TrueCrypt 7.2

I aso nei, pe a maua e tagata uma le Initaneti, ma e tele ma sili atu tagata tautaua, e taua tele le puipuia o oe lava mai le galo ma le leiloloa o faʻamaumauga. I le saogalemu i luga o le Initaneti, o mea uma lava e sili atu ona faigata ma sili atu le tele o fuafuaga e manaʻomia, ae mafai ona e faʻamaonia le le faalauaiteleina o faamatalaga a le tagata lava ia i luga o lau komepiuta i le na o le faʻasaina o avanoa i le polokalama TrueCrypt.

TrueCrypt o se masini komepiuta e mafai ai e oe ona puipuia faʻamatalaga e ala i le fatuina o masini faʻanofo faʻamalosi. E mafai ona faia i luga o se faiva masani ma totonu o se faila. O lenei masini komepiuta e matua aoga tele le saogalemu, lea o le a tatou iloiloina i lenei tusiga.

Failautusi o le Foafoaga o le Tusi

O le masini komepiuta o se mea faigaluega lea, e faʻaaoga ai lea laasaga i lea laasaga, o le a fesoasoani ia te oe e fatuina se siʻosiʻomaga faʻapipiʻi. Faatasi ai ma oe e mafai ona e fatuina:

  1. Pusa fafao. O lenei filifiliga e fetaui mo tagata amata ma tagata e le o malamalama i ai, aua o le faigofie ma saogalemu mo le polokalama. Faatasi ai, o le a mafai ona fatuina se fou fou i le faila ma a maeʻa le tatalaina o lenei faila, o le a talosagaina le polokalama mo le upu faʻamaufaʻailoga seti;
  2. O le avetaavale aveeseina. O lenei filifiliga e manaʻomia e faʻapipiʻi ai masini faʻalauiloa ma isi masini komepiuta e teu ai faamaumauga;
  3. Faʻasalaina polokalama. O lenei filifiliga o le mea e sili ona faigata ma e fautuaina naʻo tagata e faʻapitoa i latou. A maeʻa ona faia se telē, o le a talosagaina se faʻauluʻu pe a amata le OS. O lenei metotia e maua ai le maualuga o le saogalemu o le faiga faʻaoga.

Luga

A maeʻa ona fausia se atigipusa faʻanofo, e tatau ona tuʻuina i totonu o se tasi o faʻamatalaga o loʻo maua i le polokalama. O le mea lea, o le puipuiga o le a amata ona galue.

Lavea mai le disk

Ina ia i ai i le tulaga o le toilalo e mafai ona toe faafoiina le faagasologa ma toe faafoi atu au faamatalaga i lona uluai setete, e mafai ona e faʻaaogaina le puʻe toe faʻaleleia.

Failauga autu

A faʻaaogaina faila faila, o le avanoa e maua ai faʻamatalaga i faʻamatalaga faʻapipiʻi ua matuā faʻaititia. O le ki e mafai ona avea ma faila i soʻo se faʻalapotopotoga (JPEG, MP3, AVI, ma isi). A oʻo i se pusa ua loka, e tatau ona e faʻamaonia lenei faila i tua atu i le ulufale atu i se faʻaupu.

Ia faʻaeteete, pe a fai e leiloa le faila faila, o le faʻalauteleina o voluma e faʻaogaina lenei faila o le a le mafai.

Key Generator Generator

Afai e te le manaʻo e faʻamaonia au faila patino, e mafai ona e faʻaaoga le faila o faila faila. I lenei tulaga, o le polokalama o le a fatuina ai se faila i ni mea anomea o le a faʻaaogaina mo le faʻatulagaga.

Faatinoina o le faatinoga

E mafai ona e faʻafetaui le saoasaoa o le komepiuta ma faʻafefe tutusa tutusa ina ia faʻalauteleina ai le saoasaoa o le polokalame poʻo, i se isi itu, ia faʻaleleia le faʻatinoina o le polokalama.

Suʻega vave

Faatasi ai ma lenei suʻega, e mafai ona e siaki le saoasaoa o faʻamatalaga algorithms. E faʻalagolago lava i lau faiga ma i luga o laina na e faʻamaonia i le faʻatulagaina o faʻatulagaga.

Mama

  • Gagana Rusia;
  • Puipuiga aupito maualuga;
  • Tuuina atu tufatufaga.

Faʻafitauli

  • Le toe lagolagoina e le tagata e ona le atinae;
  • E tele mea e le fuafuaina e amataina.

E tusa ai ma luga, e mafai ona tatou faʻamaonia o TrueCrypt e matua aʻafia ma lona tiute. A faʻaaogaina le polokalama, e te puipuia moni au faʻamatalaga mai fafo. Ae ui i lea, e foliga mai e faigata tele le polokalame mo tagata faʻapitoa, ae le gata i lea, e le o lagolagoina e le fausiaina talu mai le 2014.

Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll Linux Live USB Creator Unetbootin Komepiuta komepiuta

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
TrueCrypt o se masini komepiuta e teu malu ai au faʻamatalaga patino e ala i le fatuina o faʻailoga faʻanofo.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: TrueCrypt Developers Association
Tau: Faʻatau
Toa: 8 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.2