Matou te faʻaogaina Netigaar N300


Afai o le feau "O le com.google.process.gapps na taofi" na amata ona aliali mai i luga o le mata o le Android-smartphone ma se taimi vavalalata tele, o lona uiga e leai se mea sili ona fiafia i le polokalama.

O le tele lava o taimi, o le faʻafitauli e aliali mai o ia lava pe a maeʻa le maeʻaina o se mea taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamaopoopoina o faʻamatalaga poʻo le faʻafouga o le faʻaogaina o mea faʻapitoa na taofia. O polokalame faʻapipiʻi tolu e faʻapipiʻiina i le masini e mafai ona faʻaosoosoina ai se mea sese.

O le mea aupito sili ona ita - o le feau o se toilalo e mafai ona tupu i le tele o taimi e faigofie ai ona faʻaaoga le masini.

Faʻafefea ona faʻaumatia lenei mea sese

E ui i le le lelei o le tulaga, o le faafitauli e foia faigofie lava. O le isi mea o le leai lea o se auala lautele e faʻaaogaina i mataupu uma o le tupu o se toilalo. Mo se tagata e toatasi, e mafai ona galue se metotia e le o faaalia mai i se isi.

Ae ui i lea, o fofo uma tatou te ofoina atu o le a le tele se taimi e te faʻaaluina ma e matua faigofie lava, pe afai e le o fai atu tulagalua.

Metotia 1: Faʻamaʻoti le Google Services Cache

O le mea sili ona taatele i le faʻaaogaina o le mea sese o loʻo faʻamatalaina i luga o loʻo faʻamaonia ai le faʻaoga o le Google Play Services system system. I se tulaga e le masani ai, e mautinoa lava e fesoasoani.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i "Faʻatonu" - "Talosaga" ma maua i le lisi o polokalama faʻapipiʻi Google Play Services.
  2. E le gata i lea, i le tulaga o le Android version 6+, e tatau ona e alu "Teuina".
  3. Ona faatoa kiliki lea Clear Cache.

O le auala e matua saogalemu ma, e pei ona taua i luga, e matua faigofie, ae i nisi tulaga e mafai ona aoga.

Metotia 2: Faʻatonu Auaunaga Faʻamālōlō

O lenei filifiliga o le a fetaui ma le tele o tagata faʻaoga o loʻo feagai ma se toilalo. O le fofoina o le faʻafitauli i lenei mataupu e oʻo mai i lalo i le mauaina o auaunaga taofi ma le amataina o le amataga.

Ina ia faia lenei mea, alu i ai "Faʻatonu" - "Talosaga" ma agai i le pito o le lisi o polokalama faʻapipiʻi. Afai ei ai ni vaivaiga i luga o le masini, e mafai ona e mauaina i totonu o le siʻusiʻu.

O le mea moni, i lomiga Android, amata i le lima, o lenei faagasologa e pei o lenei.

  1. Ina ia faʻaalia uma polokalame, e aofia ai le polokalama, i le faasologa faʻamau ma le lisi o tusi talosaga i le lisi o mea e faʻaopoopoina (o togi se tolu i le pito i luga), filifili le mea "Faiga Faʻavae".
  2. Ona tusi ma le faaeteete i totonu o le lisi i le sailiga mo auaunaga e le atoatoa. Afai tatou te vaʻaia le tusi talosaga i le faailoga ua le atoatoa, alu i ona faatulagaga.
  3. O le mea lea, e amata ai lenei tautua, kiliki i le faamau "Enable".

    E le gata i lea, e le afaina ai le faʻamamaina o le cache talosaga (silasila i le auala 1).
  4. A maeʻa lena, toe faʻafouina le masini ma fiafia i le leai o se faʻalavelave ita.

Afai, peitaʻi, o nei gaioiga e leʻi aumaia ai le manaʻoga e manaʻomia, e sili atu le aoga i auala sili atu.

Metotia 3: Toefaʻutuʻu Tautuga o Talosaga

I le faʻaaogaina o filifiliga muamua o le faʻafitauli, o le "ola faaola" mulimuli lea ao leʻi toe faʻafoisia le faiga i lona tulaga muamua. O le metotia e aofia ai le toe faʻaleleia o tulaga o talosaga uma o loʻo faʻapipiʻiina i le masini.

Ia, e leai se mea faigata iinei.

  1. I totonu o tusi talosaga, alu i le lisi ma filifili le mea "Toefaʻutuʻu Faʻatonu".
  2. Ma, i le faamalama o le faamauga, ua taʻuina mai ia i matou po o fea vaega o le a toe faatulaga.

    Ina ia faʻamaonia le toefaʻasalaʻi "Ioe".

A maeʻa le faʻavaeina o le seti, e tatau ona toe faʻaleleia le masini ma siaki le faiga mo le faafitauli o loʻo tatou mafaufauina.

Metotia 4: Faʻatonu le faʻaogaina i le fausaga fausaga

O le filifiliga pito sili ona "le fiafia" pe afai e le mafai ona foia le sese i isi auala - toe faʻaleleia le faiga i lona tulaga muamua. I le faʻaaogaina o lenei galuega, o le a matou leiloloa uma faʻamaumauga ao faʻapipiʻiina le polokalama, e aofia ai le faʻapipiʻiina o talosaga, faʻafesoʻotaʻiga, feʻau, faʻatagaga o tala, faʻamatalaga faʻamalo, ma isi.

O le mea lea, e fautuaina e faia se faʻamaumauga o mea uma e taua mo oe. O faila talafeagai e pei o musika, ata ma pepa e mafai ona kopiina i se PC po o se faaputuga ao, fai mai, i le Google Drive.

Faitau i la matou 'upega tafaʻilagi: Faʻafefea ona faʻaaoga Google Drive

Ae o faʻamatalaga faʻamaumauga o se mea e sili atu ona faigata. Mo a latou "faʻamaumauga" ma le toe faʻaleleia o le a faʻaaogaina vaifofo lona tolu, e pei o Faʻasao mea faʻasa, Super Backup ma isi. O ia mea aoga e mafai ona avea ma mea faigaluega faʻapitoa.

O faʻamatalaga o talosaga "Good Corporation", faʻapea foi fesoʻotaʻiga ma faʻafesoʻotaʻi le faʻaogaina faʻatasi ma 'auʻaunaga a Google. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e toe faʻafesoʻotaʻi tagata mai le "ao" i soo se taimi i soo se masini e pei ona taua i lalo.

  1. Alu i "Faʻatonu" - "Google" - "Faʻafoʻisia Faʻamatalaga" ma filifili la matou tala faʻatasi ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi (1).

    O loʻo iai foʻi se lisi o meafaigaluega faʻaleleia iinei. (2).
  2. E ala i le kilikiina o le igoa o le gaioiga tatou te manaʻomia, tatou te oʻo atu i le itulau o le toe faʻaleleia o fesoʻotaiga. O mea uma e manaʻomia mai ia i matou iinei o le kiliki i le ki. "Toe faʻafoʻisia".

I le faʻamuamua, faʻamaumauga o faʻamaumauga ma le toe faʻaleleia o se mataupu sili ona manaia, e tatau ona auiliiliga auiliiliga i se isi mea. O le a tatou agai atu i le toe faatulagaina o ia lava.

  1. Ina ia alu i galuega toe faaleleia o le polokalama, alu i "Faʻatonu" - "Toe faʻafoʻisia ma toe faʻaleleia".

    O iinei tatou te fiafia ai i le mea "Toe toe faatulaga laina".
  2. I luga o le itulau amata, o le a tatou tilotilo i le lisi o faʻamaumauga o le a faʻamutaina mai le mafaufau loloto o le masini ma kiliki "Toefaʻutuʻu laina telefoni / laulau".
  3. Ma faʻamautu le seti e ala i le kilikiina o le ki "Tape uma".

    A maeʻa lena, o le a faʻaumatia faʻamaumauga, ona toe faʻafou lea o le masini.

Toe faʻaleleia le gaioiga, o le ae iloa ai ua le toe i ai se feʻau faʻafefe e uiga i se faʻalavelave. O le mea moni, e manaʻomia.

Manatua o manuga uma o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga o loʻo mafaufau i le faʻataʻitaʻiga o se telefoni ma Android 6.0 "i luga o le laupapa". I lau mataupu, e faalagolago i le kamupanī ma le faʻasologa o le polokalama, atonu e eseese mea. Ae ui i lea, o le mataupu faavae e tumau pea, ma o faigata i le taitaia o gaoioiga e aveese le toilalo e tatau ona tulai mai.