Matou te toe tuʻuina atu fesoʻotaʻiga i le Odnoklassniki

Afai e faʻafuaseʻi ona e faʻasalalauina le manaʻoga e manaʻomia, ona mafai lea ona toe faʻaleleia, ae ui i lea, o loʻo i ai nisi faʻafitauli i lenei mea. E le pei o isi fesoʻotaʻiga lautele, e leai se galuega a Odnoklassniki. "Toe faʻafoʻisia"lea e fautuaina pe a tape le tusi.

Le faagasologa o le aveesea o tusi o Odnoklassniki

E taua le manatuaina pe ae lolomiina le faafeagai "Aveesea" e te fufuluina i le fale. I le fefaʻasoaʻiga ma i luga o sui o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo, fesoʻotaʻiga vavalalata ma / poʻo le feau o le a tumau i soʻo se mataupu i masina a sau, o lea e le faigata ai ona toe faafoi.

Metotia 1: Talosaga i le tagata faʻasaga

I lenei tulaga, e tatau ona e tusi i lau tagata talosaga se talosaga e auina atu le feʻau poo se vaega o le tusi na faʻafuaseʻi ona solo. Pau lava le faʻafitauli o lenei auala o le tagata faʻasaga lea e le mafai ona tali pe musu e lafo se mea, e faasino i nisi o mafuaaga.

Metotia 2: Faʻafesoʻotaʻi le lagolago faʻapitoa

O lenei metotia e faʻamautinoa ai le 100% o taunuʻuga, ae e na o le faʻatali (atonu o ni nai aso), talu ai o le lagolago faʻapitoa e tele naua ona popolega. Mo le toe faʻafoʻiina o faʻamatalaga o fesoʻotaʻiga o le ae tuʻuina atu se tusi i lenei lagolago.

O faatonuga mo fesootaiga ma le lagolago e pei o lenei:

  1. Kiliki i luga o le upega o lau avatar i le pito i luga taumatau o le 'upega tafaʻilagi. I le lisi matūua, filifili "Fesoasoani".
  2. I totonu o le siaki suʻesuʻe, faʻapipiʻi mea nei "Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le lagolago".
  3. Faitau faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu Odnoklassniki, ma mulimuli i le fesoʻotaʻiga fautuaina.
  4. I le foliga faafesagai "Faamoemoega o togafitiga" filifili "O laʻu talaaga". Faatoaga "Mataupu o togafitiga" le mafai ona faʻatumu. Ona tuu lea o lau tuatusi imeli faafesootai ma i le fanua lea e te manaomia e te alu ai i le telefoni, fesili i le tagata faigaluega lagolago e toe fai fesootaiga ma se isi tagata (ia mautinoa ia tuuina atu se sootaga i le tagata e faaaogaina).

O tulafono a le 'upega tafailagi o loʻo taʻu mai ai e le mafai ona toe faʻaleleia fesoʻotaʻiga na faʻaumatia e le faʻaaogaina o tagata. Ae ui i lea, o le lagolago fesoasoani, pe a fesiligia, e mafai ona fesoasoani e toe faafoi atu feʻau, ae o le tulaga lenei ua faʻaumatia talu ai nei.

Metotia 3: Lagolago i Meli

O lenei metotia o le a aoga pe afai na e faʻapipiʻi lau meli meli i lau faʻamataga ae e te leʻi tapeina lau tusi. Afai e le fesoʻotaʻi le meli, o le a le toe faʻaaogaina mataitusi.

E mafai ona fesoʻotaʻi le meli i se teutusi ma Odnoklassniki e faʻaaoga ai faatonuga nei:

  1. Alu i "Faʻatonu" lau talaaga. Ina ia alu i ai, faʻaaoga le ki "Sili atu" i luga o lau itulau ma i le lisi matūua, filifili "Faʻatonu". Pe mafai foi ona e kiliki i le mea tutusa i lalo o le avatar.
  2. I le poloka i le itu tauagavale, filifili "Faasilasilaga".
  3. Afai e te leʻi faʻapipiʻi meli, ona kiliki lea o le fesoʻotaʻiga talafeagai e fusifusia ai.
  4. I le faamalama e tatala, tusi le upega tafai mai lau itulau i le Odnoklassniki ma se tuatusi imeli aoga. E matua saogalemu lava, o lea e le mafai ona e popole i le saogalemu oa latou faamatalaga patino. Nai lo lena, e mafai e le 'auʻaunaga ona talosagaina oe e te ulufale i le telefoni o le a oʻo mai ai le faʻamaoniga o le faʻamaoniga.
  5. Faʻatasi i totonu o le pusameli na e faʻamaonia i le parakalafa muamua. Sa tatau ona i ai se tusi mai le Odnoklassniki ma se fesoʻotaʻiga e faʻagaoioi ai. Tatala ma alu i le tuatusi ua tuʻuina atu.
  6. A maeʻa faʻamaonia le tuatusi imeli, toe faʻafeiloaʻi le itulau faʻailoga. E tatau lea mea ina ia mafai ai ona e vaʻai i tulaga maualuga o faʻamalo meli. Afai ua uma ona i ai soʻu meli, e mafai ona e faʻafefe nei 5 points.
  7. I poloka "Taʻu mai ia te aʻu" siaki le pusa "E uiga i savali fou". Mareko o loʻo i lalo "Email".
  8. Kiliki "Faasaoina".

A maeʻa lena, o le a faʻasalalau uma savali mai i lau imeli. Afai e faʻafuaseʻi ona soloia i luga o le saite, ona mafai lea ona e faitauina a latou kopi ile tusi mai Odnoklassniki.

Metotia 4: Toe faʻaleleia o fesoʻotaʻiga e ala i le telefoni

Afai o loʻo e faʻaaogaina se telefoni feaveaʻi, ona mafai lea ona e toe faafoiina le savali ua maeʻa i ai, pe afai e faʻafesoʻotaʻi lau tagata vaʻavaʻai ma le talosaga e auina atu pe tusitusi i le lagolago faʻapitoa o le 'upega tafailagi.

Ina ia amataina fesoʻotaʻiga ma le lagolago lagolago mai se telefoni feaveaʻi, faʻaoga lenei taʻiala i lea laʻasaga taʻitasi:

  1. Faʻasaga le ie puipui i le itu tauagavale o le lau. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le taga o se limatusi mai le itu tauagavale o le mata i le taumatau. I mea o lisi o loʻo i totonu o le pupuni, saili "Tusi i tagata atiae".
  2. I totonu "Faamoemoega o togafitiga" tuʻu "O loʻu Talaaga"ma i totonu "Togafitiga autu" mafai ona faamaoti "Mataupu faʻapitoa", e pei o manatu e faatatau i "Savali" e leʻi ofoina atu iina.
  3. Tuʻu lau imeli mo faʻamatalaga.
  4. Tusi se savali i le lagolago faʻapitoa i se talosaga e toe faʻaleleia le tusiga poʻo soʻo se vaega. I le tusi, ia mautinoa e aofia ai se fesoʻotaʻiga i le faʻailoga o le tagata e te manaʻo e toe faafoi le talanoaga.
  5. Kiliki "Auina atu". O lea e tatau ona e faatali mo se tali mai le lagolago ma galue ia latou faatonuga.

E ui lava e le mafai ona toe faʻaleleia le lafoina o faʻamatalaga aloaia, e mafai ona e faʻaaogaina nisi o auala e fai ai lenei mea. Ae ui i lea, e aoga le manatuaina afai e te vaʻaia le savali mo se taimi umi, ma o lea ua e filifili e toe faʻafoʻi, ona e toilalo lea.