumauga, e aunoa ma se polokalama e le aoga;
2. Faletusi matagofie "tauagafau" o filifiliga saunia.

Astra Furniture Designer o se polokalama faigofie mo le mamanuina o meaafale o loʻo i ai le tele o meafaigaluega ma e faigofie ona faʻatautaia. O se filifiliga sili lea mo le amataga ma mo latou ua leva ona auai i le mamanu o meaafale. E le gata i lea, e pei foi o isi polokalama, e avanoa avanoa mo Astra mo na o le demo demo version.

Download Astra Design Design Furniture Trial Version

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

K3-Meafale Fale o le BCAD Astra tatala Matou te faatulagaina meafale i le Interior Design 3D

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Astra Designer Furniture - polokalama faʻapitoa faʻapitoa mo le mamanu o meaafale ma le faia o mamanu totonu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Technos
Tau: $ 31
Toa: 14 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.6