Faʻailoga i le Facebook

I o tatou taimi e faʻatau atu ai se mea e le faigata. Ua tumu le Initaneti i nofoaga o nofoaga, o loʻo nofo pea le tagata faʻaaoga e filifili le mea e te fiafia i ai. Ae sili ona lelei le faʻaaogaina o nofoaga lauiloa, mo se faataitaiga, Avito. O le mea e leaga ai, o faʻalauiloa iinei e na o le 30 aso e maua ai.

Faʻafouina o faʻaaliga i Avito

O le mea e lelei ai, e le talafeagai le fatuina o se lomiga fou. Avito e faʻatagaina oe e toe momoli le faʻasalalauga, lea ua maeʻa.

Metotia 1: Faʻafou le Lisi Tapuaiga

Mo lenei mea e te manaʻomia:

  1. Alu i "Laʻu Faʻamatalaga" ma tatala le vaega O laʻu faasalalauga.
  2. Alu i le tab "Ua maeʻa" (1).
  3. Suʻe le faʻasalalauga saʻo ma kiliki "Faʻatoaga" (2).
  4. O le lomiga fou faatoa faʻagaoioia o le a faʻaalia i le nofoaga i le nofoaga o suʻesuʻega lea ua muta ai le taimi aoga muamua. Afai e te manaʻo ia toe faʻaali le ad i le pito i luga o le lisi, e tatau ona e filifili "Faatoaga mo le 60 aso ma siitia" (3), ae totogi.

  5. A maeʻa lena, o le lomiga o le a toe faʻaleleia i totonu o le 30 minute, ma o tulaga faʻapitoa o le faʻatau atu o le a ofoina atu, lea o le a mafai ai ona faʻatau vave le meataitasi. Ae o nei auaunaga e totogi foi. Ina ia faʻaaoga, e tatau lava ona e kiliki "Faaaoga le afifi" Turbo sale "".

    Metotia 2: Faʻafou le tele o faʻasalalauga

    O le upega tafaʻilagi a Avito e mafai ai e oe ona toe faʻaleleia lomiga e le gata i le tasi, ae o le tele i le taimi.

    E faia lenei mea i lenei auala:

    1. I le vaega O laʻu faasalalauga alu i "Ua maeʻa".
    2. Faʻamau i luma o na faʻalauiloa e manaʻomia ona toe faʻaleleia (1).
    3. Toto "Faʻatoaga" (2).

    A maeʻa lena, o le a latou i ai i le sailiga o sailiiliga i totonu o le 30 minute.

    O le faʻatinoina o faʻamatalaga faʻamatalaina o le a mafai ai e oe ona aloese mai le le talafeagai ma le fatuina o se lomiga fou, e tatau lava ona e faʻatali mo tagata faʻatau.