Polokalame faʻatupeina o kalori

E toʻatele tagata e taʻitaʻia se olaga ola maloloina, faʻamalositino i taimi uma ma 'ai saʻo. Ina ia fesoasoani e fuafua le numera o kalori e suʻe ma susunuina i le aso, o polokalama faapitoa e valaʻaulia mo, lea o le a talanoaina i lenei tusiga. Sa matou aveina ni sui, o ia mea uma e talafeagai mo ni mea eseese eseese.

Faʻasologa tusi

Tatala le lisi o le talosaga laitiiti mo le polokalama faʻaaoga Android. O lana sini o le fesoasoani lea i le toleniina ma le faʻasaʻoina o faʻasologa o loʻo ulufale mai. O le polokalama o le a otometi lava ona faamaumauina ia mea uma, pe a maeʻa ona faia lea o se kalafi e iai taunuʻuga. E mafai e tagata faʻapipiʻi ona faʻaopopo ata, faʻamaonia le mamafa ma le aofai o kalori e 'aina i le aso.

O le mea e leaga ai, e leai se calculator o le a fesoasoani e fuafua le aofaʻi o vailaʻau ma elemene aoga na maua, ae e le o taimi uma e talafeagai ma e le mafai ona manatu o se mea itiiti. Fitasisi le Suʻega faʻasalalauga e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi ma e avanoa mo le siiina i le Google Play Store.

Faʻasologa o Pepa Faʻasologa

ChiKi

ChiCi o le a fesoasoani ia te oe e faia au fuafuaga i aso taitasi, fuafua le kalori na e mauaina mo taumafataga taitasi ma fuafua pe toafia na susunu i le taimi o le faamalositino. I le le mafai, faaopoopo atu le tele o ipu ma ituaiga o gaoioiga o le a fesoasoani i le faʻaumatiaina o faʻatonuga tutoʻatasi e le manaʻomia. E le gata i lea, o loʻo i ai fuainumera faifaipea e faʻaalia ai suiga uma o lou tino, pe afai e te tusia i totonu o fomu ua faʻaagaga mo lenei.

E taua le taulaʻi atu i le lagolagosua o talaʻaga, lea o le a mafai ai e le toʻatele o tagata ona faʻaogaina le polokalame i le taimi e tasi. O le tele lava o meafaigaluega e avanoa mo le saʻolotoga, ae afai e te manaʻo e lagolago tagata atiae, e mafai ona e faʻatau se ki o le a tatalaina ai nisi galuega faʻaopoopo.

Faʻalogo ChiKi

Taumafa & tusi

Tagata faʻapitoa e taʻua lenei polokalama o le kalorika calculator. Ae e moni lenei mea, e leai isi mea e mafai, ae peitai, o le taulaʻi faapitoa e totogi i le seti o oloa ma ipu. O le tagata faaaoga na te filifilia mai le lisi mea na ia faʻaaogaina, ma o le Diet & Diary o le a fuaina mea uma na o ia. Afai e te leʻi mauaina le ipu i luga o le laulau, e mafai ona e faia lau oe lava fua mai fua o oloa.

I luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le au atinaʻe o loʻo i ai se faʻasalalauga e tuʻufaʻatasia ai a latou api o talaaga ma fefaasoaaʻi fefaʻasoaʻiga ma isi. O le resitalaina e le tele se taimi e alu ai ma e faʻatino tuusaʻo mai le faamalama o polokalama autu.

Tikiake Meaai & Tusia

Vaʻai foi: Talosaga mo le taʻavale i le Android

Ua matou faʻaaogaina ni sui se tolu. Latou te fetaui mo faamoemoega eseese ma ofoina atu galuega faʻapitoa. O le filifiliga e faalagolago na o ou manaʻoga ma manaʻoga.