Komiti Faatino 6.7

O se tasi o vaega autu o le faiga lea e aafia tuusaʻo ai le saoasaoa o se komepiuta o le faʻaaogaina o le RAM i ala. Ina ia faʻaitiitia lona maualuga, o lona uiga e ono mafai ona faateleina le saoasaoa o le PC, e le gata i le lima ma le fesoasoani a polokalama faʻapitoa. O se tasi oi latou nei o le RamSmash. Ole tali ole shareholder lea e pulea ai ma faatonutonuina le uta i le RAM.

Faʻamamaina o le RAM

I le igoa o le talosaga e manino lava o lona galuega autu o le faʻamalo le RAM, o lona uiga, le RAM o le PC. Ua faatulagaina le polokalame ina ia mafai ona e totoina lenei vaega o le polokalama e sili atu ma le 70% o le faagasologa o le faamamaina amata. RamSMash o loʻo taumafai e faʻamaonia le 60% o le RAM nofomau. O lenei gaoioiga RamSmash e mafai ona faia mai le fata, o loʻo galue i tua.

Ae o le tagata e faaaogaina lava ia e mafai ona suia tulaga faaletonu i totonu o faatulagaga, i le a le tulaga patino o le utaina o le RAM o le faamamaina o le a amata, ma faʻamaonia ai foi le maualuga.

Suʻega vave

O le tusi talosaga e mafai ai e oe ona suʻe le RAM, ina ia iloa ai e le tagata faʻaoga le aoga o lenei vaega o lana komepiuta. O le polokalama e maua ai ituaiga ituaiga o suega i luga o le RAM, ma ua maeʻa ai le iloiloga lautele o le faatinoga ma le saoasaoa.

Fuainumera Faamauina

RamSmash o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga fuainumera e uiga i le faʻaaogaina o le RAM. Faatasi ai ma le fesoasoani o faʻamatalaga faʻataʻitaʻi ma numera numera, o le tele o le saolotoga ma nofoia e ala i auala o le avanoa RAM, faʻapea foʻi ma le faila faila e faʻaalia. E le gata i lea, o le faʻaogaina o le kalafi o loʻo faʻaalia ai le faʻamaumauga i luga o le RAM i faʻamatalaga.

Faʻaalia le totogi i le taimi moni

E mafai foi e le tagata faʻapipiʻi ona mataʻituina pea le maualuga o le uta i luga o le RAM e faʻaaoga ai le ata o le talosaga i totonu o le fata. E faʻatatau i le maualuga o le avega i luga o le vaega ua faʻamaonia, ua tumu le faʻamau i le lanu.

Mama

  • Paʻu mamafa;
  • O galuega tetele i le faʻatusatusa i isi oloa faʻapitoa faʻapitoa;
  • Le mafai ona galue i tua.

Faʻafitauli

  • E le o le polokalama i luga o le laiga a le atiae ma e le o toe faafouina nei;
  • E mafai e le komepiuta ona tolotolo i le taimi o le suʻega.

RamSmash e faigofie foʻi, ae i le taimi lava lea e tasi le polokalame tele-functional mo le mataituina ma le puleaina o le RAM. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e le gata e mafai ona e siakiina le maualuga o le avega i luga o le RAM ma faamamaina i lea taimi le RAM, ae faʻatautaia foi ana suʻesuʻega.

Mz Ram Booster Mama mama WinUtillities Memory Optimizer Sui faʻamavae

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
RamSmash - polokalama e mafai ai e oe ona mataʻituina le maualuga o le avega i le RAM ma faʻamalo manino ai. I le faʻaopoopoga, faʻaaogaina o lenei talosaga, e mafai ona e faia se suʻega RAM.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista, 2003, 2008
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: SwiftDog
Tau: $ 10
Toa: 3 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.4.28.2014