Faʻamatalaga telefoni i le lomiga lata mai

O le taimi nei o le faateleina o le lauiloa o le mauaina o avefeau lata mai mo komepiuta ma masini feaveaʻi. O se tasi o sui sili ona lauiloa o lenei polokalama o le Telegram. I le taimi nei, o le polokalame e lagolagoina e le atinaʻe, o faʻataʻitaʻiga laiti e faasaʻoina i taimi uma ma ua faʻaopoopoina foliga fou. Ina ia amata faʻaaoga faʻafouga, e tatau ona e sii mai ma faʻapipiʻi le faʻafouga. O le mea lena o le a tatou talanoaina i le isi.

Faʻafou Papamalama Telegram

E pei ona e iloa, Telegram galue i luga o telefoni feaveaʻi o loʻo faʻatino iOS poʻo le Android, ma i luga o le PC. O le faʻaaogaina o le lomiga lata mai o le polokalama i luga o se komepiuta o se faiga e faigofie lava ona faigofie. Mai le tagata faʻaaoga e tatau ona faia ni nai taga:

  1. Amata Telefoni ma alu i le lisi "Faʻatonu".
  2. I le faamalama e amata, alu i le vaega "Manatu taua" ma siaki le pusa i autafa "Toe faʻafouina le aunoa"pe afai e te leʻi faʻagaoioia lenei parakalafa.
  3. Kiliki i luga le ki o lo o aliali mai. "Siaki mo faʻamatalaga".
  4. Afai e maua le fou fou, o le a amata le download ma o le a mafai ona e mulimuli i le alualu i luma.
  5. A maeʻa, e tumau pea na o le taomiina o le ki "Toe amata"e amata faʻaaoga le faʻafouga o le avefeau.
  6. Afai o le parakalafa "Toe faʻafouina le aunoa" faʻaauau, faʻatali seʻia tuʻuina atu faila talafeagai ma kiliki i le kī o loʻo faʻaalia i le pito i lalo e faʻapipiʻi ai le faʻailoga fou ma toe amata Telekalamu.
  7. A maeʻa le toe amataina, o le a oʻo mai faʻamatalaga o auaunaga, o fea e mafai ai ona e faitau e uiga i suiga fou, suiga ma faasaʻoga.

I le mataupu pe a le toe faʻafouina i lenei auala e le mafai ona faʻaaogaina, e fautuaina matou e sii mai ma faʻapipiʻi le telefoni lata mai o le Telegram Desktop mai le ofisa aloaia. E le gata i lea, o nisi o loʻo faʻaaogaina le tuai o le Telegram e le lelei le aoga ona o loka, ma o se taunuuga e le mafai ona toe faʻafouina. O le faʻaaogaina faʻapipiʻi o le lomiga fou i lenei mataupu e pei o lenei:

  1. Tatala le polokalama ma alu i "Alerte Auauna Atu"lea na e tatau ona e maua ai se feau e uiga i le le mautonu o le faʻaaogaina.
  2. Kiliki i le faila faʻapipiʻi e sii mai le faʻapipiʻi.
  3. Faʻatoʻa le faila faila e amata ai le faʻatulagaga.

O faʻamatalaga auiliili mo le faʻatinoga o lenei faiga e mafai ona maua i le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo. Faʻalogo i le auala muamua ma mulimuli i le taʻiala, amata i le lima o laasaga.

Faitau atili: Faʻamauina Telegram i komepiuta

Matou te faafouina le Telegram mo smartphones

O se numera tele o tagata faʻapipiʻi faʻapipiʻi le Telegram i luga o le iOS po o le Android platform. Mo le lomiga feaveaʻi o le talosaga, o faʻamaumauga e faʻasaʻo faʻapitoa foi, pe a tupu i se polokalama komepiuta. Ae ui i lea, o le faagasologa o le faapipiiina o mea fou fou e ese lava. Seʻio tatou tilotilo i faʻamatalaga lautele mo faʻalapotopotoga uma e lua o loʻo faʻatinoina muamua, talu ai e toetoe lava a tutusa ia manua:

  1. Saini i le Faleoloa Faleoloa poʻo le Faleoloa Taʻavale. I le taimi muamua o le a agai i le vaega "Faʻafouina", ma i le Faleoloa Taʻavale, faʻalautele le lisi ma alu i "O aʻu talosaga ma taaloga".
  2. I le lisi o loʻo aliali mai, saili le avefeʻau ma tape le ki "Toe faafou".
  3. Faatali mo faila faila fou e sii mai ma faʻapipiʻi.
  4. A o faagasolo le faagasologa o le download, e mafai ona vave faʻaeʻeina se faʻafouga mo le Telegram, pe a manaʻomia.
  5. I le faaiuga o le faʻapipiʻi, faʻatautaia le talosaga.
  6. Faitau le faʻamatalaga o le auaunaga e tausisia ai suiga ma suiga fou.

E pei ona mafai ona e vaʻai, e tusa lava pe o le a le faʻaaogaina o le Telegram i le fouga fou e le o se mea faigata. O manipulations uma e faia i na o ni nai minute, ma e le manaʻomia e le tagata faʻaoga se malamalamaaga faaopoopo poʻo ni tomai e faʻafeiloai ai i le galuega.