Talosaga mo le siiina o vitio i luga o le iPhone

Lenovo G505S, e pei o soʻo se komepiuta, e manaʻomia mo lona faʻaaoga masani o avetaavale ua faʻapipiʻiina i le faiga faʻaoga. I lenei tusiga, o le a tatou talanoaina pe faʻapefea ona siiina.

Faʻalogoina taʻavale mo Lenovo G505S

E lima auala e maua ai avetaavale mo lenei komepiuta. O le lua muamua, lea o le a tatou talanoaina, e faʻaaoga i isi laptopops Lenovo, o isi e lautele, o lona uiga, e fetaui mo masini uma i le lautele. O lea ia tatou amata.

Metotia 1: Lenovo Support Page

O le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa o le muamua ma e na o le pau lava le nofoaga e suʻe ai avetaavale. O le lelei o lenei auala e manino - saogalemu ma le mautinoa o le fetaui lelei o polokalama ma masini. I le tulaga o le Lenovo G505S, e tatau ona e faia mea nei.

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Lenovo

  1. O le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga o le a aveina oe i le Lenovo lagolago lagolago. I poloka "View Products" filifili se filifiliga "Laptop and netbooks"e ala i le kiliki i luga o lenei tusiga i le pito i luga o le kusi (LMB).
  2. I faʻalapotopotoga e aliali mai, faʻamautinoa le faasologa ma faapitoa le faʻataʻitaʻiga (sub-series) o le komepiuta. Mo le masini o loʻo fesiligia, o nei lautusi komepiuta G (IdeaPad) ma le G505s Laptop (Lenovo).

    Faamolemole ia matau: O le laina o le Lenovo o loʻo i ai se masini e toetoe lava tutusa le igoa - G505. Afai ei ai, ia filifili lenei filifiliga mai le lisi o avanoa. O faatonuga nei e faatatau i ai.

  3. A uma ona filifilia se faʻataʻitaʻiga faʻapipiuta faapitoa, o le a aveina oe i lana itulau lagolago. Faʻatau i lalo, lalo i le poloka. "Maualuga ata"kiliki i luga o le hyperlink "Vaʻai uma".
  4. O le ae maua oe i le itulau faʻatasi ma avetaavale ma isi masini komepiuta e avanoa mo Lenovo G505S, ae ae leʻi amataina ona e suʻeina, e tatau ona e filifili i le faiga o le polokalama faʻaoga. I le lisi o le igoa e tasi, filifili le Windows o lena augatupulaga ma le loloto o loʻo faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta, e ala i le siakiina o le atigipusa i autafa o le mea e tutusa.
  5. Ona e mafai (ae le tatau ona fuafua) po o fea vaega o le polokalama o le a avanoa mo le siiina mai. Afai e leai ni siaki siaki i lenei lisi, o mea uma o le a faʻaalia, ma pe a faʻapipiʻiina, na o le faailoga o le a faʻaalia.

    Manatua: I vaega o vaega "Software ma Meafaigaluega"faʻapea foʻi "Faʻamaumauga" tuʻuina atu fautuaga, ae le manaʻomia le downloadina o polokalama. O nei tusi talosaga a le Lenovo e mamanuina i le lelei, suʻesuʻe ma mataʻituina a latou masini. Afai e manaʻomia, e mafai ona lafoaʻia.

  6. I le faʻamalamalamaina o vaega o polokalama, e mafai ona e alu saʻo i le faʻatauina o avetaavale. Faalautele le lisi i le igoa o vaega (mo se faataitaiga, "Pule Pule") i le kiliki i le tafatolu tafatolu. E le gata i lea, e tatau foi ona faʻapipiʻiina se faʻasalaga e faʻafeagai ma le igoa o le avetaavale lava ia - o le ki-icon o le a faʻaalia i lalo "Download", kiliki i luga ma kiliki.

    I le auala lava lea e tasi e tatau ona e siiina uma isi vaega o komepiuta.

    E taua: Afai ei ai ni elemene i le lava lava vaega (mo se faʻataʻitaʻiga, lima mea i le lisi "Sooga Fesootaiga"), e manaʻomia ona e downloadina taʻitasi, talu ai o avetaʻavale nei mo vāega eseese.

  7. Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi taʻitasi avetaʻavale i lau Lenovo G505S, e mafai ona e faʻapipiʻi uma i le mea e taʻua o le faleoloa faatau, ona e siiina lea i luga o se fale e tasi. Ina ia faia lenei mea, faʻafeagai ma mea uma o polokalama e te manaʻomia, kiliki le ki o se faʻamaufaʻailoga atili.

    A maeʻa lenei, alu i le vaega "O laʻu lisi download" (o loʻo i lalo o le tino ma pusa filifilia i pito i luga o le itulau).

    I le lisi o polokalama faʻapipiʻi e faʻaalia, ia mautinoa o loʻo i ai vaega uma na e makaina (o mea faaopoopo e mafai ona aveeseina e ala i le le siakiina o le siaki), ma kiliki le ki "Download".

    Ma le isi, filifili le filifiliga o le download - nisi faila ZIP poʻo se archiva ZIP. O le a sili atu ona talafeagai le filifilia o le lona lua, aua e mafai ona matou siiina avetaavale taitoatasi ma taitoatasi.

    Manatua: I nisi o tulaga e le masani ai, e le mafai ona ave ni avetaʻavale mai luga o le upega tafailagi a le Lenovo i le teutusi - nai lo lena, ua fautuaina e download le aoga o le Pasefika Auaunaga. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i lana galuega o le a matou taʻu atu i le auala lenei.

  8. Po o fea lava auala e te download ai avetaavale, e tatau ona e faʻapipiʻiina oe lava, ia vavae ese. Afai na sii mai le archive, ia muamua ona suʻeina ana mea i totonu o se isi pusa.

    Vaʻai foi: Polokalama mo le galulue faʻatasi ma ZIP-archives

    Sue le faila faila (.exe) ma faʻapipiʻi i luga ole komepiuta. O se faiga faigofie, e le ese mai le faʻatulagaina o soʻo se isi polokalama.

  9. Faʻapipiʻi avetaavale uma, ia mautinoa e toe amata le masini. I le maeʻa ona faia o nei mea faigofie, e tusa lava pe le mautonu, o gaioiga, o Lenovo G505S o le a sauni mo le faʻaaogaina, ona o le a faʻaaogaina uma vaega o meafaigaluega i vaega o le polokalama. O le a tatou iloiloina isi avanoa avanoa.

Metotia 2: Lenovo Web Service

E le mafai ona iloa e tagata e leʻi faʻaaogaina le telefoni fea o Windows ma pe o le a foi le faapipiiina i luga o la latou masini komepiuta, aua latou te le iloa po o le fea o oloa Lenovo latou te faaaogaina. Mo nisi tulaga i le vaega lagolago lagolago, o loʻo i ai se 'upega tafaʻilagi faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina aunoa ma le fuafuaina ia uiga ma faʻataʻitaʻiga o loʻo taʻua i luga. Mafaufau i le auala e faʻaaoga ai.

Ulutala avetaʻavale suʻesuʻe

  1. Kiliki le sootaga i luga e alu ai i le lisi. "Faʻafou le avetaʻavale aunoa" ma kiliki le ki Amata le Suʻe.
  2. I le taimi o le suʻega na e amataina, o le Lenovo 'upega tafaʻilagi o le a fuafua le faʻataʻitaʻiga o le komepiuta o loʻo e faʻaaogaina, faʻapea foi ma le telefoni ma le faʻatinoga o le faʻaogaina o loʻo faʻaogaina i luga. A maeʻa le faʻatinoga, o le a faʻaalia oe ile lisi o avetaʻavale uma e leiloa pe leai foi, e pei o le tasi lea na ma vaʻaia i le taimi o le laasaga # 5 mai le metotia muamua.
  3. Faʻasaʻo taʻitasi avetaavale pe faʻaopoopo mea uma i "O laʻu lisi download" ma download le archive. A maeʻa lena, faʻapipiʻi masini komepiuta uma e maua i lau Lenovo G505S.
  4. Maliliega, o lenei metotia e sili atu le faigofie nai lo le muamua, ae o loʻo i ai se toe foʻi. Lenovo's "scanner online" e le o taimi uma e galue ai saʻo - o nisi taimi e le manuia ai le suʻesuʻeina. I lenei tulaga, o le a musuia oe e sii mai le Lenovo Service Bridge, o se polokalama faʻatautaia lea e mafai ai e le 'upega tafaʻilagi ona fuafua vaega o OS ma meafaigaluega, a maeʻa ai o le a mautinoa lava le tuʻuina atu o avetaavale manaʻomia.

  1. I le faamalama o le maliliega o laisene o loo aliali mai i le itulau o le masini, kiliki "Maliliega".
  2. Faatali seia oʻo ina amataina le otometi o le faʻaaogaina tatau o le faʻaaoga.
  3. Faʻatonuina pe a uma ona e sii mai i le Lenovo G505S,

    ona toe foi lea i le itulau "Toe faʻaleleia le avetaʻavale aunoa", le fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina atu i luga, ma mulimuli i laasaga o loʻo faʻamatalaina iina.

  4. E oʻo lava i le amanaʻiaina o faʻafitauli e ono mafai ona maua pe ae ulufale atu i le 'upega tafaʻilagi a le Lenovo, o lona faʻaaogaina e mafai lava ona taʻua o se filifiliga sili ona faigofie ma sili atu ona faigofie mo le sailia ma le siiina o avetaavale mo Lenovo G505S.

Metotia 3: Atinaʻe Tele

E tele polokalame e faʻaauau i luga o le mataupu faavae tutusa e pei o le auaunaga i luga ole laiga Lenovo. Latou te siaki le faʻaogaina o masini ma meafaigaluega, ona tuʻuina atu lea i le tagata faʻaaoga se lisi o avetaavale e tatau ona faʻapipiʻi ma / poʻo faʻafou. E mafai ona e faamasani i sui o lenei vaega o polokalama i le tusiga lenei:

Faitau atili: Polokalame mo le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faʻaleleia avetaʻavale

Afai o loʻo e leiloloa i le filifiliga o le polokalama talafeagai, faʻalogo i le DriverMax poʻo le DriverPack Solution. O loʻo i ai le tele o faʻamaumauga o le komepiuta ma faʻapipiʻi vaega o meafaigaluega, o lea e faigofie ai ona latou maua avetaavale mo komepiuta, komipiuta ma masini ua tuufaatasia. O lenei polokalama e mafai ona feagai ma le Lenovo G505S, ma o le a fesoasoani ia i matou ia faatonuga.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le DriverMax / DriverPack Solution

Metotia 4: Faʻamatalaga Faʻamatalaga

O masini taʻitasi e manaʻomia ai le avetaʻavale e iai lana lava faʻaputiga tulaga ese - ID (faʻamatalaga o meafaigaluega). O se ituaiga igoa code, ma le iloaina, e mafai ona faigofie ona e mauaina le poloketi e fetaui ma se mea faitino faapitoa. Aoao atili e uiga i le mea e "maua ai" le faʻamatalaga o meafaigaluega mo mea uma uʻamea o le Lenovo G505S, ma le mea e fai i lenei faʻamatalaga mulimuli ane, faʻamatalaina i se isi tusitusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale faʻaaoga ID

Metotia 5: Pule o Meafaigaluega a le Windows

I le avea ai o se vaega o le Windows operating system, e tusa lava po o le a lona lomiga, ei ai se vaega e pei o "Pule Sili". Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻapipiʻi ma / poʻo faʻafouina avetaʻavale mo toetoe lava o mea uma. Na matou tusia foi pe faʻapefea ona faʻaaoga lenei OS OS. O le algorithm o gaioiga ua faʻatuina i le tusiga e aoga mo le toa o la tatou tusitusiga i aso nei - Lenovo G505S.

Faitau atili: Faʻasalalau ma faʻafouina avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

Faaiuga

I lenei mea, na oʻo mai la matou tusiga i lana faaiuga talafeagai. Na matou taʻuina atu ia oe ni auala faigofie se lima e maua ai avetaavale mo se komepiuta Lenovo G505S. A maeʻa ona iloiloina uma ia mea, o le a mautinoa lava e mafai ona e filifilia le sili ona talafeagai mo oe.