Polokalama e natia ai foliga


O tusi ata mataʻitusi o se auala lelei ma matagofie e faʻaaoga ai itulau taua uma. O se tasi o pito sili ona lelei Google Extensions extensions ile vaega lenei Tatala vave, ma e uiga ia te ia i le aso o le a talanoaina.

O le telefoni faʻamaonia o se faʻataʻitaʻiga o le sailiga o le sailiga-friendly i luga o tausaga e mafai ai ona e faʻaalia se itulau ma tusi ata vaaia i luga o se lisi fou i le Google Chrome browser. I le taimi nei, o le faʻaopoopoga o loʻo i ai se mafaufauga mafaufau, faʻapea foʻi ma le maualuga o galuega, lea o le a faʻamalieina ai le tele o tagata e faʻaaogaina.

E faʻapefea ona faʻapipiʻi le Faʻamasinoga Faʻamasinoga

E mafai ona e alu i le itulau o le download Speed ​​Speed ​​pe i le fesoʻotaʻiga i le pito o le tusiga pe e maua foi oe lava.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le masini autu a le masini ma i luga o le lisi faʻaalia e alu i "Meafaigaluega faaopoopo" - "Faʻaopoopoga".

O le a faʻaalia se faamalama i luga o le lau o loʻo e manaʻomia e kiliki ai le ki i le pito i lalo o le itulau. "Faʻaopoopoga atili".

A faʻaalia le fale faʻapipiʻi i luga o le mata, i le itu tauagavale, ulufale i le igoa o le faʻaopoopoga o loʻo e sailia - Tatala vave.

I le sailiga sailiiliga i le poloka "Faʻaopoopoga" o le faʻaopoopoga tatou te manaʻomia e faʻaalia. Kiliki i le taumatau o ia i luga o le ki. "Faʻamau"e faʻaopopo i le Chrome.

A faʻapipiʻi le faʻaopoopoga i lau sailiga, o le a faʻaalia le faʻaauauina o le ata i le tulimanu pito i luga.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le Faʻamasinoga Faʻavave?

1. Kiliki i luga o le faʻaauauina o le meli poʻo le faia o se lisi fou i le masini.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se lisi fou i le Google Chrome browser

2. O le a faʻaalia e le pupuni se faʻamalama ma faailoga tusi vaaia e manaʻomia ona faʻatumu i URL e te manaʻomia. Afai e te manaʻo e suia se ata tusi ata ua uma ona faʻamaonia, faʻa-kiliki i luga ma i le faamalama e aliali, filifili le ki "Suiga".

Afai e te manaʻo e fatu se tusi tusi i luga o se pusa avanoa, faʻapei ona kiliki i luga o le faʻamaonia ma se faʻailoga faaopoopo.

3. A maea le fatuina o se tusi ata vaaia, o le a faʻataʻitaʻiina se faʻaaliga laitiiti o le 'upega tafaʻilagi i luga o le lau. Mo le ausia o mea faʻaletagata, e mafai ona e faʻapipiʻi lima i luga o le 'upega tafaʻilagi, o le a faʻaalia i se faʻaaliga vaaia. Ina ia faia lenei mea, kiliki-i luga o le muaʻi vaʻai ma filifili "Suiga".

4. I le faamalama e tatala, siaki le pusa "O laʻu lava muaʻi manatu", ona ave lea o le logo o le 'upega tafaʻilagi, lea e mafai ona maua i le Initaneti.

5. Faamolemole ia maitauina o lenei faʻaopoopoga o loʻo i ai se gaioiga i le faʻafetauiina o tusi ata vaaia. O le mea lea, o le a le mafai lava ona e leiloloa tusi tusi mai le Speed ​​Speed, ma e mafai foi ona e faaaogaina ia tusi tusi i luga o ni komepiuta ma le masini Google Chrome. Ina ia mafai ona fetuʻunaʻi le synchronization, kiliki i le taʻalo talafeagai i le tulimanu taumatau o le faamalama.

6. O le a toe tuʻuina atu oe i le itulau o le a lipotia ai e te manaomia le faʻapipiʻiina o le extension Evercync e fai ai le fesoʻotaʻiga i Google Chrome. E ala atu i lenei faʻaopoopoga, e mafai ona e fatuina se kopi kopi o faʻamaumauga, i ai le gafatia e toe faʻaleleia i soo se taimi.

7. Toe foʻi i le matala o le Faʻamasinoga Faʻasalaga, kiliki i luga o le atigipusa i le pito i luga taumatau e tatala ai le faʻatulagaga faʻaopoopo.

8. I lenei, e mafai ona e faʻaleleiina le galuega o le faʻaopoopoga, e amata i le faʻaaliga faʻaali o tusi ata vaaia (mo se faʻataʻitaʻiga, itulau patino pe asiasi lata mai) ma faaiu i le auiliiliga auiliiliga, seia oʻo ina suia le lanu ma le lapoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te mananao e suia le faʻamatalaga o le talaaga na fuafuaina i le faʻalauteleina o le faʻaopoopoga. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi "Faʻamatalaga Faʻamatalaga"ona faʻaalia ai lea i le faʻamalama faʻaalia i luga o le faʻamaufaʻailoga e faʻaalia ai le Windows Explorer ma sii mai le ata talafeagai mai le komepiuta.

E maua ai foi le tele o auala faʻaali o le faʻaaliga ata, ma o se tasi o mea e sili ona manaia o le parallax, pe a faʻagasolo malie le ata pe a maeʻa le faʻaogaina o le kiore. O lenei aafiaga e talitutusa lava ma le tulaga o le faʻaalia o ata i luga o le polokalama Apple mobile devices.

O le mea lea, ina ua matou faaaluina se taimi itiiti i le faatulagaina o faailoga tusi vaaia, matou te ausia le foliga vaaia o le Speed ​​Speed:

Ole televavave o se faʻaopoopoga mo i latou o loʻo faʻaogaina e fiafia e faʻavasegaina foliga vaaia o tusi tusi i lalo i le auiliiliga sili. O le tele o seti, faʻafeiloaʻi ma le lagolago mo le gagana Rusia, faʻasologa o faʻamatalaga ma le televave o le galuega e fai a latou galuega - o le faʻaopoopoga e matua faigofie lava ona faʻaaoga.

Teseina o le Taimi Vili mo Google Chrome mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia