Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le papalama i se komepiuta ma faʻafefe faila e ala i le Bluetooth

Le aso lelei.

O le faʻaogaina o le papalama i se komepiuta ma le fesiitaiga o faila mai le faigofie e sili atu nai lo se isi lava taimi, faʻaaoga le USB cable masani. Ae o nisi taimi e tupu ai e leai se lagolagosua alofa ia te oe (mo se faʻataʻitaʻiga, oe asiasi atu ...), ma e te manaʻomia le fesiitaiga o faila. Le mea e fai

Toeitiiti lava o komepiuta komepiuta ma laupepa e lagolagoina Bluetooth (o se ituaiga o fesootaiga le mama i le va o masini). I lenei tamai tusiga ou te fia mafaufau i le laasaga taʻitasi i le laasaga o le fesoʻotaʻiga Bluetooth i le va o le papa ma le komepiuta. Ma o lea ...

Manatua: O le tusiga e aofia ai ata mai se papalama Android (OS faʻapitoa i luga o papa), o se komepiuta ma le Windows 10.

Tuʻuina o se papa maʻa i se komepiuta

1) Liliu le Bluetooth

O le mea muamua e tatau ona e faia o le liliu i luga o le laupapa i le Bluetooth ma alu i ona tulaga (silasila Ata 1).

Fig. 1. Liliu le Blutooth i luga o le laupapa.

2) Liliuina o visibility

Le isi, e tatau ona e faʻaalia le papalama i isi masini ma le Bluetooth. Faʻalogo i le fig. 2. I le avea ai o se tulafono, o lenei nofoaga o loʻo i luga o le faamalama.

Fig. 2. Tatou vaʻai i isi masini ...

3) Liliu le komepiuta ...

Ona fuli lea o le masini komepiuta ma masini suʻesuʻeina Bluetooth. I le lisi o mea na mauaina (ma le papa laititi e tatau ona maua) kiliki le kata i luga o le masini i luga o le masini e amata amataina fesootaiga ma ia.

Manatua

1. Afai e leai ni avetaavale mo se faʻaoga Bluetooth, ou te fautuaina lenei tusiga:

2. Ina ia ulufale i le Bluetooth i totonu o le Windows 10 - tatala le lisi START ma filifili le "Seti" tautuʻu. Le isi, tatala le "Devices" vaega, ona sosoo ai lea ma le vaega "Bluetooth".

Fig. 3. Suʻeina se masini (papaa)

4) Faʻaogaina o masini

Afai e alu mea uma e pei ona tatau ai, o le ki "Luga" e tatau ona i ai, e pei o le fig. 4. Kiliki lenei ki e amata ai le faiga faʻapipiʻi.

Fig. 4. Faʻasoa fesoʻotaʻiga

5) Ulufale i le faʻailoga faalilolilo

O le isi mea e iai lau faamalama ma se numera i luga o lau komepiuta ma lau laupepa. E tatau ona faatusatusa tulafono, ma afai e tutusa, ia malilie e fetaui (tagai i le Ata 5, 6).

Fig. 5. Faatusatusaga o tulafono laiti. Le tulafono i le komepiuta.

Fig. 6. Faʻamatalaga avanoa i luga o le laulau

6) E fesoʻotaʻi le masini i le tasi.

E mafai ona e alu e faʻafefe faila.

Fig. 7. Faʻatonuina ni masini.

Faʻaliliuina faila mai le laulau i le komepiuta e ala i le Bluetooth

Faʻaliliuina o faila e ala i le Bluetooth e le o se mea tele. I le avea ai o se tulafono, o mea uma e tupu vave lava: i luga o se masini se tasi e te manaʻomia e auina atu faila, i le isi e te mauaina. Mafaufau atili.

1) Tuuina atu poʻo le taliaina o faila (Windows 10)

I totonu o le faamalama o le masini Bluetooth o loo i ai se mea faapitoa. O le fesoʻotaʻiga "Tuuina atu poʻo le taliaina o faila e ala i le Bluetooth" o loʻo faʻaalia i le mati. 8. Alu i le faatulagaga mo lenei sootaga.

Fig. 8. Taliaina o faila mai le Android.

2) Maua mai faila

I laʻu faʻataʻitaʻiga, o loʻo ou tuʻuina atu faila mai se laulau i se komepiuta - o lea ou te filifilia ai le "Taliaina faila" filifiliga (vaai Ata 9). Afai e te manaʻomia le auina atu o faila mai se komepiuta i se laupepa, ona filifili lea "Auina atu faila".

Fig. 9. Maua mai faila

3) Filifili ma auina atu faila

Ma le isi, i luga o le laulau, e tatau ona e filifili faila e te manao e auina atu ma kiliki i le "Faaliliuina" (o le Ata 10).

Fig. 10. Filifilia filifiliga ma le fesiitaiga.

4) O le a le mea e faʻaaogaina mo le tuʻuina atu

O le mea e sosoo ai e tatau ona e filifili po o fea le fesoʻotaʻiga e faʻafefe ai faila I la matou mataupu, matou te filifilia le Bluetooth (ae ese mai ai, e mafai foi ona e faʻaaoga se disk, i-meli, ma isi).

Fig. 11. O le a le mea e faʻaaogaina mo le tuʻuina atu

5) Faʻasalaga Faʻaliliuina o File

Ona amata loa lea o le faagasologa o le faila. Na o le faatalitali (o le televave o le faila o faila e le sili ona maualuga) ...

Ae o le Bluetooth e iai sona aoga taua: e lagolagoina e le tele o masini (e pei o au ata, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona paʻu pe faʻafeiloaʻi i "soʻo se mea faʻaonapo nei); leai se mea e tatau ona e uuina ai se uaea ...

Fig. 12. Le faagasologa o le fesiitaiga o faila e ala i le Bluetooth

6) Filifilia se nofoaga e teu ai

O le laasaga mulimuli o le filifili lea o le faila lea o le a faʻaolaina ai faila ua faʻafeiloaʻiina. E leai se mea e fai mai iinei ...

Fig. 13. Filifilia o se nofoaga e teu ai faila na maua

O le mea moni, o le faʻatulagaga o le fesoʻotaiga vavalalata ua maeʻa. Fai se galuega lelei 🙂