Faʻafefea ona e ulufale i Instagram


E fiasefulu afe tagata Instagram e faʻaaoga i aso uma a latou smartphones i le tele o taimi i le aso e matamata i le faʻailoga o talafou poʻo le lafoina o se isi ata. Afai o loʻo e amata amata ona faʻaaoga lenei auaunaga, atonu o le a tele lau fesili. Aemaise lava, o lenei tusiga o le a faʻatalanoaina se fesili e fiafia i ai le tele o tagata faʻaaogaina: le auala e alu ai i le upega tafaʻilagi faʻapisinisi ole Instagram.

Instagram login

Lalo o le a iloiloina o le faagasologa o le taina i totonu o Instagram mai se komepiuta ma se atamai. O le a matou auiliiliina le faagasologa o le faʻasinomaga, o lea afai e te leʻi tusia se talaaga i luga o lenei upega tafaʻilagi, o le a muamua ona e suʻeina le tusiga e uiga i le fatuina o se tala fou.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona resitala i Instagram

Metotia 1: Faʻaigoa ma lou igoa ole igoa ma le password

Muamua, mafaufau i le auala e mafai ai ona e sainia i lau komepiuta Instagram mai lau komepiuta. E tatau ona maitauina o le 'upega tafaʻilagi o le' auʻaunaga e matua faʻaititia i tulaga o le faʻatinoina, o lona uiga e na o le faʻaaogaina mai le komepiuta e matamata ai i lau fafaga, saili tagata faʻaoga, fetuunai le lisi o saofaga, ae, o le mea e leaga ai, aua nei e lafoina ni ata.

Komepiuta

  1. Alu i soʻo se masini komepiuta e faʻaaoga i lau komepiuta e ala i lenei fesoʻotaʻiga O le faʻaaliga e faʻaalia ai le itulau autu, lea o le a musuia ai oe e lesitala e ala i le faaletonu. Talu ai ua i ai sau itulau Instagram, o le a tatou manaʻomia le kiliki i le ki. "Faʻatasi".
  2. I le taimi lava lea ua suia ai laina o le resitara i le faatagaga, o lea e na o oe lava e manaʻomia le faʻatumu o koluma e lua - lou igoa ole igoa ma le upega tafailautusi.
  3. Afai e saʻo le faʻamatalaga saʻo, ona maeʻa lea o le kuluma "Ulufale", o le itulau o lau talaaga o le a utaina i luga o le lau.

Telefoni feaveaʻi

I le tulaga e faʻapipiʻi le Instagram application i luga o lau telefoni faʻatautaia le iOS po o le Android, ina ia amata faʻaaoga le auaunaga faʻaagafesootai, e tatau ona e faʻatagaina.

  1. Faʻasaʻo le tusi talosaga. O le a faʻaalia le faamalama o le faatagaga i luga o le lau, lea o le ae manaomia ai le faatumuina o faʻamatalaga mai lau talaaga - o se faʻasalaga tulaga ese ma le upega tafaila (e tatau ona e faʻamaonia le igoa ole tuatusi, tuatusi imeli poʻo numera o le telefoni o faʻamaonia i le taimi o le resitalaga, e le mafai ona e faʻamaonia iinei).
  2. O le taimi lava e saʻo ai le faʻamaumauga, o le a faʻaalia lau window faʻamatalaga i luga o le lau.
  3. Metotia 2: Faʻatasi ma Facebook

    Instagram ua leva ona umiaina e le Facebook, o lea e le o se mea e ofo ai le fesootaʻi vavalalata o nei fesoʻotaʻiga lautele. O le mea lea, mo le resitalaina ma le isi faʻatagaga i le muamua o le tala mai le lua e mafai ona faʻaaogaina. O le mea muamua lava, o le faʻaaogaina lea ma le taulotoina o se saini fou ma le upega tafailautusi, lea mo le tele o tagata faaaoga o se avanoa le mafaafitia. I nisi auiliiliga e uiga i le auala o le a faia ai le faʻataʻitaʻiga i lenei mataupu, matou te taʻu atu i se isi mea i la matou 'upega tafaʻilagi, matou te fautuaina e faitau.

    Faitau atili: Faʻapefea ona e ulufale atu i le Instagram e ala i le Facebook

    Afai ei ai pea au fesili e faʻatatau i le teuina i totonu o lau faʻamatalaga Instagram, fesili ia i latou i faʻamatalaga.