Tikia ma faʻaeʻe le faʻamatalaga KB2999226 i le Windows 7


Afai e te manaʻomia le faia o se ata fou, o lona uiga o se ata o loʻo i ai nei, o le fuaitau fuaitau e aoga tele. Faatasi ai ma le fesoasoani o le siakiina, e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, ona faia se mea faʻataʻavale e tumu i le tele o lanu ma leo mai se ata na faia i se penitala masani poʻo se isi itu.

O se tasi o auala sili ona faigofie e maua ai se ata o le tatalaina Adobe Illustrator ma faia le taʻaloga lava e tasi. Seʻio tatou vaai pe faapefea ona faia lenei mea.

Faʻalogo i le lomiga fou o le Adobe Illustrator SS

Suʻe ata i le Adobe Illustrator CC

  • Open Adobe Illustrator
  • Tatala le bitmap lea e te manaʻo e suʻe i ai
  • Filifili se mea matala matala
  • I le lisi autu, kiliki Siniona sosoo ai lea Suʻe ata - Fausia

I lenei tulaga, o le a tamomoe faʻataʻamilomilo i le mea e le masani ai.

  • Afai e le fetaui oe i mea e le faʻaaogaina, ona mafai lea ona e maua le ata i le lisi autu o le polokalama, kiliki Mata -Suʻe ataona filifili lea o le auala o le faʻailoga mai le tulaga faʻavae e faʻaaoga ai ata i le pito i luga o le laulau Suʻe ata

Mafai lava ona lava lena i luga o le laulau Suʻe ata e mafai ona siaki le pusa Ulutala, lea e mafai ai ona e vaʻai i le iuga o le faʻaaogaina o se auivi patino

O le faʻatautaia ma le faʻataʻitaʻiga i le Adobe Illustrator CC e matua faigofie lava, na o ni nai minute ma sina taumafaiga itiiti lava.