Faʻafefea ona faʻaopoopoina ata i le Instagram

Afai e te manao i lau komepiuta e galue lelei i le mea e mafai ai, ona e manaʻomia lea e faʻapipiʻi avetaavale mo ana masini uma. Faatasi ai ma isi mea, o le a faaitiitia ai le tupu o mea sese i le taimi o faʻaaogaina ai le faiga faʻaogaina. I le tusiga o aso nei, o le a matou vaʻavaʻai i metotia o le a mafai ai e oe ona faʻapipiʻi le polokalama mo se komepiuta Satellite A300 mai Toshiba.

Tikia ma faʻapipiʻi polokalama mo le Toshiba Satellite A300

I le faʻaaogaina o soʻo se metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo, o le ae manaʻomia le avanoa ile Initaneti. O auala lava ia e ese mai le tasi i le isi. O nisi oi latou e manaʻomia le faʻapipiʻiina o polokalama faʻaopoopo, ma i nisi tulaga e mafai ona latou faia i meafaigaluega na fausia i totonu o Windows. Seʻio tatou tilotilo totoa i nei mea taʻitasi.

Metotia 1: Punaoa lauiloa komepiuta komepiuta

Po o le a lava le komepiuta e te manaʻomia, o le mea muamua e te manaʻomia e suʻe i ai i luga o le nofoaga aloaia. Muamua, e te lamatiaina le aumaia o polokalama faakomepiuta i lau komepiuta e ala i le siiina mai o polokalama mai isi vaega. Ma le lona lua, o loʻo i luga o faʻatagaga aloaia e faʻaalia ai le sili atu fou o faʻataʻitaʻiga ma avega. Ina ia faʻaaoga lenei metotia, o le a matou fesili mo se fesoasoani mai le upega tafaʻilagi a Toshiba. O le faasologa o faatinoga o le a faapenei:

  1. Alu i le sootaga i le punaoa aloaia a Toshiba.
  2. Ma le isi, e tatau ona e faʻafefete i le vaega muamua i le igoa Faʻamatalaga Faʻamatalaga.
  3. O se taunuuga, o le lisi o le lisi faʻanatinati. I totonu e te manaʻomia ona kiliki i luga o laina ole laina lua - Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga poʻo "Lagolago". O le mea moni o le lua sootaga e foliga tutusa ma taʻitaʻi atu i le itulau e tasi.
  4. I luga o le itulau e tatala, e tatau ona e maua se poloka. Taʻavale Taʻavale. O le ai ai se faamau "Aoao atili". Faanatinati.

  5. O se itulau e tatalaina le mea e te manaʻomia e faʻatumu ai le fanua i faʻamatalaga e uiga i le oloa lea e te manaʻo e maua i le polokalama. E tatau ona e faʻatumu nei faʻafanua e pei ona taua i lalo:

    • Gaosiga, Accessory or Service Type * - Faʻamaumauga
    • Aiga - satelite
    • Faʻasologa - satelite O se faʻasologa
    • Faataitaiga - satelite A300
    • Numera Faʻamatalaga - Filifili le numera puupuu lea e tofia i lau komepiuta. E mafai ona e mauaina i luga o le igoa o loʻo i luma ma tua o le masini
    • Faiga faʻavae - Faʻamanino le faʻasologa ma le bit o le faʻatinoga o loʻo faʻatupeina i le komepiuta
    • Avetaavale - I lenei e tatau ona e filifilia se vaega o avetaavale e te manaʻo e fai. Afai e te tuʻu le tau "Uma"o le mea moni o polokalama uma mo lau komepiuta o le a faʻaalia.
  6. O isi uma fanua e mafai ona tuʻuina e le suia. O le vaaiga lautele o faʻalapotopotoga uma e tatau ona pei o loʻo mulimuli mai.
  7. A maeʻa uma laufanua, kiliki le moli mumu "Saili" laʻititi laʻititi.
  8. O se taunuuga, o mea uma o loʻo maua avetaavale i le tulaga o se laulau o le a faʻaalia i lalo i le itulau lava e tasi. O lenei laulau o le a faʻaalia ai le igoa o le masini komepiuta, lona lomiga, aso faʻasalalau, OS lagolago ma le gaosiga. I le faʻaopoopoga, i le pito mulimuli lava, o avetaʻavale taʻitasi ua i ai se faamau Tatalo. E ala i le kiliki i luga, o le a amata ona e sii mai le polokalama ua filifilia i lau komepiuta.
  9. Faamolemole ia matau e na o le 10 iuga o loʻo faʻaalia i luga o le itulau. Ina ia maimoa i le vaega o totoe o le polokalama e te manaʻomia e te alu i itulau nei. Ina ia faia lenei, kiliki i le numera e fetaui ma le itulau manaomia.
  10. Ua toe foi i tua i le masini komepiuta lava ia. O polokalama uma e tuʻuina atu o le a maua mai i le tulaga o nisi o faʻamaumauga i totonu o le fale teu. Muamua e te download "RAR" faamaumauga Aveese mea uma e aofia ai. I totonu o le a na o le tasi le faila faila. Faʻasalaga ina ua maeʻa.
  11. O le iʻuga, e amata le polokalama e le faʻaaogaina Toshiba. Faʻamatala mai le ala e faʻapipiʻi ai faila faila. Ina ia faia lenei mea, kiliki le faamau "Filifiliga".
  12. Ole taimi nei e tatau ona e lesitalaina le ala i le laina fetaui, poʻo le faʻamaonia se faʻailoga patino mai le lisi i le kilikiina o le ki "Iloiloga". Aʻo faʻamaonia le ala, faʻapipiʻi le ki "Lisi".
  13. A uma lena, i le faamalama autu, kiliki "Amata".
  14. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le a le toe faʻaaogaina le faamalama le tatalaina. A maea lenei mea e tatau ona e alu i le pusa lea na maua mai ai faila faʻapipiʻi ma faʻasolo le igoa e tasi "Seti".
  15. E tatau ona e mulimuli i musumusuga a le masini faʻapipiʻi. O se taunuuga, e mafai ona faigofie ona faʻaeʻe le avetaʻavale ua filifilia.
  16. I se tulaga talitutusa, e tatau ona e siiina, sii ma faapipii uma isi avetaavale ua misi.

I lenei laasaga, o le a faamatalaina le metotia faʻalauiloa. Matou te faʻamoemoe o le a mafai ona e faʻaeʻeina le komepiuta Satellite A300 komepiuta. Afai o nisi mafuaaga e le fetaui ai o ia ia oe, matou te fautuaina e faʻaaoga seisi metotia.

Metotia 2: Polokalame mo le suʻeina o polokalama komepiuta

E tele polokalame i luga o le Initaneti e otometi ai ona siakiina lau polokalama mo tagata o loʻo misi pe leai foi. Ma le isi, o le tagata faʻaaoga e musuia e sii mai le lomiga lata mai o avetaavale o loʻo misi. I le tulaga o le maliega, e otometi ona maua mai e le masini komepiuta ma faʻapipiʻi le polokalama ua filifilia. E tele polokalame faʻapitoa, o lea e mafai ai e se tagata e leai se poto masani ona faʻalavelaveina i la latou eseesega. Mo nei faʻamoemoega, matou te faʻasalalau muamua se mea taua na matou iloiloina ai polokalama sili ona lelei. Matou te fautua atu ina ia e faamasani ma oe. Ina ia faia lenei mea, ia mulimuli i le fesoʻotaʻiga faʻasalalau i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O le faʻaaogaina o lenei metotia o le a fetaui ma soʻo se polokalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te faʻaaoga le Avetaavale Booster. O le mea lenei e tatau ona faia.

  1. Tulaʻi le polokalama maoti ma faʻaeʻe i luga o se komepiuta. O le a tatou le faamatalaina auiliiliga le faagasologa o le faʻatulagaga, e oʻo lava i se tagata faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina.
  2. I le faaiuga o le faʻatulagaina faʻatonu le Avetaavale Booster.
  3. A maeʻa, o le a vave ona amata le faagasologa o lau komepiuta. O le alualu i luma o le taotoga e mafai ona matauina i le faamalama e aliali mai.
  4. A maeʻa ni nai minute o le a faʻaalia le faamalama mulimuli. O le a faʻaalia le iuga o le faʻatalanoaina. O le a e vaʻaia se tasi poʻo le sili atu avetaʻavale na tuʻuina atu o se lisi. Faʻafeagai o ia taʻitasi o se faamau. "Toe faafou". I le kilikiina i luga, o oe, e tusa ai, amata le faagasologa o le siiina mai ma le faapipiiina o le polokalama o loʻo i ai nei. E le gata i lea, e mafai ona vave faʻafouina / faʻapipiʻi uma avetaʻavale ua misi i le kilikiina o le mumu mumu Faʻafouina Mea uma i le pito i luga o le faamalama o le avetaavale.
  5. Aʻo leʻi amataina le download, o le a e vaʻai i se faamalama o le a faʻamatalaina ai ni faʻaoga faʻapipiʻi. Faitau le tusiga, ona kiliki lea o le faamau "Lelei" i lenei faamalama.
  6. A maeʻa lena, o le faagasologa o le sii mai ma le faʻapipiʻiina o le polokalama o le a amata saʻo. I le pito i luga o le faamalama Avetaavale Booster, e mafai ona e mataituina le alualu i luma o lenei faagasologa.
  7. I le faaiuga o le faʻapipiʻiga, o le a e vaʻai i se savali e uiga i le maeʻa manuia o le faʻafouga. I le itu taumatau o lenei feʻau o le a iai se faʻaogaina o le seti. E fautuaina lenei mea mo le faʻamaonia mulimuli o tulaga uma.
  8. A maeʻa ona toe faʻaleleia, o le a saunia atoatoa lau komepiuta mo le faʻaaogaina. Aua nei galo e siaki le taimi le talafeagai o le polokalama faʻapipiʻiina.

Afai o le polokalama Driver Booster e le o lou fiafia, ona tatau lea ona e gauai atu i le DriverPack Solution. O le polokalama sili ona lauiloa o lona ituaiga ma se faʻalauteleina o le lagolago o masini faʻapipiʻi ma avetaavale. E le gata i lea, na matou lolomiina se tusiga lea o le a e maua ai laasaga taʻitasi-laasaga mo le faʻatulagaina o le komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution.

Metotia 3: Saili mo se avetaʻavale i ID ID

Na matou tuʻuina atu se lesona ese i lenei metotia, o se fesoʻotaʻiga o le ae maua i lalo. I totonu, tatou te faʻamatala auʻiliʻili le faagasologa o le sailia ma le siiina mai o masini komepiuta mo soʻo se masini i luga o lau komepiuta poʻo lau komepiuta. O le aano o le auala ua faʻamatalaina o le sailia lea o le tau o le faʻamatalaga o masini. Ma, o le ID na maua e tatau ona faʻaoga i nofoaga faapitoa e suʻe ai avetaavale e ID. Ma talu ai mai nei saite, e mafai ona e sii maia le polokalama faʻapitoa. O le ae maua nisi faʻamatalaga auiliili i le lesona na matou taʻua muamua.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Kamupanī Taʻavale Taʻavale

Afai e te le manaʻo e faʻaopoopo ni polokalama faʻaopoopo poʻo ni mea aoga e faʻapipiʻi ai avetaavale, ona e nofouta lea i lenei metotia. O le a mafai ai e oe ona maua se masini komepiuta e faʻaaoga ai meafaigaluega e saili ai le Windows. O le mea e leaga ai, o lenei metotia ei ai ni faʻafitauli taua se lua. Muamua, e le masani ona galue. Ma lona lua, i na tulaga na o faila avetaʻavale masani e faʻapipiʻiina e aunoa ma ni vaega faʻaopoopo ma mea aoga (e pei o le NVIDIA GeForce Experience). Ae ui i lea, e iai numera o mataupu pe a naʻo le auala e faʻamatalaina e mafai ona fesoasoani ia te oe. O le mea lea e fai i ia tulaga.

  1. Tatala le faamalama "Pule Sili". Ina ia faia lenei mea, i luga o le komepiuta komepiuta, ia faapipii faatasi ia faaputuga. "Manumalo" ma "R"a maeʻa ona matou ulufale atu lea i le faamalama matala le taudevmgmt.msc. A maeʻa lena kiliki i le faamalama lava e tasi "Lelei"a le "Ulufale mai" luga o le komepiuta.

    E tele auala e tatala ai "Pule Sili". E mafai ona e faʻaaoga soʻo se tasi.

    Lesona: Tatala le "Pule Faʻatonu" i Windows

  2. I le lisi o vaega o masini, tatala le vaega talafeagai. Tatou te filifilia le masini lea e manaʻomia ai avetaavale, ma kiliki i lona igoa PCM (kiliki i le taumatau). I le lisi autu e tatau ona e filifilia le mea muamua - "Avetaʻavale Faʻafou".
  3. O le isi laasaga o le filifili lea ituaiga o sailiga. E mafai ona e faʻaaoga "Aunoa" poʻo "Tusi" sailiga. Afai e te faʻaaoga "Tusi" ituaiga, e tatau ona e faʻamaonia le auala i le pusa lea o loʻo teuina ai faila avetaʻavale. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua faʻapipiʻiina polokalama faʻapitoa mo siaki. I lenei tulaga, matou te fautuaina le faʻaaoga "Aunoa" sailiga. I lenei tulaga, o le a taumafai le faiga e otometi ona maua le masini komepiuta i luga o le Initaneti ma faapipii.
  4. Afai e manuia le faagasologa o sailiga, o lona uiga, e pei ona uma ona matou taʻua i luga, o le a faʻapipiʻiina loa avetaavale.
  5. I le faaiuga, o le a faʻaalia se faamalama i luga o le lau o le a faʻaalia ai le tulaga o le faagasologa. Faamolemole ia matau o le taunuuga e le o taimi uma e lelei.
  6. Ina ia maeʻa, naʻo oe e manaʻomia le tapunia o le faamalama o iuga.

O le auala tonu lena e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi le komepiuta i se komepiuta Toshiba Satellite A300. Matou te lei aofia ai se aoga e pei o le Toshiba Drivers Update Utility i le lisi o metotia. O le mea moni o lenei polokalama e le aloaia, e fai ma faʻataʻitaʻiga, ASUS Live Update Utility. O le mea lea, e le mafai ona matou mautinoa le saogalemu o lau polokalama. Faʻaeteete ma faʻaeteete pe afai e filifili e faʻaaoga le Toshiba Drivers Update. O le faʻaaogaina o nei 'auʻaunaga mai' auʻaunaga a isi vaega, o loʻo i ai pea le ono mafai ona faʻamaʻiina lau komepiuta ma polokalame faakomepiuta. Afai ei ai ni au fesili i le taimi o le faʻapipiʻiina o avetaavale - tusi i faʻamatalaga. Matou te tali atu ia i latou taitoatasi. Afai e talafeagai, o le a tatou taumafai e fesoasoani e foia faigata faʻapitoa.