PrivaZer 3.0.45

O gaioiga taʻitasi e faia e le tagata faʻaogaina i luga o lana komepiuta e faʻataʻitaʻiina i totonu o le polokalama, lea e mafai ona faʻaaoga e fuafua ai ia lava gaoioiga. Mo i latou o loʻo popole e uiga i le le faalauaiteleina, faʻapea foi ma le faʻamaoni o le tapeina o faʻamaumauga mai le aufaasālalau teu oloa, oe manaʻomia polokalama faʻapitoa e mataʻituina le polokalama ma masini fesoʻotaʻi ma le maualuga maualuga, ona faʻaumatia uma lea o galuega ma faila.

Tagata faʻapitoa E aʻafia i le faʻatulagaina o polokalame ua uma ona latou faʻavaeina i nei fofo. E aoga tele ia i latou uma e asiasi atu i le tele o punaoa o Initaneti ma maua ai le tele o faʻasalalauga o faʻamatalaga i luga o faʻamalosi. O le a faʻamaonia e le PrivaZer ala uma e totoe ma aveese ma le saogalemu.

Faʻalogo lelei

Ua i ai nei i le taimi o le faʻatulagaga, o le talosaga e fiafia pe faʻapefea ona faʻaaogaina. E tolu ni auala galue autu ua saunia: faʻatulagaga faʻatulagaina ua fautuaina i komepiuta tamoe e aunoa ma le faʻatulagaga (faʻaleagaina patino o uiga o le faʻalauiloaina ma le auai o le polokalame i totonu o le polokalama pe a maeʻa) ma fatufatu feaveaʻilea e aoga mo le faaaogaina i luga o faasalalauga feaveai.

A maeʻa le faʻapipiʻi, o le a ofo atu PrivaZer e faʻaopopo faʻamatalaga faaopoopo i le faʻasologa o mea o loʻo faʻaogaina ai le faiga faʻagaoioiga ina ia faafaigofie ai ona suʻeina auala tumau ma faʻaumatia ai faila.

O tagata masani ma sili atu ona poto masani faʻapitoa o le a mafai ona galulue faʻatasi ma le talosaga. Mo se aotelega o le gafatia atoatoa o le oloa, o lenei tusiga o le a faʻamatalaina ai tulaga mo tagata lautele ua faʻaogaina.

Aveese talafaasolopito o polokalama faʻaaogaina

I le le mafai, o le talosaga o le a maua ai gaioiga faʻaletonu po o ala vavalalata e le o toe i ai le faila faila (e masani lava ona aliali mai pe a maeʻa le faʻamaeʻaina o soʻo se polokalama). E mafai ona filifili e aveese uma uma auala pupuu mai le Amata amata ma mai le laulau, poʻo le alu i fafo mai lenei filifiliga.

Aveese le talafaasolopito o le galulue ma Microsoft Office

Failautusi le tumau ma elemene o le autosave e faatagaina ai oe e toe faʻafoʻi le gaoioiga a le tagata faʻatasi ma pepa i le komepiuta. O loʻo i ai se avanoa e filifili ai le faʻamamaina poʻo le teena. A e faia le fufulu, o le a tumau pea ona faʻamaonia pepa aloaia.

Aveese le talafaasolopito o le galulue faatasi ma ata faʻataʻitaʻi

Faʻamasinoga e tutusa ma le mea o loʻo i luga - Privazer o le a soloia uma faila le tumau ia e aofia ai vaega o le autasi ma le talafaasolopito o le galue ma ata. Lua filifiliga mo le galuega - pe filifilia, pe faimalaga le latou ave.

Aveese ata o le upega o ata

Afai e seasea galue le tagata faigaluega i ata, ona mafai lea e lenei galuega ona tuʻuina atu avanoa i luga o le komepiuta. E le gata i lea, o le komepiuta e mafai ona i ai ni ata o ata ua uma ona tape, lea e le manaomia ai. Mo i latou e masani lava ona latou vaʻavaʻai i a latou ata - e le manaʻomia lenei galuega, aua o le toe faʻaleleia o minute o le a faʻaalu sina taimi ma o le a manaʻomia ai se avega i luga o le masini.

Aveese talafaasolopito o le sailiga i tagata sailiili

I ai pe faʻapefea - o nisi e faʻaaogaina le ita, ma isi e taua tele pe afai latou te masani ona galulue ma le ituaiga lava o fesili sailiili. E tusa ai ma ou manaʻoga, e mafai ona e faʻapipiʻia lenei filifiliga oe lava.

Aveese ata o le komepiuta

Afai e te manaʻo i nei mea ina ia maua pea, e mafai ona e fufuluina.

Aveese kuki i tagata suʻesuʻe

O nei elemene e nafa ma le ulufaleina o faʻaufaʻailoga i nofoaga asiasi. O le Privazer le malosi e maua ai le tele o tulaga o le le faalauaiteleina.

1. Faʻasalaga mafaufau - o le polokalama o le a le paʻi atu i kuki o mea e sili ona asiasi ma lauiloa, lea i le taimi lava e tasi o le a mautinoa ai le saogalemu o au tala, ma o le a galulue faatasi ma le Initaneti faigofie ma le faʻaaogaina.

2. Faʻamamaina e le tagata faʻapitoa - o le a iloa uma kuki, ma a faʻamamaina oe e filifili po o le a le mea e faʻaumatia ma e tatau ona alu. Mo i latou e faʻaogaina le poto masani - o le tali talafeagai.

3. Aveese atoa - o le a iloa uma kuki ma o le a soloiesea atoa. O lenei tulaga e maua ai le maualuga o le tagata.

Aveese faila cache i tagata suʻesuʻe

O nei elemene o loʻo aofia ai elemene o itulau asiasi mo le vave faʻatouʻaina. I luga o le lemu o komepiuta ma le telegese i luga o le Initaneti, toe faʻafouina le mea faʻapipiʻi e ono faʻaalu sina taimi, sili atu le lelei o masini komepiuta ma le Internet lelei o le a le maitauina le faʻamalo o le cache, ae o le a faʻalauteleina le tulaga faalilolilo.

Aveesea o ShellBags Faʻamatalaga i Initaneti

O nei elemene o loʻo aofia ai uiga o le faʻaaogaina o tagata i totonu o le faila. O loʻo faamaumauina igoa o faila tatala ma faila, ma le taimi tonu e galulue ai ma i latou. Mo se tagata o loʻo popole e uiga i lona le faalauaiteleina, o lenei filifiliga o le a mautinoa lava o le a talosagaina oe.

Aveese Taaloga Taaloga a Microsoft

O se ata sili ona lelei e saunia e le PrivaZer mo i latou oe, i le galuega, na maua sina taimi e malolo ai pe a uma ona taʻalo i Klondike poʻo Minesweeper. Ina ia aua nei matauina i le lafoaia o nei tusi talosaga, o le polokalama o le a maua ai faila e fesootai ma i latou ma tape ese. O le alualu i luma i nei taaloga o le a toe faatulagaina i le leai, ma o le ai ai se lagona e le i tatalaina lava ia taaloga.

Faʻasaʻo muamua le lomiga o Microsoft Windows

Afai e faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi e le o se palota faatulagaina, ae mai lalo o le faʻalauiloaina o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, atonu e foliga mai o se mea tuai o le polokalama faʻaauau o loʻo tumau i luga o le taavale C. O le lapoa o le fafautusi e mafai ona oʻo i nisi taimi e oo lava i le tele o le tele o gigabytes, e aofia ai elemene o le tino tuai i totonu. E foliga mai, o ia faailoga manino i luga o le diskese o le a le manaʻomia e le tagata faʻaaogaina.

Aveese le upusii Windows Update install files

A maeʻa ona tuʻuina atu faʻamatalaga i le faʻaogaina o le polokalama, e tumau pea faʻaletū lē tumau, o lona tele i le aofaʻi uma e mafai ona avea ma gigabytes. Ua le o toe manaʻomia, ma o le a faʻamalosia e le PrivaZer ona faʻaumatia.

Faʻamalamalama faʻamatalaga muamua

O le faiga faʻavavevave e faʻavavevave ona faʻaaogaina polokalame e teu ai a latou vaega i se tasi nofoaga mo le vave ona oʻo atu ia i latou. I le isi itu, e mafai ai e nisi tusi talosaga ona vave galue, ae i le isi itu, o le faila i nei faila e tupu tele le tele. Ina ia iloa le aafiaga o lenei faamama, e tatau ona e faia i le taimi e tasi ma matamata i le polokalama. Afai o iai "taofi" i totonu - o lenei galuega e tatau ona lafoai i le lumanaʻi.

Faʻateʻa le tulaga moe moe komipiuta

I le taimi o le fesuiaiga i le tulaga moe, o le taimi nei o loʻo tusia i se faila eseese, o le telē e oʻo atu i le tele o gaiotes. Mai lea mea, e mafai foi ona e toe faʻafoʻisia vaega o le vasega talu ai, o lea e mafai ai ona e faʻaaogaina mo le faʻamaoni. Afai e masani ona faaaoga e le tagata faʻaoga lenei faiga, ona mafai loa lea ona faʻamalo lenei galuega.

Fetuunaiga o galuega mo le masini filifilia

Faailoga o galuega ma vaega o mea e tapeʻa e tumau i luga o masini uma ma feaveaʻi, o lea e taua ai le matamata i ituaiga taʻitasi taʻitasi. I le lisi autu, e mafai ona e faʻamaonia po o le fea masini ma ala o faasalalauga e galulue ai.

Filifili le tikeri o faila e fufulu ese ai

I le le mafai, o le talosaga e maua ai se tulaga masani o le toe tusitusi i se tasi o pasi. Mo le SSD, SSB, ma le RAM, ua mafai ona e filifilia metotia e toe faʻaaogaina e le militeri (e pei o le US-Army 380-19 ma le Peter Allenith Gutmann). O nei metotia e fausia ai se avega taua i luga o le masini ma e le fautuaina mo le faʻaaoga soo, ae o faʻamatalaga i le lumanaʻi o le a le mafai ona toe faʻafoisia soʻo se polokalama faapitoa.

Filifili le vaega o le faamamaina i luga o le komepiuta

E lua auala taua o le faʻamamaina o galuega - suʻesuʻega loloto (pe a faʻamaonia ma faʻamamaina i vaega uma i le taimi e tasi) poʻo le filifilia (E te filifilia le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ma mama i le taimi nei.) Mo galuega i aso uma, matou te fautuaina le vaega lona lua, ma faia se suʻesuʻega loloto i vaiaso uma.

Seti Atinaʻe

O le polokalama e mafai ai foi ona e faʻaogaina itulau model deletion pagefile.sys, mafai ai ma faʻamalo le faʻafouina o le masini otometi, faʻatautaia le fatuina o le tusi resitalaina aʻo leʻi fufulu, ma fetuutuunai le tulaga o faʻatinoga o talosaga.

Faamanuiaga:

1. O le a le mea e faʻaalia ai lenei oloa ile vaega totoe o le lelei ole auala ile galue. E mafai ona e faʻapipiʻia mea uma.

2. O le faʻasolo Rusia na faia ai le talosaga, lea ua uma ona malamalama i le tagata lautele, e sili atu ona manaia. Aemaise lava e mafai ona maua ni mea sese i le faaliliuga, ae latou te le aumaia soʻo se faʻafitauli.

Faʻafitauli:

1. O le faʻaoga faʻaonaponei faʻaonaponei atonu e foliga mai e le o toe mamao, ae e le mafai ona malamalama i ai.

2. I le saolotoga, o le nofoaga mo le fufulu mama a komepiuta e le maua. Ina ia tatalaina, e tatau ona e foai atu mo le atinaʻeina o le oloa mai le $ 6. Totogi totogi e fai i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupulaina.

3. Faʻateleina faila mashing algorithms faʻatasi ai ma le faʻaaoga faifai pea e mafai ona vave faʻamalosi le avega, lea o le a oʻo atu ai i le faʻavave vave.

Faaiuga

Mo tagata faʻaoga o loʻo popole e uiga i latou lava, o lenei polokalame o le a taua. O se faʻaleleia, laʻasaga taʻitasi i le laʻasaga ma faʻamatalaga auiliili i faamalama taʻitasi e maua ai le faauo. O le na te faia le fatuga na fatuina se mea moni moni ergonomic, faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina. E ui lava e le o maua nisi o vaega i le saolotoga saoloto, ae o le PrivaZer o loʻo avea pea ma fofo sili i le tulaga o faʻamatalaga e le faalauaiteleina.

Tatalo Privazer mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

VideoCacheView Lockhunter TweakNow RegCleaner Aveese le cache i Internet Explorer

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Privazer o se polokalama e leai se totogi ma sili ona aoga e mafai ai ona faʻamamā lau komepiuta mai otaota le talafeagai ma faila lē tumau e faʻapipiʻi i luga o le taimi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Goversoft
Tau: Faʻatau
Toa: 7 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.0.45