Faʻamuta OpenVPN i Ubuntu

I le taimi nei, o loʻo i ai se numera tele o tagata suʻesuʻe o loʻo tamomoe i luga o masini eseese. O le mea lea, e le o se mea e ofo ai, pe a filifilia se suʻega mo sailiga i luga o le Initaneti i aso taitasi, e mafai ona faʻalavelave le tagata faʻaaoga i latou uma. I lenei tulaga, afai e le mafai ona e filifili, e sili atu ona lelei le filifiliina o se masini e fesoasoani e galue ai ma ni atopaʻu i le taimi e tasi. O sea polokalama o Maxton.

Maxthon free browser o se oloa a tagata atinaʻe Saina. O se tasi lea o nai suʻega e mafai ai ona e fesuiai i le va o ni masini se lua ao faimalaga le Initaneti: Trident (IE engine) ma WebKit. E le gata i lea, o le lomiga lata mai o lenei talosaga o loʻo teuina ai faʻamatalaga i le ao, o le mafuaʻaga lea e iai le igoa aloaia o le Maxthon Cloud Browser.

Surf the sites

O le galuega autu a le polokalama Maxton, e pei lava o soʻo se isi lava mea, o loʻo faimalaga ia nofoaga. O le au atinaʻe o lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻatulagaina o se tasi o tagata sili ona vave i le lalolagi. O le masini autu o Maxthon o WebKit, lea sa masani ona faʻaaogaina i luga o lauiloa e pei o Safari, Chromium, Opera, Google Chrome, ma le tele o isi. Ae, afai o le anotusi o le 'upega tafaʻilagi' ua faʻaalia saʻo mo na o le Initaneti navigator Internet Explorer, ua faʻaaogaina aunoa e Makston le Initaneti Trident.

Maxthon e lagolagoina le tele-application galuega. I le taimi lava e tasi, o laupepa taʻitasi e fetaui ma se isi auala, lea e mafai ai ona e faʻamausaliina le faʻatinoga e tusa lava pe paʻu le isi laupepa.

Malosiaga o Maxton e lagolagoina le tele o tekonolosi faʻaonapo nei. Aemaise lava, e saʻo le faʻatinoina o tulaga nei: Java, JavaScript, CSS2, HTML 5, RSS, Atom. E le gata i lea, o loʻo galue le masini ma faʻavae. Ae i le taimi lava e tasi, e le o taimi uma e faʻaalia saʻo ai itulau ma le XHTML ma le CSS3.

Maxthon lagolagosua i maliega i lalo ole Initaneti: https, http, ftp ma SSL. I le taimi lava e tasi, e le aoga i luga o imeli, Usenet, ma le feʻau vave (IRC).

Fafagaina o le ao

O le vaega autu o lomiga lata mai o Maxthon, lea na mafai ai ona suia le mafai ona sui le afi i luga o le lele, o se fesoʻotaʻiga faʻatasi ma le ao. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaauau pea ona e galue i le 'upega tafailagi i le nofoaga lava lea na e faʻamaeʻa ai, e oʻo lava i le fesuiaiga i se isi masini. O lenei taunuʻuga e mafai ona ausia e ala i le fesoʻotaʻiina o faʻasalalauga ma faʻamaufaʻailoga e ala i se faʻamatalaga faʻaaoga i le ao. O le mea lea, o le i ai o le Maxton o loʻo faʻapipiʻi i luga o masini eseese i polokalama o Windows, Mac, iOS, Android ma Linux, e mafai ona e faʻamaopoopoina i le tele e mafai ai i le tasi ma le isi.

Ae o le a le muta ai iina ia avanoa o le ao. Faatasi ai, e mafai ona e auina atu i le ao ma fefaasoaaʻi ia tusitusiga, ata, sootaga i nofoaga.

E le gata i lea, o loʻo faʻalagolago le faʻatupeina o ao. O loʻo i ai se tusi faʻapitoa faapitoa o le ao e mafai ai ona e faia ni lipine mai masini eseese.

Suʻe le pa

O le suʻesuʻega i le Maxton e mafai ona faʻatautaia uma e ala i se isi vaega ma e ala i le pusa o le tuatusi.

I le lomiga a Rusia o le polokalama, ua faʻatūina se suʻesuʻega e faʻaaoga ai le polokalama Yandex. E le gata i lea, o loʻo i ai ni masini suʻesuʻe muamua, e aofia ai Google, Fesili, Bing, Yahoo ma isi. E mafai ona faʻaopopo i ai masini fou fou e ala i faʻamaumauga.

E le gata i lea, e mafai ona e faʻaogaina oe lava Maxthon tele-sailiiliga i luga o le tele o masini suʻesuʻe i le taimi e tasi. O ia, i le ala, ua setiina o le masini suesue le lelei.

Ituala

Mo le vave ma le faigofie ona avanoa i le tele o galuega tauave, o le Maxton o loʻo i ai se itu e lalata ai. Faʻatasi, e mafai, i le na o le tasi le kiliki e fai ma le kio, alu i tusi tusi, i le Download Manager, i le Yandex Market ma i le Yandex Taxi, tatala se api laumei.

Ad blocker

Sueina o le Maxton o loʻo i ai ni meafaigaluega faʻapipiʻi mamana mo le poloka o faʻasalalauga. I le taimi muamua, na poloka le faasalalauga i le faʻaaogaina o le elemene Ad-Hunter, ae i le lomiga lata mai o le talosaga, o le atunuʻu Adblock Plus e nafa ma lenei mea. O lenei meafaigaluega e mafai ona poloka ai fuʻa ma pop-ups, faʻapea foʻi ma nofoaga faʻasolosolo faamama. I le faʻaopoopoga, o nisi o ituaiga o faasalalauga e mafai ona poloka i le tusi lesona, e ala i le kiliki o le kiore.

Pule o le faailoga tusi

E pei o se isi lava mea, o le a lagolagoina e Maxthon le faʻasaoina o tuatusi o punaoa sili ona fiafia i tusi. E mafai ona e pulea ia tusi tusi e faʻaaoga ai se pule lelei. E mafai ona faia ni vaʻavae ese.

Lavea itulau

Faʻatasi ai ma le masini komepiuta a Maxthon, e le gata ina mafai ona e faʻasaoina tuatusi i itulau initaneti i luga o le Initaneti, ae e mafai foi ona e siiina itulau i le komipiuta a lau komepiuta, mo le maimoaina mulimuli ane o le tuusao. E tolu avanoa e teu ai e lagolagoina: o le itulau atoa o le itulau (o se pusa eseese e atofa mo ata faʻaolaina), na o le html ma le upega tafaʻilagi MHTML.

E mafai foi ona faʻapolopolo itulau o le upega tafaʻilagi o se ata e tasi.

Mekasini

O le mea sili ona matagofie o le mekasini o le maketi o Maxton. E le pei o le tele o isi suʻesuʻega, e le gata o le tala faasolopito o le asiasi atu i itulau uepi, ae toetoe o faila uma ma faila i luga o lau komepiuta. O faʻamaumauga faʻamaumauga e faʻapipiʻiina i le taimi ma le aso.

Faʻaauau

O le masini komepiuta a Maxton e iai ni meafaigaluega faʻapitoa. I le taimi e tasi, faʻatumu le pepa, ma faʻatagaina le masini e manatua le igoa ole igoa ma le upega tafailautusi, e le mafai ona e ulufale i le lumanai i taimi uma e te asiasi ai i lenei 'upega tafaʻilagi.

Tikiake Pule

Maxthon o loʻo i ai se suʻavaʻavaʻa saugofie. O le mea moni, i galuega faʻatino e sili atu ona itiiti i polokalama faʻapitoa, ae sili atu le tele o meafaigāluega tutusa i isi suʻe.

I le Download Manager, e mafai ona e suʻe faila ile ao, ona ave lea i lau komepiuta.

E le gata i lea, e mafai e Makston ona faʻafefe televave le vitio i le faʻaaogaina o meafaigaluega na fausia mo lenei mea, lea e le o maua mo le tele o isi sailiga.

Matagofie

O le faʻaaogaina o se mea faigaluega faapitoa ua fausia i totonu o le masini, e mafai e le au faʻaaoga ona faʻaaoga le galuega faaopoopo o le faia o se faʻamalamalamaga o le mata atoa poʻo se isi itu.

Galue ma faʻaopoopoga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻatinoina o le talosaga a Maxthon e maualuga tele. Ae e mafai ona faʻateleina atili ma le fesoasoani o faʻaopoopoga faapitoa. I le taimi lava e tasi, o loʻo lagolagoina le galuega e le gata i faʻaopoopoga na faia faapitoa mo Maxton, ae faʻapea foi i latou na faʻaaogaina mo le Initaneti Explorer.

Le lelei o Maxthon

  1. Le mafai ona sui i le va o masini e lua;
  2. Faʻamaumauga i le ao;
  3. Televave vave;
  4. Faiga faʻavae;
  5. Faʻataʻifaleina le ad ad blocking;
  6. Lagolago galuega ma faʻaopoopoga;
  7. Tulaga lautele lautele;
  8. Igilisi (e aofia ai le Rusia);
  9. O le polokalama e matuai saoloto lava.

Maxthon Lelei

  1. Faatasi ai ma nisi o tulaga faaonaponei faaonapo nei e le lelei i taimi uma;
  2. E i ai nisi o mea puipuia.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le masini Maxton o se polokalama faʻaonaponei, sili ona aoga mo le faimalaga i luga o le Initaneti ma faia ai nisi o galuega faaopoopo. O nei mea e aʻafia ai le tulaga maualuga o le lauiloa i le va o tagata faʻapitoa, e ui lava i le i ai o ni faaletonu laiti. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai pea le tele o galuega a Maxthon e fai, e aofia ai i le maketi o maketi, ina ia mafai e tagata sili ona taua e pei o Google Chrome, Opera poʻo Mozilla Firefox ona pasi lana sailiga.

Faʻapipiʻi masini komepiuta Maxthon mo le leai se totogi.

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Kometa suʻesuʻe Safari Amigo Comodo dragon

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Maxthon o se faʻatautaia e tele-window e faʻavae i luga ole masini Internet Explorer. O le oloa e maua ai se mafanafana fiafia i luga o le Initaneti ma se maualuga maualuga o itulau o uta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻasalalauga Windows
Faʻapupula: Maxthon
Tau: Faʻatau
Toa: 46 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.2.1.6000