Faʻafefea ona suia faamaumauga i le puipui VKontakte

HTC Desire 516 Dual Sim o se atamai lea, e pei o le tele o isi masini Android, e mafai ona faalauiloaina i le tele o auala. Toe faʻaleleia o masini komepiuta o se mea e manaʻomia e le seasea i tagata e ona le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia. O ia manipulations e mafai ai ona "toe faafou" le masini i le faasologa lelei ma le manuia ma le manuia, faʻapea foi ma le toe faʻafoisia o le faʻatinoga ua leiloloa ona o le toilalo ma mea sese.

O le manuia o taualumaga o le firmware e fuafua ai le saʻo o sauniuniga o meafaigaluega ma faila o le a manaʻomia i le faagasologa, faapea foi ma le saʻo atoatoa o le faʻatinoina o faatonuga. E le gata i lea, e le tatau ona galo ia mea nei:

Tiute mo le taunuuga o le faʻaaogaina ma le masini e naʻo le tagata e faʻaaogaina. O gaoioiga uma nei e faia e lē e ona le telefoni i lau lava tulaga lamatia!

Sauniuniga

O sauniuniga sauniuni e muamua atu i le tuusaʻoga saʻo o le fesiitaiga o faila i vaega o masini e ono umi se taimi, ae e matua fautuaina lava ia maeʻa muamua. Aemaise lava, i le tulaga o le HTC Desire 516 Dual Sim, o le faataitaiga e masani lava ona faatupuina faafitauli mo ona tagata faaaoga i le faagasologa o le faʻaaogaina o le polokalama polokalama.

Avetaavale

O le faʻaaogaina o avetaʻavale mo le tuʻuina atu o le masini ma meafaigaluega mo masini komepiuta mo le firmware e masani lava e le mafua ai ni faʻafitauli. E naʻo le tatau ona mulimuli i laasaga o aʻoaʻoga mo Qualcomm-masini mai le tusiga:

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale mo le firmware firmware

I le tulaga tonu lava, o se upusii faʻatasi ma avetaavale mo le faʻaaogaina o tusi taʻavale e avanoa mo taimi uma mo le sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Faʻasaʻo avetaʻavale mo masini uʻamea HTC Desire 516 Dual Sim

Lagolago

Ona o le mea e ono tulai mai o le manaʻoga e toe faʻafoʻisia le polokalama o le telefoni, faʻapea foi ma le faʻatagaina faʻamalosia o faʻamatalaga mai tagata mai le masini i le taimi o le polokalama faʻapipiʻi, e tatau ona e tausia uma faamatalaga taua o loʻo i totonu o le telefoni i se nofoaga saogalemu. Ma e sili atu foi le fautuaina e faia se faʻamaumauga o vaega uma e faʻaaoga ai le ADB Run. O faatonuga e mafai ona maua i mea o loo i le sootaga:

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau masini komepiuta ae leʻi faʻamalamalamaina

Lisi polokalama ma faila

Talu ai ona o nisi auala o le faʻaogaina o masini komepiuta e faʻaoga i le masini o loʻo fesiligia, lea e matua ese lava i totonu ia i latou lava, o sootaga i le siiina o polokalama talafeagai ma faila o le a tuʻuina atu i le faʻamatalaga o metotia. Aʻo le i faia le faʻatinoga saʻo o faʻatonuga, e fautuaina ia e masani lelei i laasaga uma e tatau ona faʻatino, faʻapea foi ma le siiina uma o faila talafeagai.

Faamaumauga

Faʻalagolago i le tulaga o le masini, faʻapea foʻi ma sini o loʻo faʻatulaga e le tagata faʻaaogaina le firmware mo ia lava, o le auala o le taualumaga e filifilia. O metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo ua faʻatulagaina ina ia faigofie mai i se mea faigofie.

Metotia 1: Siosiomaga MicroSD + Faʻafouina Falemeli

O le auala muamua e mafai ai ona e taumafai e faʻapipiʻi le Android i le HTC Desire 516 o le faʻaaogaina lea o malosiaga o le natura faʻaleleia o le siosiomaga (toe faʻaleleia) ua saunia e le kamupanī. O lenei metotia e taua o le aloaʻia, o lona uiga e saogalemu ma faigofie ona faʻaaogaina. Faʻapipiʻi le pusa faʻatasi ma le masini komepiuta mo le faʻatulagaina e tusa ai ma faatonuga o loʻo i lalo, e mafai ona e faʻaogaina le sootaga:

Faʻasolo le firmware aloaia HTC Desire 516 mo ​​le faʻapipiʻiina mai se kata

O se taunuuga o laasaga nei, matou te maua se telefoni ma le firmware aloaia ua faʻapipiʻiina, ua mamanuina mo le faʻafanua Europa.

Lusia i totonu o le pusa e le o avanoa! E tusa ai ma le faʻasilasilaina o le atinaʻe o le a talanoaina i se isi laasaga o faatonuga o loʻo i lalo.

  1. Matou te kopiina, IA LE MAUA ma e aunoa ma le toe faʻaigoaina o le teutusi, maua mai i le sootaga i luga, i le aʻa o se card microSD ua faatulagaina i le FAT32.
  2. Vaʻavaʻai: Metotia uma o le faatulagaina o kata manatua

  3. Aveese le telefoni, aveese le maa, faʻapipiʻi le kata i le firmware i le slot, faʻapipiʻi le batini i le nofoaga.
  4. Tatou amataina le masini e pei ona taua i lalo: taomi ma taofi ia ki i le taimi e tasi "Volume +" ma "Enable" ao le i oʻo mai foliga o le Android, lea e faia ai se faagasologa.
  5. Tuʻu le pā. Ua maeʻa le faʻavaeina o le firmware ma o le a faʻaauau ona faʻaauau, ma o le faʻatumuina o le faʻalauiloa o le alualu i luma i luga o le mata i lalo o le animation ma le tusiga e fai mai e uiga i lona tafe: "Faʻapipiʻiina o se faʻamaumauga faʻafouina ...".
  6. A maeʻa le taotoga, o le a faʻafuaseʻi lava ona toe fai le telefoni, ma a maeʻa ona faʻapipiʻiina vaega faʻapipiʻiina, o le a faʻaalia le matala fiafia o le Android.
  7. Taua: Aua neʻi galo le tapeina o le faila o le firmware mai le kata pe toe faʻaigoa, pe a le o toe asiasiga mulimuli ane i le falemaʻi, o le a toe amataina le firmware aunoa!

Faʻaopoopoga: faʻamalolo

Mo le Liliuina o le Europa o le OS, e mafai ona e faʻaaoga le Android telefoni Telelocale 2. E maua le polokalama ile Google Play.

Download Morelocale 2 mo le HTC Desire 516 Play Market

  1. O le talosaga e manaʻomia ai aʻafiaga. E sili atu le faigofie ona faʻaaogaina le faaaogaina o le KingRoot i luga o le faʻataʻitaʻiga i le fesili. O le faʻatinoga lava ia e faigofie tele ma o loʻo faʻamatalaina i le mea o loʻo i le sootaga:

    Lesona: O le mauaina o Aia-Root-i le KingROOT mo le PC

  2. Faʻamuta ma faʻataʻitaʻi Morelocale 2
  3. I le lau e tatala pe a uma ona tuʻu le talosaga, filifili le mea "Rusia (Rusia)"ona oomi lea o le faamau "Faaaoga le avanoa SuperUser" ma tuʻuina atu Morelocale 2 root-rights (button "Faataga" i le popup up query window KingUser).
  4. O le iʻuga, o le a faʻataunuʻuina le faʻasalalauga ma o le a maua e le tagata faʻaoga se faʻaogaina faʻapitoa a le Google, faʻapitoa foi ona faʻapipiʻiina talosaga.

Metotia 2: ADB Run

Ua lauiloa e faatagaina e ADB ma le Fastboot le faʻaaogaina o mea uma e mafai ona faʻaaogaina ma vaega o le mafaufauga o masini Android. Afai matou te talanoa e uiga i le HTC Desire 516, ona i lea tulaga ma le fesoasoani a nei meafaigaluega ofoofogia e mafai ona e faia se faʻatautaia o le firmware. Mo le faʻaogagofie ma faʻafaigofie le faagasologa, e mafai ma e tatau ona faʻaaoga le ADB Run wrapper.

O le taunuuga o le mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo o le a avea ma se telefoni faʻatasi ma le faʻapipiʻi alofilima. 1.10.708.001 (o loʻo i ai nei mo le faʻataʻitaʻiga) e aofia ai le gagana Rusia. Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi ma le firmware e ala i le fesoʻotaʻiga:

Faʻasolo le firmware aloaia HTC Desire 516 Dual Sim mo le faʻatulagaina e ala i le ADB

  1. Tikia ma tape le archive ma le firmware.
  2. I le iʻuga o le failaina o le faila o loʻo i ai se archivolume archive o loʻo aofia ai le ata pito sili ona taua mo le faʻatulagaga - "Faiga". E tatau foi ona maua mai i le tusi faʻatasi ma isi faila o ata.
  3. Faʻamuta ADB Run.
  4. Tatala le faʻafanua Explorer i le ADB Run, lea e tu i tafatafa o le alaC: / adbona alu lea i le faila "img".
  5. Kopi faila boot.img, system.img, recovery.img, na maua mai ona o le le tatalaina o le firmware, i totonu o laupepa ma igoa tutusa o loʻo i totonu o le tusiC: / adb / img /(o le faila boot.img - i le failaC: adb img bootma isi).
  6. Tusiaina o ata faila e tolu e pei ona taua i luga i vaega talafeagai o le manatuaga flash i le HTC Desire 516 e mafai ona avea o se faʻapipiʻiga atoatoa o le polokalama. O isi vaega o faila i luga o le masani masani e le tatau ona faʻapipiʻi, ae afai o loʻo i ai pea se manaʻoga, kopi i latou i le faila.C: adb img all.
  7. Matou te liliu le USB debugging ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le PC.
  8. Matou te amata Adb Run ma toe amataina le masini i le faiga "Fastboot". Ina ia faia lenei mea, muamua filifili le mea 4 "Toe Faʻafouina Meafaigaluega" i le lisi autu o le talosaga,

    ona ulufale lea i le 3 mai le komepiuta - aitema "Toe Toe Bootloader". Toto "Ulufale mai".

  9. O le atamai o le a toe faʻaleleia i le setete "Download"pe o le a le tala a le tioata tioata "HTC" i le paepae papaʻe.
  10. I le ADB Run, kiliina soʻo se ki, ona toe foʻi lea i le lisi autu o le polokalama - mea "10 - Toe foʻi i le Faʻatonu".

    Filifili "5-Fastboot".

  11. O le isi faʻamalama o le lisi mo le filifilia o se vaega o le manatua lea o le a faʻafeiloaʻi ai le faila ata mai le faila fetaui i le lisiC: adb img.

  12. Faʻasalaga, ae fautuaina taualumaga. Matou te faia le faamamaina o vaega o le a matou tusia, faʻapea foʻi le vaega "Faʻamaumauga". Filifili "e - Clear Partitions (solo)".

    Ma o le isi taimi tatou te oi ai i points e fetaui ma le ulutala:

    • 1 - "Papa";
    • 2 - "Toe Maua";
    • 3 - "Faiga";
    • 4 - "Tagata Fesoasoani".

    "Modem" ma "Splash1" e le manaʻomia ona fufuluina!

  13. Toe foʻi i le lisi o ata filifilia ma tusi vaega.
    • Laina Flash "Papa" - parakalafa 2.

      A filifilia se 'au "Tusi le vaega", o le a tatalaina se faamalama e faʻaalia ai le faila o le a faʻafeiloaʻi i le masini, na ona tapunia.

      Ona e manaʻomia lea e faʻamaonia le sauniuni e amata le faʻatinoga e ala i le tataina o soʻo se kī i luga o le komepiuta.

    • I le faaiuga o le faagasologa, matou te taomiina so o se faamau i luga o le komepiuta.
    • Filifili "Faaauau pea ona e galue ma le Fastboot" e ala i le ulufale atu "I" i luga o le komepiuta ona oomi lea "Ulufale mai".

  14. E tutusa foʻi ma le laasaga muamua o le faʻatonuga, faʻafeiloaʻi faila faila. "Toe Maua"

    ma "Faiga" i le manatuaina o HTC Desire 516.

    Ata "Faiga" i le mea moni, o le Android OS, lea ua faʻapipiʻi i le masini e fesiligia. O lenei vaega e aupito sili ona tele i le uiga o le voluma ma o lea o lona toe tusia o se taimi umi lava. E le mafai ona faalavelave le faagasologa!

  15. Afai ei ai se manaʻoga e faʻamalosi vaega o loʻo totoe ma o faila o fetaui talafeagai e kopiina i totonu o le lisiC: adb img all, e faʻapipiʻi ai, filifili le mea "1 - Faamaumauga Soofaatasi uma" i le lisi o filifiliga "Faʻatonu menu".

    Ma faatalitali mo le faagasologa ia maeʻa.

  16. I le faaiuga o le ata mulimuli na pueina, filifili i le mata o le talosaga. "Faʻafouina le masani masani (Mode) Lelei (N)"e ala i le taina "N" ma kiliki "Ulufale mai".

    O lenei mea o le a mafua ai ona toe amata le telefoni, amata mo se taimi umi, ma mulimuli ane - le foliga vaaia o le uluai setup o le HTC Desire 516.

Metotia 3: Fastboot

Afai o le auala e faʻamafanafana vaega taitasi o le HTC Desire 516 manatua e foliga mai e faigata tele pe faʻaaoga, e mafai ona e faʻaaoga se tasi o poloaiga Fastboot, lea e mafai ai e oe ona faamaumauina le vaega autu o le polokalama e aunoa ma nisi o tulaga e le tatau ona faia e le tagata faʻaaoga.

  1. Tikia ma tatala le firmware (laasaga 3 o le auala faʻatulagaina e ala i le ADB Run i luga).
  2. Faʻalogo, mo se faʻataʻitaʻiga, iinei ma tatala le afifi i le ADB ma le Fastboot.
  3. Mai le faila o loʻo aofia ai faila faʻapitoa faʻapipiʻi matou kopiina faila e tolu - boot.img, system.img,recovery.img i le faila faatasi ma le Fastboot.
  4. Fatuina se faila i le faila o le Fastboot android-info.txt. O lenei faila e tatau ona i ai se laina se tasi:laupapa = paʻu.
  5. O le isi mea e sosoo ai e manaʻomia lou tamoe i le laina o le poloaiga e pei ona mulimuli mai. Kiliki le ki o le kuki saʻo i luga o le nofoaga saoloto i totonu o le tusi ma Fastboot ma ata. I le taimi lava e tasi, e tatau ona paʻu ma uu le ki. "Liliu".
  6. I le lisi e tatala, filifili "Tatala Matala Matagi", ma o se taunuuga tatou te maua ai mea nei.
  7. Matou te faaliliuina le masini i le faʻatulagaina o fastboot. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o metotia e lua:
    • Faʻamaumauga o le Faʻasologa o Fale "Toe faʻaleleia le bootloader".

      Ina ia ulufale atu i le siosiomaga e toe faʻaleleia ai, e manaʻomia lou tapeina o le telefoni i le kilia o le kata i le taimi lava e tasi e teu ai le kuluma "Volume +" ma "Meaai" ma taofiofi ki seia oʻo i le mea e toe faʻaalia ai mea e fai.

      Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻamalo Android e ala i le toe faʻaleleia

    • Suʻe i le faʻatulagaina o le laina faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le laina o le laina, tatala i le Laasaga 4 o lenei tusi lesona. Matou te fesoʻotaʻi le telefoni i le Android ma le faʻaaogaina e ala i USB i le PC ma tusi le poloaiga:Adb toe amata le bootloader

      Pe a uma ona kiliki le ki "Ulufale mai" o le a tape le masini ma faʻa i luga i le ala sao.

  8. Matou siaki le saʻo o le fetaui ma le atamai ma le PC. I le laina o le laina lafoina le poloaiga:
    polokalama vave

    O le tali o le polokalama e tatau ona avea ma numera numera 0123456789ABCDEF ma le tusiga "Fastboot".

  9. Ina ia aloese mai mea sese pe a fai laasaga nei, matou te faamaoti le faatulagaina o ata mo le Fastbut i le ulufale atu i le poloaiga:seti ANDROID_PRODUCT_OUT = c: c_dir_directory_name
  10. Ina ia amata le firmware, ulu i le poloaiga:pusa vave. Toto "Ulufale mai" ma matamata i le faatinoga o le faatinoga.
  11. A maeʻa, o le a soloia vaega. "Papa", "Toe Maua" ma "Faiga", ma o le a toe faʻaleleia loa le masini ile Android.
  12. Afai e tatau ona toe tusi isi vaega o le HTC Desire 516 i lenei auala, matou te tuʻuina faila faila talafeagai i totonu o le pusa faʻapipiʻi i le vaveboot, ona faʻaaoga lea o tulafono o le faʻasalaga lenei:

    fastboot flash partition_name image_name.img

    Mo se faʻataʻitaʻiga, tusi le vaega "modem". I le auala, mo le masini e fesiligia ai le pueina o le vaega "modem" o se faagasologa lea e ono manaomia pe a uma le toe faʻaleleia o se atamai mai lona tulaga e le o faigaluega, pe a fai o se taunuuga e galue le atamai pe a manaʻomia, ae leai se fesoʻotaʻiga.

    Kopi le ata na manaʻomia i le tusi faʻatasi ma Fastboot (1) ma auina atu le (s) poloaiga (2):
    faʻaonaponei modem modem.img

  13. A maeʻa, toe faʻafou le Desire Desire 516 mai le laina o le tulafono:Toe toe faʻaleleia

Metotia 4: Faʻamaumauga faʻapitoa masani

O le HTC Desire 516 faataitaiga e leʻi maua ai le lauiloa tele ona o ana meafaigaluega ma masini komepiuta, o le mea lea, e le mafai ona fai mai o le masini e tele fesuiaiga o masini.

O se tasi o auala e suia ai ma faafouina le masini o loʻo fesiligia i le fuafuaga o le polokalama o le faʻapipiʻiina lea o se masini faʻaleleia o le Android mai le atigi o le masini, e taʻua o Lolifox. Tikiai uma faila talafeagai e manaʻomia pe'ā e faia laasaga o faatonuga o loʻo i lalo, faamolemole mulimuli i sootaga o loʻo i lalo.

Faʻamaumau faʻamaoni masani mo le HTC Desire 516 Dual Sim

I le tali na folasia, na faia e le tusitala se galuega ogaoga i le tulaga o le suia o le OS OS (foliga e pei o le Android 5.0), faʻasolosolo le firmware, faʻamalo ni talosaga le talafeagai mai HTC ma Google, ma faʻaopopo ai foi se mea i faʻamaumauga e mafai ai e oe ona faʻatautaia le faʻaaogaina o talosaga. I se tulaga aoao, o le masani e vave ma tumau.

Faʻatuina o le faʻaleleia o aganuʻu

Ina ia faʻapipiʻi se OS faʻaleleia, o le ae manaʻomia tulaga faʻaleleia o aganuʻu. O le a matou faʻaaogaina le ClockworkMod Recovery (CWM), e ui lava mo le masini ei ai le port TWRP, lea e mafai ona sii mai iinei. O le mea lautele, o le faʻapipiʻiina i le D516 ma le galuega ma le eseesega o le faʻaleleia o aganuʻu e tutusa.

  1. Faʻafeiloaʻi le ata o le fesoʻotaʻiga o le toe faʻaleleia masani:
  2. Tikiake CWM Toe Faʻafouina HTC Desire 516 Dual Sim

  3. Ona faʻaeʻeina lea e ala i le ADB Run poʻo le Fastboot, mulimuli i laasaga o loʻo faʻamatalaina i luga i auala Numera 2-3, e mafai ai ona e faamaumauina vaega taʻitasi.
    • Via ADB Run:
    • Via Fastboot:

  4. Toe faʻafou e faʻaleleia le toe faʻaleleia i le ala masani. Tape le telefoni, kiliki ma taofi i le taimi e tasi le ki "Volume +" ma "Enable" seia oʻo i le CWM Recovery menu e aliali mai.

Faʻatuina o Lolifox faʻaleaganuʻu

A maeʻa ona faʻaleleia le toe faʻaleleia i le HTC Desire 516, e faigofie le faʻapipiʻiina o polokalama faʻapitoa. E lava le mulimuli i laasaga o le aʻoaʻoga mai le lesona i le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo, e fautuaina ai le faʻapipiʻiina o pusa zip.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻamalo Android e ala i le toe faʻaleleia

Sei o tatou ola i ni nai vaega e fautuaina mo le faʻatinoga mo le ata faataitai o loʻo iloiloina.

  1. A uma ona kopiina le pusa ma le firmware i le kalama, toe toe foi atu i le CWM ma fai se faʻamaumauga. O le faʻagasologa mo le faia o se faʻamaumauga e matua faigofie lava e ala i le lisi autu "toe faafoi ma toe faaleleia" ma sili atu ona fautuaina mo le faʻatinoga.
  2. Tatou solo (fufulu) vaega "natia" ma "faamatalaga".
  3. Faʻapipiʻi le pusa ma Lolifox mai le microSD card.
  4. A uma ona faʻamaeʻaina luga, faʻatali mo le download i Lolifox

    O le mea moni, o se tasi o fofo aupito sili mo lenei faʻataʻitaʻiga.

Metotia 5: Toe faʻafoʻisia le HTC Desire 516

Pe a faʻaalia ma faʻamalo soʻo se masini Android, e mafai ona tupu se mea leaga - ona o le tele o faʻaletonu ma mea sese, o le masini e leai se totogi i se tulaga patino, e le toe faʻaaogaina, toe faʻaaogaina, ma isi. Faatasi ai ma tagata faaaoga, o le masini i lenei setete sa taua o "piliki". O le auala e alu ese ai atonu o mea nei.

HTC Desire 516 Dual Sim toefuataʻi ("faasalalauina") auala e aofia ai le faia o le tele o taga ma le faʻaaogaina o meafaigaluega. Faʻaeteete, laʻasaga i lea laasaga ona faia faatonuga nei.

Suʻe le smartphone i le "Qualcomm HS-USB QDLoader9008" mode

  1. Tikia ma tape le archive ma faila uma ma mea faigaluega mo le toe faʻaleleia.

    Download HTC Desire 516 Dual Sim Recovery Software ma Faʻamaumauga

    O se taunuuga o le le tatalaina, e tatau ona e maua mea nei:

  2. Mo le toe faʻafoʻisia, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le telefoni i se faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi QDLoader 9006. Aveese le faʻavaa e ufiufi ai le pa.
  3. Aveesea o le maa, kalama SIM ma le kalama. Ona toe fetuunai lea o le 11 sikusi:
  4. Aveese ma le faʻaeteete le vaega o le tino e ufiufi le laupapa o le masini.
  5. I luga o le laupapa matou te maua ai ni fesootaiga se lua, faaulutalaina "GND" ma "DP". A maeʻa, latou te manaʻomia le faʻataʻoina aʻo leʻi faʻaogaina le masini i le PC.
  6. Matou te faʻapipiʻi le polokalama komepiuta QPST mai le pusa o le igoa lava e tasi, na maua mai o se taunuuga o le teuina o le teutusi e faʻaaoga ai le sootaga i luga.
  7. Alu i le tusi faʻatasi ma QPST (C: Polokalame polokalame Qualcomm QPST bin ) ma tamoe le faila QPSTConfig.exe
  8. Tatala i luga "Pule Sili"O loʻo matou sauniuni se uaea e fesoʻotaʻi i le USB USB o le PC. Tatou tapunia ia fesootaiga "GND" ma "DP" i luga o le D516 tinaboard ma, e aunoa ma le tatalaina, faʻaofi le uaea i le microUSB fesoʻotaʻiga o le telefoni.
  9. Matou te aveeseina le manulele ma tilotilo atu i fafo o le faamalama "Pule Sili". Afai e saʻo mea uma, o le a faʻamatalaina le masini "Qualcomm HS-USB QDLoader9008".
  10. Matou te oi le QPSTConfig ma ia mautinoa ua saʻo le faʻamalamalamaina o le masini, e pei o le ata sikeri i lalo. Aua le tapunia QPSTConfig!
  11. Toe faʻaleleia le faila file faila QPST ma faʻalauiloa le faila. emmcswdownload.exe e avea ma sui o le Pule.
  12. Faʻaopoopo faila i le fanua o le faamalama e tatalaina:
    • "Faila XML Sahara" - faasino le faila i le talosaga sahara.xml i le faʻatalama Matala e tatala pe a uma ona maua le ki "Suʻesuʻe ...".
    • "Polokalama Flash"- tusia le igoa ole faila mai le komepiuta MPRG8x10.mbn.
    • "Ata o le Pusa" - ulufale i le igoa 8x10_msimage.mbn faʻapea foi ma le lima.
  13. Faasolo i luga o ki ma faʻamaonia le nofoaga o le faila o le polokalama:
    • "Lolo XML leʻo ..." - rawprogram0.xml
    • "Faʻailoa le tauʻalo ..." - patch0.xml
    • Matou te aveese le faailoga i totonu o le siaki siaki "Polokalama MMC polokalama".
  14. Matou te siakiina le saʻo o le faʻatumu uma o laufanua (e tatau ona pei o le sikikopuga i lalo) ma kiliki "Download".
  15. O se taunuuga o le taotoga, o le HTC Desire 516 Dual Sim o le a siitia atu i se faiga talafeagai mo le tusiaina o se masini lafoai. I le Pule Faʻatonu, o le masini e tatau ona faʻamatalaina e pei "Qualcomm HS-USB Diagnostics9006". Afai, pe'ā uma ona faʻatautaia e le QPST, o le masini ua faʻamatalaina i se isi itu, faʻaeʻe faʻaeʻe le avetaavale mai le faʻailoga "Qualcomm_USB_Drivers_Windows".

Filifiliga

I le mea e tupu i le faagasologa o le QPST, o mea sese e tupu ma ua fesuisuiai le atamai "Qualcomm HS-USB Diagnostics9006" E le mafai ona faia, tatou te taumafai e faʻaoga lenei faiga i le polokalama MiFlash. Faʻafeiloaʻi talafeagai mo le faʻaogaina o le HTC Desire 516 Dual Sim o le faʻamafana, faapea foi faila talafeagai i le fesoʻotaʻiga:

Скачать MiFlash и файлы для восстановления HTC Desire 516 Dual Sim

  1. Распаковываем архив и устанавливаем MiFlash.
  2. Выполняем шаги 8-9, описанные выше в инструкции, то есть подключаем девайс к компьютеру в состоянии, когда он определяется в Диспетчере устройств как "Qualcomm HS-USB QDLoader9008".
  3. Запускаем MiFlash.
  4. Push button "Suʻesuʻe" в программе и указываем путь к каталогу "files_for_miflash", расположенному в папке, полученной в результате распаковки архива, загруженного по ссылке выше.
  5. Toto "Toe faafou"O lena mea o le a taʻitaʻia ai le faʻamatalaga o le masini e le polokalama.
  6. Valaau le lisi o filifiliga filifiliga "Suʻesuʻe"e ala i le kiliki i luga o le ata o le tafatolu latalata i le mea mulimuli

    ma filifili mai le lisi o loʻo amataina "Avanoa ...".

  7. I le faamalama "Avanoa" faʻaaoga le kī "Suʻesuʻe" faʻaopoopo faila mai le faila i le fanua "files_for_miflash" e pei ona taua i lalo:

    • "FastBootScript"- faila flash_all.bat;
    • "NvBootScript" - tuʻu le suia;
    • "FlashProgrammer" - MPRG8x10.mbn;
    • "BootImage" - 8x10_msimage.mbn;
    • "RawXMLFile" - rawprogram0.xml;
    • "PatchXMLFile" - patch0.xml.

    A maeʻa uma faila, kiliki "Lelei".

  8. O le a sosoo ai ma le faʻaeteete. Ia iloa le faamalama "Pule Sili".
  9. Push button "Flash" i le matala ma matamata i vaega o ports COM "Dispatcher".
  10. I le taimi lava e uma ai le taimi e faʻamatalaina ai le telefoni "Qualcomm HS-USB Diagnostics9006", ua maeʻa le galuega a MiFlash, e le o faʻatali mo le maeʻa o le faʻaaogaina o le polokalama, ma agai atu i le isi laasaga o le toe faafouina o HTC Desire 516.

Toe faʻaleleia le faiga o faila

  1. Faʻasaʻo le tusi talosaga HDDRawCopy1.10Portable.exe.
  2. I le faamalama o loʻo tatala, faʻa-lua-kiliki i le igoa "Faalua-kiliki e tatala le faila",

    ona faaopoopo lea o le ata Desire_516.img e ala i le faʻatalama Mata. I le faʻamoemoeina o le auala i le ata, kiliki le faamau "Tatala".

    O le isi laasaga o le kiliki. "Faaauau" i le faamalama HDDRawCopy.

  3. Filifili le faʻamatalaga "Puipuiga Qualcomm MMC" ma tulei "Faaauau".
  4. Ua saunia mea uma e toe faʻafoʻi le faila o le telefoni. Toto "Amata" i le HDD Raw Copy Tool window, ona - "Ioe" i le faamalama lapatai e uiga i le leiloa le maua o faamatalaga ona o se taunuuga o le gaoioiga lenei.
  5. O le faagasologa o le fesiitaiga o faʻamatalaga mai le faila faila ile vaega ole mafaufau o le Desire 516 o le a amata, sosoo ai ma le faʻatumuina o le alualu i luma.

    O le faagasologa e umi lava, aua le faalavelaveina!

  6. I le maeʻaina o gaioiga e ala i le polokalama HDDRawCopy, o le a le tala o le a tusia "100% tauva" i le faamalama o talosaga,

    vavae le telefoni mai le USB USB, faʻapipiʻi le tua o le masini i le nofoaga, faʻaofi le pulu ma faʻalauiloa le D516 e ala i le uumi o le ki "Enable".

  7. O se taunuuga, matou te maua se telefoni faʻatonuina, saunia mo le faʻatulagaina e faʻaaoga ai se tasi o metotia Numera 1-4 o loʻo faʻamatalaina i le tusiga o loʻo i luga. E manaʻomia le toe faʻaleleia o le firmware, aua o se taunuuga o le toe faʻaleleia, matou te mauaina le OS lea na faʻauʻu muamua "na o ia" e se tasi o tagata na faʻaaogaina le faʻaaogaina.

O le mea lea, i le suesueina o auala e faʻapipiʻi ai masini komepiuta i le HTC Desire 516 Dual Sim, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻafoe atoatoa le masini ma mafai ona toe faʻafoʻi le masini e galue pe a tatau ai, ma tuʻuina atu foʻi le telefoni i le "olaga lua" e faʻaaogaina ai.