Tatala avanoa i le palama Windows 10

O le faʻasaoina o se ata tusi i le PDF, o se mea taua tele ma faʻaauau ona toe faia mo i latou e aafia i le fausiaina o fale i Archicad. O le tapenaga o le pepa aloaia i lenei faatulagaga e mafai ona faʻatinoina e fai ma laʻasaga vavalalata i le atinaʻeina o le poloketi, faʻapea foi ma le faia o faʻataʻitaʻiga mulimuli, saunia mo le lolomiina ma le tuʻuina atu i le tagata faʻatau. I soo se tulaga, o le faasaoina o ata i le PDF e masani ona tele naua.

Archicad ei ai ni auupega manoa mo le faasaoina o se ata tusi i le PDF. O le a tatou iloiloina ni auala se lua e auina atu ai le ata i se pepa mo le faitau.

Faʻalogo mai le lomiga fou o Archicad

Faʻafefea ona teu se ata PDF i Archicad

1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le Grapisoft ma sau i le lomiga faʻapisinisi poʻo faʻataʻitaʻiga o Archicad.

2. Faʻatinoina le polokalama, mulimuli i uunaiga a le faʻapipiʻi. A maeʻa le faʻapipiʻi, fai le polokalama.

Faʻafefea ona teu se ata PDF e faʻaaoga ai se fusi faʻatumu

O lenei metotia e sili ona faigofie ma sili ona manaia. O lona natura o loʻo taʻoto i le mea moni e naʻo le tatou teuina o le vaega filifilia o le vasa galue i le PDF. O lenei metotia e lelei mo se faʻataʻitaʻiga faʻavavevave o ata tusi mo le toe faʻataʻitaʻia.

1. Tatala le faila o le poloketi. I Archicad, filifili le potu faigaluega ma le ata e te manao e teu ai, mo se faataitaiga o le fuafuaga o le fola.

2. I luga o le meafaigaluega, filifili le meafaigaluega o le Sini Taofi ma tusi le nofoaga e te manaʻo e teu aʻo e uu i lalo le faamaumatau i le agavale. O le ata tusi e tatau ona i ai i totonu o le faʻavaa, ma ia i ai se taʻavale le tumau.

3. Alu i le "File" tab i le lisi, filifili "Save As"

4. I le faamalama o le "Save Plan" e aliali mai, ulufale se igoa mo le pepa, ma mai le lisi o le "File File", filifili "PDF". Fuafua le nofoaga i luga o lau puʻupuʻu o le a faʻaola ai le pepa.

5. Aʻo le i faasaoina le faila, e tatau ona e faia ni isi faʻaopoopoga faʻaopoopo. Kiliki "Seti Taiala". I lenei faamalama e mafai ona e setiina meatotino o le pepa o le a tu ai le ata. Filifili se tele (tulaga masani poʻo aganuʻu), faʻatulagaga, ma seti le taua o le fanua faʻamaumauga. Faʻapipiʻi suiga i le kiliki "OK".

6. Alu i le "Faʻamaumauga o Faʻamaumauga i le Faʻasaoina o le Failautusi Failautusi O iinei e faatulaga ai le fua o le ata ma lona tulaga i luga o le pepa. I le pusa o le "Lolomiina", tuu le "Taamilosaga o le faafanua". Fuafua le lanu lanu mo le pepa - lanu, uliuli ma le paʻepaʻe po o le paʻu o le lauulu. Kiliki "OK".

Faamolemole ia matau o le fua ma le tulaga o le a ogatasi ma le tele o le laupepa ua setiina i totonu o le itulau.

7. A maeʻa le kiliki "Save". O le PDF file faatasi ai ma faʻamaufaʻailoga faʻamaonia o le a maua i totonu o le faʻamaumauga na faʻamaonia muamua.

Auala e teu ai se PDF faila e faʻaoga ai ata tusi

O le auala lona lua e teu ai i le PDF e masani lava ona faʻaaogaina mo le maeʻaina o ata, lea ua tusia e tusa ai ma tulaga ma ua saunia mo le tuʻuina atu. I lenei auala, e tasi pe sili atu ata, ata poʻo laulau e tuʻuina i totonu
saunia pepa mamanu mo le auina atu i fafo i le PDF.

1. Faʻatoʻa le poloketi i Archicad. I le panel navigator ua tatala le "Taiala Lisi", e pei ona faaalia i le ata sikola. Mai le lisi, filifili se mamanu laupepa faatulagaina o le layoga.

2. Kiliki-i luga o le ata tatala ma filifili le "Nofoaga Fausia."

3. I le faamalama e aliali mai, filifili le ata e manaʻomia ma kiliki "Tuu." O le ata e aliali mai i le laiga.

4. A uma ona filifilia le ata, e mafai ona e gaoioi, sui, seti le fua. Iloilo le tulaga o elemene uma o le pepa, ona, tumau ai lea i le ata faatulagaina, kiliki "File", "Save As".

5. Tuuina atu le pepa aloaia le igoa ma le ituaiga o le PDF file.

6. Aʻo nofo i lenei faamalama, kiliki "Faʻamaumauga o Faʻamaumauga." I totonu o le pusa "Source" tuu "O le laulau uma." I totonu o le fanua "Save PDF as ..." filifili le lanu po o le paʻepaʻe ma le paʻepaʻe o le pepa. Kiliki "OK"

7. Faasao le faila.

Vaʻai foi: Polokalama mo le fausiaina o fale

O lea na matou tilotilo ai i auala e lua e fatu ai se faila PDF i Archicad. Matou te faʻamoemoe o le a latou fesoasoani e faʻafaigofie lau galuega ma sili atu ona manuia!