Suʻe se faʻamatalaga vaʻaia i Excel

Hewlett-Packard komipiuta e sili ona lauiloa i totonu o tagata faʻapitoa, ae ia mautinoa o latou faatinoga i le siosiomaga o OS OS, e tatau ona faʻaaogaina avetaavale e aunoa ma le toilalo. I la tatou tusiga i aso nei, o le a tatou talanoa i auala e faia ai lenei mea i tagata e ona le HP G62.

Filifiliga o le avetaʻavale HP mo le G62

E mafai ona e suʻeina avetaavale i le masini e fesiligia, faʻapea foʻi i soʻo se komepiuta komepiuta, i le tele o auala. I mataupu taʻitasi o loʻo faʻamatalaina i lalo, o le auala e foia ai le faafitauli e eseese, ae ui i lea, i se tulaga lautele, e leai se tasi oi latou o le a mafua ai ona faigata.

Metotia 1: Itulau Fesoasoani Hewlett-Packard

Suʻe le polokalama mo soʻo se meafaigaluega, pe o se isi vaega o masini poʻo se komepiuta komepiuta, e aoga i taimi uma mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. O le HP G62 e le o se tuusaunoaga i lenei tulafono taua, ae o nisi o nuances. O le mea moni o le G62 o le vaega muamua lea o le igoa faʻataʻitaʻiga, ma a maeʻa ona oʻo mai o se numera sili atu ona faigata o loʻo i ai i le masini o se faʻatautaiga faʻapitoa ma le lanu. Ma afai e le afaina le lona lua i la tatou mataupu, o lona uiga o le mea muamua o le itu taua lea.

I le HP G62 faʻatulagaga, e sili atu ma le sefulu masini eseese, ina ia mafai ona e malamalama po o le a le ituaiga faʻataʻitaʻiga e te maua, saili lona igoa atoa i luga o le mataupu poʻo le tusi faʻaoga e oʻo mai i le pusa. O le a matou agai tonu i le sailiga mo avetaavale.

Alu i le itulau lagolago a HP

  1. O le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga o le a ave oe i le itulau o sailiga a Hewlett-Packard, lea e tuʻuina atu ai HP G62 laptops. Saili lau faʻataʻitaʻiga i lenei lisi ma kiliki i luga o le sootaga i lalo o lona faʻamatalaga - "Polokalame ma avetaavale".
  2. I le itulau e sosoo ai, muamua e filifili le faiga faʻaoga, ona faʻamaonia ai lea o lona tulaga (loloto le loloto).

    Manatua: Talu ai ona o le komepiuta o loʻo fesiligia na faʻasaʻolotoina i se taimi umi talu ai, o le 'upega tafailagi a Hewlett-Packard' ua tuʻuina atu ai avetaʻavale ma masini komepiuta mo Windows 7. Afai o lau HP G62 e sili atu ona lata mai, pe, i se isi itu, le OS OS, matou te fautuaina e faʻaaoga se tasi o auala nei.

  3. I le faamaotiina o faamatalaga talafeagai, kiliki i luga o le ki. "Suiga".
  4. O le ae mauaina oe i luga o le itulau e lisi ai mea uma e mafai ona maua ma avetaavale mo le HP G62.

    Tetee mea taitasi, o le igoa e amata i le upu "Avetaavale", kiliki i le faʻailoga sili atu i le taumatau e vaʻai ai i faʻamatalaga e uiga i le vaega o le komepiuta. Ina ia maua mai, kiliki le ki. "Download".

    E tatau ona faia se gaoioiga talitutusa mo avetaavale taʻitasi i le lisi.

    E i ai se tamai olaga hacking - ina ia aua nei puʻeina faila i se eseesega, faʻafeagai ma ia taʻitasi, sina pito i le itu tauagavale o le download download, saili le faʻamalo mo le faʻaopoopoina o le avetaavale i le mea faʻapitoa e taʻua o le komipiuta - ina ia mafai ona e puʻe uma.

    Taua: I nisi vaega e sili atu ma le tasi le komipiuta - e manaʻomia ona e siiina taʻitasi. O lea, i le vaega "Ata" o loʻo i ai avetaavale mo se ata vitiō ma faʻapipiʻi vitiō,

    ma le vaega "Fesootaiga" - Polokalame mo fesoʻotaiga ma masini komepiuta feaveaʻi.

  5. Afai e te siiina uma avetaavale taitoatasi, alu i le isi laasaga o faatonuga. Afai ua e faʻaaogaina le olaga hacking na matou faʻatumu ma faʻaopoopo uma faila i le "Trash", kiliki i luga o le polio luga luga o le lisi avetaavale. "Lisi Tatala Lisi".

    Ia mautinoa o loʻo i ai i le lisi vaega o mea manaʻomia, ona kiliki lea "Faʻatuina Faʻamaumauga". E amata le faagasologa o le download, lea o le a ave uma ai avetaavale i lau komepiuta. Faatali mo le faagasologa ia maeʻa.

  6. O lenei la o fai faila oe manaʻomia, faʻapipiʻi i luga o lau HP G62.

    E faia lenei mea i le auala lava e pei o isi polokalame - faʻalauiloaina le faila faila i se kiliki faalua ma ia mulimuli i musumusuga a le fomai ua fausia.

  7. O le le lelei o lenei metotia e manino lava - e tatau ona tosoina taʻitasi ia avetaavale, ona faʻaogaina lea i le komepiuta i le auala lava e tasi. O le a faʻaalu sina taimi, e ui lava i le lautele o lenei auala e sili ona saogalemu ma sili ona lelei, ae e iai foi se isi auala e sili atu ona talafeagai, ma o se tasi o le ofisa aloaia. E uiga ia te ia ma taʻu i lalo.

Metotia 2: Fesoasoani Lagolago HP

O ia Hewlett-Packard, e pei o le tele o tagata gaosi komepiuta, e ofoina atu i ona tagata e le gata o se seti o avetaavale, ae o polokalama faʻapitoa foi. O loʻo aofia ai foʻi ma le HP Support Assistant - o se tusi faʻatautaia e faʻapipiʻi ma faʻamaumau taʻavale aunoa. E talafeagai mo HP G62.

Faʻafesoʻotaʻi le Fesoasoani Lagolago HP mai le laiga aloaia.

  1. A uma ona e kiliki i luga o le sootaga i luga, kiliki "Download le Fesoasoani Lagolago HP".
  2. O le taimi lava e sii mai ai le faila faila, faʻalauiloa e ala i le faaluaina o le LMB.

    O le isi, mulimuli i le osofaʻiga a le masini faʻapipiʻi,

    lea o le a tuʻuina atu i laʻasaga taʻitasi

    seia maeʻa le faʻatulagaina ma ua faʻaalia le faʻamatalaga lenei:

  3. Lafoina le Fesoasoani Lagolago HP ma muaʻi fetuunai, i lau faitalia pe mulimuli i fautuaga a le atinaʻe. I le faia ai o se faaiuga i le filifiliga o vaega, kiliki "Lisi".
  4. Afai ei ai se manaʻoga, faʻavavevave aʻoaʻoga i le faʻaaogaina o le talosaga, faitau faʻamatalaga i luga o le lau ma le faʻaulu "Lisi" e alu i le isi faʻasologa.

    Kiliki le lisi "O aʻu masini"ona sosoo ai lea ma le vaega "O laʻu komepiuta" (po o le "O laʻu komepiuta").

  5. I le isi pusa, kiliki i luga o le sootaga "Siaki mo faʻamatalaga"

    ma faʻatali mo le suʻega atoatoa o lau HP G62 e faʻauma.

  6. A maeʻa ona maua mai e le HP Support Support le faʻamatalaga talafeagai e uiga i le faʻatulagaina o le komepiuta ma le auiliiliga o le faiga faʻaogaina, o le lisi o misi na le iloa ma ua le toe i ai o le a iai i se isi faamalama.

    I poloka "Faʻafouina o loʻo Maua" siaki atigipusa i tafatafa o vaega taʻitasi polokalame, ona kiliki lea o le ki "Tikia ma faʻaeʻe".

    O tagata uma e matauina ma ave i luga taʻavale o le a faʻapipiʻi aunoa, e aunoa ma le manaʻomia o ni gaioiga mai ia oe. I le maeʻa o lenei faʻatinoga, e tatau ona e toe faʻafouina le komepiuta.

  7. O le faʻaaogaina o le HP Support Assistant e faʻapipiʻi ma faʻamaumau avetaʻavale i luga o le HP G62 o se galuega sili ona faigofie ma sili atu ona faigofie nai lo le filifiliga na fuafuaina i le auala muamua. O le faʻatagaina e le mafai ona faʻamaonia o se talosaga faʻaaogaina o le mea moni foi o le a logoina oe i faʻamatalaga avanoa i le lumanaʻi, o le a ofoina atu e sii mai ma faʻapipiʻi.

Metotia 3: Polokalame faʻapitoa

O le faʻaaogaina o avetaʻavale i luga o le HP G62 i le auala faʻapitoa e mafai ona le gata i le fesoasoani a se talosaga faʻaaogaina. Mo nei faʻamoemoega, e fetaui ma ia, ae sili atu le aoga o fofo mai i le atunuʻu. E pei o le HP Support Assistant, soʻo se tasi o nei faʻaaogaga o le a mataʻituina le masini ma le masini komepiuta o le komepiuta, aveese le masini komepiuta ua misi ma faʻamaumauga talafeagai, faʻapipiʻiina i latou lava, pe ofoina atu e faatino nei taga ma le lima. O a matou tusiga o le a fesoasoani ia te oe e filifili le mea sao mo le tausiga o le G62.

Faitau atili: Polokalama e suʻe aunoa ma faʻapipiʻi avetaavale

E itiiti ni eseesega o galuega i le va o polokalame ua toe iloiloina i lenei mataupu, muamua lava, o le eseesega o loʻo faʻaalia i le faʻaaogaina, faʻapitoa foi ma le tele o faʻamaumauga a le komipiuta ma mea lagolago. O le taʻitaʻia e tusa ai ma nei taʻiala o DriverMax ma DriverPack Solution, matou te fautuaina i latou e faʻalogo.

Tagai foi:
Faʻapipiʻia ma faʻafouina avetaavale e faʻaaoga ai DriverMax
Faʻafefea ona faʻaaoga le DriverPack Solution e suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale

Metotia 4: Faʻamatalaga Faʻamatalaga

O masini taʻitasi i totonu o se komepiuta po o se komipiuta, lea e te manaʻomia se avetaʻavale, ei ai lana numera - ID. O le mea e iloa ai meafaigaluega, i lona uiga, o se igoa tulaga ese, sili atu ona patino nai lo le igoa faʻalelei. I le iloaina, e faigofie lava ona e maua le '' auupega talafeagai "avetaavale, lea e lava e ole atu ai mo se fesoasoani mai se tasi o punaoa faʻapitoa a le upega tafaʻilagi. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le mea e maua ai le ID ma pe faʻapefea ona faʻaaoga mulimuli ane le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta i le HP G62, o loʻo faʻamatalaina i se isi tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ID

Metotia 5: Faʻamaumauga Faʻamaumauga

"Pule Sili"Faʻapipiʻi i lomiga uma o Windows, e le gata e mafai ona e vaʻavaʻai i meafaigaluega a lau komepiuta poʻo le komepiuta, ae ia faʻaaogaina foi. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo aofia ai le sailia ma le faʻapipiʻi o avetaavale: o le faiga o loʻo sailia ai i latou i lona lava database ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi. O le lelei o lenei metotia o le leai lea o se manaʻoga e sii mai polokalama ma asiasi i luga o 'upega tafaʻilagi' eseʻese, o le mea le lelei "Dispatcher" e le o taimi uma e maua ai le avetaavale lata mai. Aoao pe faʻapefea ona faʻaaogaina le faiga faʻaoga e faʻamautinoa ai le faʻaaogaina o le vaega "uʻamea" o le HP G62 i le tusiga o loʻo i lalo:

Faitau atili: Faʻasaoina ma faʻapipiʻi avetaavale e ala i le "Pule Faʻatonu"

Faaiuga

I lenei tusiga, na matou talanoa e uiga i auala eseese e lima e faʻapipiʻi ai avetaʻavale i le HP G62. E ui lava i le mea moni o lenei komepiuta e le o le amataga fou lea, e faʻamautinoa ai e le faigata tele ona faʻatinoina le siosiomaga o le OS OS. Matou te faʻamoemoe o le a aoga lenei mea mo oe ma fesoasoani e filifili le tali talafeagai i le faafitauli oi ai nei.