Faʻapipiʻi avetaavale mo le lomitusi

O tusi taʻavale taʻitasi mai soʻo se mea gaosi oloa e manaʻomia ai avetaavale talafeagai ile komepiuta e amata. Faʻatulagaina o faila nei e maua e se tasi o auala e lima o loʻo i ai se eseesega algorithm o gaioiga. Seʻio tatou tilotilo totoa i lenei faagasologa i fesuiaiga uma, ina ia mafai ai ona e filifilia le sili ona fetaui, ona faatoa amata ai lea ona faʻaaogaina faatonuga.

Faʻapipiʻi avetaavale mo le lomitusi

E pei ona e iloa, o le lomitusi o se masini telefoni feaveai ma e sau i se vaʻa ma avetaavale e manaʻomia, ae o le taimi nei e le o PC uma po o komepiuta feaveaʻi e maua ai le pulou, ma e masani ona faʻaaoga e le aufaʻatasi CD, o lea o loʻo latou sailia se isi auala e faʻapipiʻi ai le polokalama.

Metotia 1: O le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga o le oloa

O le mea moni, o le mea muamua e tatau ona e suʻeina ma faʻapipiʻi avetaavale mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le kamupanī o loʻo lolomi le kamupani, talu ai o mea fou nei o na faila o loʻo i luga o le disk. O itulau o le tele o kamupani o loʻo fausiaina i le tutusa o le auala ma o le ae manaomia le faia o taga tutusa, o lea tatou te tilotilo ai i le faʻataʻitaʻiga masani:

  1. Muamua, saili le upega tafaʻilagi a le gaosimea i luga o le pusa lolomi, i totonu o tusitusiga poʻo luga ole Initaneti, e tatau ona e mauaina se vaega i totonu "Lagolago" poʻo "Auaunaga". E i ai pea se vaega "Avetaavale ma Meafaigaluega".
  2. I luga o lenei itulau, e masani ona i ai se manoa sailiili lea e tusia ai le lolomi lolomi ma a maeʻa ona faailoa mai, o le a ave oe i le laupepa lagolago.
  3. O le mea faʻamaonia e tatau ona faʻamaoti le faiga faʻaoga, aua a e taumafai e faʻapipiʻi faila le fetaui, o le ae le maua se iuga.
  4. A maeʻa lena, ua lava le na o le mauaina o le lomiga aupito lata mai o le polokalama i totonu o le lisi lea e tatalaina ma ave i le komepiuta.

E leai se uiga e faʻamatalaina ai le faʻatulagaga, talu ai e toetoe lava o taimi uma e faia ai le otometi, e na ona manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o le masini. O le PC e le mafai ona toe faʻafouina, pe a maeʻa uma auala, o le a vave saunia le masini mo le faʻaaogaina.

Metotia 2: Faʻamaumauga faʻapitoa

O nisi o tagata gaosiga o telefoni ma vaega eseese latou te faia a latou lava fesoasoani e fesoasoani ai i tagata e sailiili ni faʻamatalaga mo a latou masini. O kamupani tetele o loʻo tuʻuina atu tusi lolomi, ei ai foi ia masini faʻapitoa, e aofia ai HP, Epson ma Samsung. E mafai ona e maua ma sau i luga o le 'upega tafaʻilagi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa, tele lava i le vaega e tasi pei o avetaavale. Seʻio tatou tilotilo i se faʻataʻitaʻiga o auala e faʻapipiʻi ai avetaʻavale i lenei metotia:

  1. A maeʻa ona sii mai, amata le polokalama ma amata siaki mo faʻamatalaga e ala i le kilikiina o le ala talafeagai.
  2. Faatali mo le aoga e matamata.
  3. Alu i le vaega "Faʻafouina" lau masini.
  4. Togi uma e sii mai ma faʻamaonia le download.

A maeʻa le faʻatulagaga, e mafai loa ona e alu e galue ma le lomitusi. I luga, tatou te tilotilo atu i se faʻataʻitaʻiga o se faʻaaogaina tatau mai HP. O le tele o vaega o le masini komepiuta o loʻo faʻaaogaina i luga o le mataupu faavae lava e tasi, e eseese lava i le atinaʻe ma le i ai o nisi meafaigaluega faaopoopo. O le mea lea, afai e te taulimaina polokalama faʻapipiʻi mai se isi gaosi oloa, e leai ni faʻafitauli e tatau ona tulai mai.

Metotia 3: Polokalame Tolu

Afai e te le manaʻo e alu i le 'upega tafailagi i le sailiga o se polokalama sili ona lelei, o se filifiliga lelei o le faʻaaogaina lea o polokalama faʻapitoa, o le autu autu o loʻo taulaʻi i le suʻeina o masini, ona tuʻuina lea o faila talafeagai i luga o le komepiuta. O polokalame taʻitasi e galulue i luga o le mataupu faavae lava e tasi, e eseese na o mea faʻaoga ma isi mea faigaluega. Matou te tilotilo saʻo i le faagasologa o le download i le faʻaaogaina o le Polokalame DriverPack Solution:

  1. Amata le DriverPack, faʻafesoʻotaʻi ma faʻafesoʻotaʻi le lolomi i le komepiuta e ala i le uaea tuʻuina atu, ona vave alu atu lea i le tomai faʻapitoa e ala i le ufiufi o le ala talafeagai.
  2. Alu i le vaega "Sulu" ma le faalēaogāina le faʻatulagaina o polokalama le talafeagai uma iina.
  3. I le vaega "Avetaavale" siaki na o le lomitusi poʻo isi masini komepiuta e manaʻo foi e faafou, ma kiliki "Faʻamomatai aunoa".

A maeʻa le polokalama, e faʻamalosia oe e toe faʻaaoga le komepiuta, peitaʻi, i le tulaga o avetaavale mo le lomitusi, e le talafeagai, e mafai loa ona e alu i le galuega. I totonu o le upega tafaʻilagi pe leai foi, e tufatufaina atu le tele o sui o ia polokalama. E tofu i latou ma se tulaga tulaga ese, galuega faaopoopo, ae o le algorithm o gaioiga i totonu e tutusa lava. Afai e le fetaui oe ia DriverPack mo soʻo se mafuaʻaga, matou te fautuaina oe ia faamasani oe i le polokalama tutusa i totonu o la matou isi tusiga i le sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Metotia 4: Meafaigaluega ID

O masini lomitusi taʻitasi e iai lana lava tulafono faʻapitoa e faʻatautaia ai fesoʻotaiga ma le faiga faʻaogaina. I lalo o lenei igoa, e faigofie ona e mauaina ma ave avetaavale. E le gata i lea, o le ae mautinoa ua e mauaina faila saʻo ma fou. O le faagasologa atoa e faia i ni nai laasaga e faʻaaoga ai le DevID.info auaunaga:

Alu i le 'upega tafaʻilagi DevID.info

  1. Tatala i luga "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Filifili se vaega "Pule Sili".
  3. I totonu, sue meafaigaluega talafeagai i le vaega talafeagai, kiliki-kiliki i luga ma alu i "Meatotino".
  4. I laina "Meatotino" faʻamaʻoti "ID ID" ma kopi le tulafono faʻaalia.
  5. Alu i le 'upega tafaʻilagi DevID.info, i le mea o loʻo i totonu o le suʻesuʻega, faapipii le ID kopi ma faia se sailiga.
  6. Filifili lau masini komepiuta, faʻataʻitaʻiga avetaavale ma download i lau PC.

O mea uma o loʻo totoe o le faʻalauiloa lea o le faʻatulagaga, a maeʻa ona amata le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi.

Metotia 5: Faʻaogaina Faʻatasi o Meafaigaluega

O le filifiliga mulimuli o le faʻapipiʻiina lea o le masini komepiuta e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le polokalama. O se lolomi lolomi e faaopoopo atu i ai, ma o se tasi o laasaga o le sailia ma faʻapipiʻi avetaavale. E faʻapipiʻi le faʻapipiʻi, e manaʻomia le tagata faʻapipiʻi e seti uluaʻi laina ma faʻafesoʻotaʻi le komepiuta i le Initaneti. O le algorithm o taga e faapenei:

  1. Alu i "Meafaigaluega ma Lolomitusi"i le tatalaina o le lisi "Amata".
  2. I le faʻamalama o le ae iloa ai se lisi o mea faaopoopo. Luga o le ki lea e te manaʻomia "Faʻatuina le Lomitusi".
  3. E tele ituaiga o lomitusi, ma e ese i le auala latou te fesootai ai i se PC. Faitau le faʻamatalaga o filifiliga filifilia e lua ma faʻamaonia le saʻo saʻo ina ia e le toe i ai nisi faʻafitauli ma le iloa i totonu o le polokalama.
  4. O le isi laasaga o le fuafuaina lea o le vasa malosi. Na o le tuʻuina o se togi i luga o se tasi o mea ma filifili se pusa oi ai nei mai le lisi autu.
  5. O lea ua e oʻo i le mea o loʻo suʻesuʻeina ai e le 'auʻaunaga le avetaavale. Muamua lava, e manaʻomia ona fuafua le faʻataʻitaʻiga o meafaigaluega. O loʻo faʻaalia ma le lima e ala i le lisi tuʻuina atu. Afai o le lisi o faʻataʻitaʻiga e le o iai mo se taimi uumi pe leai foi se filifiliga talafeagai, ia faʻafouina i le kilikiina "Faʻafouina faʻafouga".
  6. Ia, mai le laulau i le itu tauagavale, filifili le gaosi oloa, i mea nei - le faʻataʻitaʻiga ma kiliki "Lisi".
  7. Laasaga mulimuli o le ulufale lea i le igoa. Faʻatoa ulufale le igoa o loʻo manaʻomia i le laina ma faʻauma le sauniuniga.

E totoe naʻo le faʻatali seʻia oʻo ina vaʻaia e le fale faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi faila i luga o le komepiuta.

Mai soʻo se kamupani ma faʻamaonia lau lolomiina, o le filifiliga ma le mataupu faavae o le faʻatulagaina o avetaavale e tumau pea. E naʻo le faʻaogaina o le nofoaga aloaia ma isi faʻamaufaʻailoga e suia i le taimi o faʻapipiʻiina e ala i le meafaigaluega i totonu o le Windows. O le galuega autū a le tagata faʻaaoga o le suʻeina lea o faila, ma o isi vaega uma e tutupu faʻafuaseʻi.