Initaneti o le Initaneti

E tele atu ma sili atu le eseese o memes o faʻaalia i totonu o fesoʻotaʻiga faʻasalalauga. E vave ona latou maua le lauiloa, ma galo i nai aso. Meme o se mea faitino, e masani lava o ata malie e malie i le natura ma e tufatufa atu i fesoʻotaʻiga lautele.

iMeme o se polokalama laʻititi lea o lana sini o le tuʻuina atu lea i le tagata faʻaaoga le tomai e fatu ai a latou lava ata malie e faʻavae i luga o meli ua leva ona iai.

Meme faletusi

Faʻafeiloaʻiina o le polokalama, ua uma ona e maua avanoa e 100 e mafai ona faʻaaoga e fatu ai ata. E faasolosolo faasolosolo i le pi faitau ma ia iai ni igoa moni, o lea o le mauaina o le saʻo picchu e faigofie. O faʻamaumauga sili ona lauiloa i totonu o lenei faletusi.

I le faaopoopo atu i ata seleselega, o loʻo i ai se tala masani e mafai ai ona e faia se faʻamatalaga pe afai e le maua e le meamea le i ai o soʻo se uiga.

Faʻaopoopo le tusiga

Oka se ata manaia e aunoa ma le tusiga. iMeme e aofia ai laina e lua e mafai ona e tusia ai lau oe lava tusiga. Muamua o le faʻamatalaga lea i luga, le lua - lalo. E tolu elemene, e ala i le kiliki i luga e mafai ai ona e gaoioi le tusitusiga i vaega eseese o le ata. O le kiliki i le sili atu poʻo le faʻaitiitia e mafai ona suia ai le tele o le font, pe afai e le fetaui le tusiga i le mata.

Galulue ma faila

Afai e leai se ata e manaʻomia, e mafai ona e faʻaopopoina oe lava - mo lenei mea o loʻo i ai se ki faapitoa "Tatala" i le pito i luga o le faamalama. A maeʻa le galuega ma fatuina se mea atoa, e mafai ona e kiliki "Faasaoina"e faʻafeiloaʻi le ata ua maeʻa i le faʻatulagaga jpg. Ina ia fatuina se fiafia fou e te manaʻomia e kiliki "Fou".

Mama

  • O le polokalama e matuai saoloto lava;
  • I luma o se faletusi tele o memes;
  • Faigofie faigofie.

Faʻafitauli

  • Leai se gagana Lusia;
  • E leai ni mea faapitoa i totonu o le faletusi mo tagata nonofo i le upega tafailagi fesoʻotaʻi a Rusia;
  • E le o ni nai ata teuteu teuteu.

O le lelei ma le lelei o mea na maua mai fafo, aua o le polokalama e feteenai. I le tasi itu, o loʻo i ai mea uma e faia ai lou lava faʻatusa, ma i le isi itu, o se mea itiiti lava, o le mafai ona faia na o ata muamua e ofoina atu.

Tikiake iMeme mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le fatuina o mamanu Calrendar Pixresizer Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
iMeme - se polokalama ua mamanuina e fatu ai au lava ata i tala malie. O se faletusi avanoa lautele o le a fesoasoani e faʻaalu le taimi e suʻe ai le ata sao ma faia se mea faʻapitoa tulaga ese.
Faigaluega: Mac, Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Michael Fogleman
Tau: Faʻatau
Toa: 11 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1