Polokalama o tagata faʻatau, faʻatagaina le maua o vai

E toaitiiti tagata latou te iloa pe o le a le vaitafe ma pe o le a le mea e fai e sau ai ni vaitafe. Ae ui i lea, ou te manatu, ou te masalo pe afai o se tagata o le vaitafe, e toaitiiti lava tagata e mafai ona sili atu i le tasi pe lua igoa. I le avea ai o se tulafono, o le tele lava o le faʻaaogaina o uTorrent i la latou komepiuta. O nisi ua i ai foi le MediaGet mo le siiina o vaitafe - Ou te le fautuaina lenei tagata o tausia ina ia faapipiiina, o se ituaiga o "parasite" ma e mafai ona afaina ai le komepiuta ma le Initaneti (Initaneti ua faaitiitia).

E aoga foi: pe faapefea ona faʻapipiʻi le taʻaloga na sii mai

O le mea e ono mafai ai, o lenei tusiga o le a taulai atu i luga o vailaau eseese. E tatau ona maitauina o polokalama uma o loʻo i luga o se galuega lelei tele ma le galuega na tuʻuina atu ia i latou - o le siiina mai o faila mai le fesoʻotaiga vavave o faila faila Bittorrent.

Tixati

Tixati o se kamupanī laʻititi laʻititi ma masani ona faʻafou, lea e aofia ai galuega uma e manaʻomia e le tagata faʻaoga. O le polokalame e iloga i le maualuga televave ma le mausali o le galuega, lagolago mo .torrent ma magnet sooga, faʻaaoga lelei o le RAM ma le komepiuta komepiuta.

Tixati torrent client window

Faʻaaogaina le polokalama, eseese Yandex. O masini ma isi polokalama faʻapitoa e le faʻapipiʻiina lau komepiuta e le faʻapipiʻiina i le taimi e tasi). Ua lagolagoina le Windows, aofia ai. Windows 8 ma Linux.

Le lelei: e na o le Igilisi, i soo se tulaga ou te le maua le lomiga Rusia o Tixati.

qBittorrent

O lenei polokalame o se filifiliga lelei mo le tagata faʻaaoga e naʻo le manaʻomia ona sau se vaitafe, e le o matamata i taimi eseese ma e le o le siakiina o faʻamatalaga faaopoopo. I le taimi o suʻega, qBittorrent na sili atu le vave nai lo isi polokalame uma na toe iloiloina i lenei iloiloga. E le gata i lea, na ia vavalalata ia te ia lava ma le sili ona lelei o le faaaogaina o le RAM ma le mana o le faagasologa. E pei lava ona i ai i le tagata lata mai i le taimi muamua, o loʻo i ai galuega uma e manaʻomia, ae o le tele o atinaʻe faʻafeiloaʻi o loʻo misi, lea, ae peitai, o le a le o se faʻafitauli tele mo le tele o tagata e faʻaaogaina.

Faʻapitoa: lagolagosua mo gagana eseese, faʻapipiʻi mama, multiplatform (Windows, Mac OS X, Linux), faʻaitiitia le faʻaogaina o punaoa komepiuta.

Faʻasalalau faʻatautaia, faʻatalanoaina mulimuli ane i lenei tusiga, faʻapipiʻi foi isi masini komepiuta i le taimi o le faʻapipiʻiina - o faʻalapotopotoga faʻapipiʻi eseese ma isi mea aoga I le avea ai o se tulafono, o le tele o aoga o ia faletupe e itiiti, e mafai ona faʻaalia se faʻaleagaga i totonu o se komepiuta e taofiofi poʻo i luga o le Initaneti, ma ou te fautuaina oe ia mataala i le faʻapipiʻiina o nei vailaʻau.

O le a tonu le uiga o laʻu tala:

  • Faʻamatalaga ma le faʻaeteete le tusiga i le taimi o le faʻatulagaga (o lenei mea, e le masani ai, e faʻaaogaina i isi polokalame), 'aua le malilie i le taʻavale "Faʻapipiʻi mea uma o loʻo aofia ai i totonu o le pusa" - i le tele o faʻalapotopotoga e mafai ona e siaki vaega e le manaʻomia.
  • A maeʻa ona faʻapipiʻiina lenei polokalame poʻo le polokalame, e te matauina ua i ai se laulau fou i le masini, poʻo se polokalama fou ua aofia i totonu o le taʻavale, aua le faʻavalevalea ma faʻamalo i totonu o le Paefaʻatasi.

Vuze

O se tagata gasegase tele ma se lautele o tagata e faaaogaina. E sili ona fetaui mo i latou e fia manaʻo e sii mai ni vailaʻau e ala i VPN poʻo ni faʻasalalauga e le o taʻua - o le polokalame e maua ai le mafai e poloka ai i luga o soʻo se isi auala nai lo le manaʻomia. E le gata i lea, o Vuze o le tagata muamua o Bittorrent e faʻaaogaina le gafatia e mataʻituina le tafeina o le vitio pe faʻalogo i le leo ao leʻi oʻo i le faila faila mulimuli. O le isi vaega o le polokalama, e alofagia e le tele o tagata faaaoga, o le mafai lea e faʻapipiʻi ai faʻaoga faʻapitoa e faʻaaogaina ai le faʻalauteleina o le faʻatinoga o loʻo i ai nei ona o le lē mafai.

Faʻapipiʻiina o Vuze Vailini

O mea le lelei o le polokalama e aofia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o punaoa faʻapitoa, ma le faʻapipiʻiina o le laulau mo le siaki ma faia ni suiga i le faʻailoga o fale ma le sailiga ole sailiga.

uTorrent

Ou te manatu e le manaʻomia le tuʻuina atu o lenei tagata gaogao - o le tele o tagata e faʻaaogaina ma e saʻo lava: ole laititi, maua o galuega talafeagai uma, maualuga le tele o galuega ma mea e manaʻomia mo punaoa.

O le faaletonu e tutusa lava ma le polokalame ua taua muamua - pe a faʻaaogaina tulaga le lelei, o le ae mauaina foi le Yandex Bar, o se itulau fale ua suia ma le polokalama e te le manaʻomia. O le mea lea, ou te fautuaina ma le faaeteete le matamata i mea uma i le uTorrent installation dialogue.

Isi tagata faatau

I luga atu, ua tatou manatu o le sili atu ona aoga ma masani ona faʻaaogaina vailaau oona, ae ui i lea, e tele isi polokalame ua fuafuaina e faʻafefe ai vaitafe, i totonu ia i latou:

  • BitTorrent - o se faʻatusatusaga atoatoa o uTorrent, mai le mea lava e tasi ma le masini lava e tasi
  • Transmittion-QT o se tagata gaogao faigofie tele mo Windows ma toetoe lava leai se avanoa, ae o le faatinoina o ana galuega.
  • O Halite o se kamupanī e sili atu ona faigofie, ma e itiiti lava le faʻaogaina o le RAM ma se vaega itiiti o filifiliga.