E faʻapefea ona sailia le upega tafai mai lau teugatupe i le Steam

O se tasi o faʻafitauli e masani ona fesagaʻi e tagata faʻapipiʻi komepiuta o le upu galo ua galo mai a latou tala i fesoʻotaʻiga lautele. O le mea e leaga ai, o Steam e le o se mea e tasi, ma e masani ona galo ia i latou o loʻo faaaogaina lenei malae taʻavale. E toatele e fiafia i le fesili - pe mafai ona ou vaʻai laʻu faʻamatalaga mai Steam, pe a galo ia te au. Faitau ma saili pe o le a le mea e fai pe afai e galo ia oe le upega tafailagi Steam, ma le auala e maua ai.

O le mea moni, e le mafai ona vaʻaia le upega tafailagi mai Steam. Na faia lenei mea ina ia oʻo lava i le aufaigaluega a Steam e le mafai ona latou faʻaogaina le upega tafaoga a isi tagata mai lenei malae taʻavale. O faʻamaumauga uma e teuina i totonu o le pepa faʻailoga. E le mafai ona fai se kopi o faʻamatalaga faʻailogaina, o lea la o le auala e tasi e toe faʻaleleia ai le avanoa i lau teugatupe, pe afai ua galo ia oe lau upega tafailautusi, o le toe faʻaleleia o lau faʻaupuga. A e toefaʻasoa lau faʻamatalaga, e tatau ona e sau ma se faʻamatalaga fou mo lau faʻamatalaga. O le upu tuai o le a suia i se mea fou.

Pe a toe faʻafoʻisia oe, e le manaʻomia ona e faʻamaonia le upu tuai, lea na e galo, lea e talafeagai. Ina ia toe faʻaleleia se upega tafailagi, na o oe e manaʻomia le mauaina o le imeli e fesoʻotaʻi atu i lau teugatupe, poʻo le numera telefoni lea e fesoʻotaʻi atu i lau faʻamatalaga. I soʻo se tulaga, o le a lafoina le code code toe faʻaleleia i le meli poʻo le telefoni. Maua lenei code, ma o le a ofoina atu ia oe se faʻamatalaga fou mai le teugatupe. A maeʻa ona e suia le upega tafaila, e tatau ona e ulufale i totonu, e masani ona e faʻaaoga nei suiga. I le auala e toe faʻaleleia ai le avanoa i lau faʻamatalaga Steam, e mafai ona e faitau atili i lenei tusiga.

O se puipuiga talitutusa talitutusa e masani ona faʻaaoga i isi tusi talosaga. E pei ona uma ona taʻua, e le mafai ona e vaʻai i lau faʻaupuga o loʻo i ai nei. O lenei mafuaʻaga ona o le maualuga o le puipuiga o faʻamatalaga Steam. Afai o le Steam na maua le avanoa e vaʻai ai i le upu o loʻo i ai nei, o lona uiga o faʻamaumauga o loʻo teu i le faʻailoga e le faanumeraina i totonu o le database. Ma afai o lenei faʻamaumauga ua faoa, o le a mafai e tagata osofaia ona maua avanoa i faʻamatalaga uma a tagata faaaoga Steam, lea e matua le taliaina. Ma o le mea lea, o faʻamatalaga uma lava o loʻo natiaina, i le faasologa, e tusa lava pe o le a faʻaaogaina e tagata taʻavale i totonu o le upega tafaʻilagi a Steam, o le a le mafai lava ona maua avanoa i faʻamatalaga.

Afai e te le manaʻo e galo le upu faila i le lumanaʻi, ona fautuaina lea e teuina i se faila faila i luga o lau komepiuta, pe tusi foi i se api. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaaoga polokalame faʻapitoa, e pei o le pule o le palakalafa, lea e mafai ai e oe te teuina faʻaupuga i luga o lau komepiuta, ma i se pepa puipuia. O lenei mea o le a puipuia ai lau faʻamatalaga Steam, e tusa lava pe faʻapipiʻiina lau komepiuta e se tagata faʻaaogaina ma e mafai ona ia faʻaaogaina faila i lau komepiuta.

O lenei ua e iloa le auala e toe faʻafoʻi mai ai lau avanoa i lau teugatupe pe afai ua galo ia oe lau faʻaupuga, ma pe aisea e le mafai ai ona e vaʻai i le upega tafaʻi mai nei mai Steam. Taʻu i au uo ma uo oe faʻaaogaina foi.