Faʻatulagaina le Faiga Faʻavae Puipuiga Faʻalotoifale i le Windows 7

Polokalame mo le malupuipuia o se seti o laina mo le faatonutonuina o le saogalemu o le PC, e ala i le faʻaaogaina i latou i se mea faitino poʻo se vaega o mea faitino o le vasega lava e tasi. O le tele o tagata faaaoga e seasea ona faia ni suiga i nei faatulagaga, ae ei ai tulaga e manaʻomia ona faia. Sei o tatou mafaufau pe faapefea ona faʻatino nei taga i luga o komepiuta ma le Windows 7.

Faiga Faʻavae Faʻasalalauga Faiga Faavae

Muamua lava, e tatau ona maitauina e le mafai e le faiga faʻavae saogalemu ona seti lelei mo galuega o aso uma a se tagata masani. E tatau ona faʻaaogaina i totonu naʻo le tulaga o le manaʻoga e foia se mataupu faapitoa e manaʻomia ai le faasaʻoina o nei vaega.

O nofoaga saogalemu tatou te suʻesuʻeina e pulea e le GPO. I le Windows 7, e mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai meafaigaluega "Faiga Faʻavae mo le Puipuiga o le Atunuu a le "Lotu Faʻavae a le Lotoifale Faʻavae". O se mea e manaʻomia muamua o le ulufale atu lea i le faʻailoga o le faʻalapotopotoga ma faʻamaonia pule. Le isi, tatou te tilotilo i nei mea uma e lua.

Metotia 1: Faʻaaogā le meafaigaluega mo le saogalemu o le lotoifale

Muamua, o le a tatou iloa auala e foia ai le faafitauli i le fesoasoani a le mea faigaluega "Faiga Faʻavae mo le Puipuiga o le Atunuu.

  1. Ina ia amataina le afifiina saʻo, kiliki "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Ma le isi, tatala le vaega "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Kiliki "Pulega".
  4. Mai le setiina o mea faigaluega meafaigaluega, filifili le filifiliga "Faiga Faʻavae mo le Puipuiga o le Atunuu.

    E le gata i lea, o le mailei e mafai ona tafe mai i le faamalama Taumafai. Ina ia faia lenei mea, kiliki Manumalo + R ma fai le poloaiga lenei:

    secpol.msc

    Ona kiliki lea "Lelei".

  5. O faʻatulagaga o loʻo i luga o le a faʻalauiloa le faʻamatalaga kalafa o le meafaigaluega manaʻomia. I le tele o tulaga, e tatau ona fetuutuunai laina i totonu o le pusa "Aiaiga Faʻalotoifale". Ona e tatau lea ona kiliki le elemene i lenei igoa.
  6. E tolu laupepa i lenei lisi.

    I le lisi "Tofiga Tatau a Tagata" faʻamalamalamaina mana o tagata taʻitoʻatasi poʻo vaega o tagata faʻaoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻamaonia se faʻatagaina poʻo se faʻatagaga mo nisi tagata poʻo ni vaega o tagata faʻaoga e faia ni galuega patino; fuafua po o ai e faatagaina avanoa i le lotoifale i le PC, ma o ai e faatagaina i luga o le fesoʻotaiga, ma isi.

    I totonu o le tusi "Faiga Faavae o Suetusi" Faʻamatala mai mea tutupu e tatau ona faamaumauina i le log log.

    I le faila "Polokalama Puipuiga" Eseese tulaga tau pulega o loʻo faʻamaonia mai ai le fuafuaina o le amio a le OS pe a faʻapipiʻi i totonu, i le lotoifale ma e ala i le fesoʻotaiga, faʻapea foʻi fegalegaleaiga ma masini eseese. A aunoa ma se manaoga faʻapitoa, e le tatau ona suia nei laina, talu ai o le tele o galuega talafeagai e mafai ona foia e ala i faʻamaumauga o faʻamaumauga, pule faʻatua ma NTFS faʻatagaga.

    Vaʻai foʻi: Pule Matua i le Windows 7

  7. Mo nisi faʻataʻitaʻiga i luga o le faʻafitauli o loʻo matou foia, kiliki i luga o le igoa o se tasi o lisi tusi o loʻo i luga.
  8. O se lisi o faiga faʻavae mo le lisi filifilia ua aliali mai. Kiliki i le mea e te manao e suia.
  9. O lenei mea o le a tatalaina ai le faamalama teuteu o tulafono faatonutonu. O lona ituaiga ma gaioiga e manaʻomia ona faia e matuā ese lava mai le vaega o loʻo iai. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo mea mai le faʻailoga "Tofiga Tatau a Tagata" i le faamalama e tatala, e tatau ona e faaopoopo pe aveese le igoa o se tagata patino patino po o se vaega o tagata faaaoga. Faʻaopoopo e faia i le kilikiina o le ki. "Faʻaopoopo se tagata faʻapitoa poʻo se kulupu ...".

    Afai e te manaʻomia e aveese se mea mai le politi filifilia, filifili ma kiliki "Aveesea".

  10. A maeʻa le faʻaaogaina o le faʻamaufaʻailogaina o faʻamaufaʻailoga e teu ai fetuunaiga na faia, ia mautinoa ia kiliki i le kulini "Faaaoga" ma "Lelei"a leai o le a le toe suia suiga.

Ua matou faamatalaina le suiga i tulaga saogalemu e ala i le faataitaiga o taga i totonu o le pusa "Aiaiga Faʻalotoifale", ae i le faʻatusa tutusa, e mafai ona faia taga i isi lisi o meafaigaluega, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se lisi "Aiaiga Tau Tupe".

Metotia 2: Faʻaaogā le meafaigaluega a le Faʻatonu a le Lotoifale

E mafai foʻi ona e faʻasoa faiga faʻavae i le lotoifale e faʻaaoga ai le faʻaogaina. "Lotu Faʻavae a le Lotoifale Faʻavae". Ioe, o lenei filifiliga e le o maua i lomiga uma o le Windows 7, ae na o le Ultimate, Professional and Enterprise.

  1. E le pei o le mailei muamua, e le mafai ona faʻalauiloa lenei meafaigaluega "Lisi Pulea". E faatoa mafai ona faʻaaoga e ala i le ulufale atu i le poloaiga ile faamalama Taumafai po oi totonu "Poloaiga Poloaiga". Talosaga Manumalo + R ma faʻaoga le faʻamatalaga lea i le fanua:

    gpedit.msc

    Ona kiliki lea "Lelei".

    Vaʻai foi: E faʻapefea ona faaleleia le mea sese "gpedit.msc e le maua" i le Windows 7

  2. O le a tatalaina se faʻaoga faʻamaʻi. Alu i le vaega "Faʻasinomaga Faʻamaumauga".
  3. Le isi, kiliki i le faʻailoga "Faʻasalalauga Windows".
  4. O lenei kiliki i luga o le mea "Polokalama Puipuiga".
  5. O le a tatalaina le lisi i ni laupepa ua masani ai i matou mai le metotia muamua: "Aiaiga Tau Tupe", "Aiaiga Faʻalotoifale" ma isi O isi gaoioiga uma e faia e tusa ai ma le algorithm lava lea e tasi o loʻo faʻamaonia mai i le faʻamatalaga. Metotia 1, mai le point 5. Na pau lava le eseesega o le faʻaaogaina o manipulations o le a faia i totonu o le atigi o se isi mea faigaluega.

    Lesona: Faiga Faʻavae Vaega i Windows 7

E mafai ona e faʻasoa faiga faʻavae i le Windows 7 e ala i le faʻaaogaina o se tasi o poloka e lua. O le faʻatulagaga mo i latou e foliga tutusa lava, o le eseesega o loʻo i totonu o le algorithm mo le avanoa i le tatalaina o nei meafaigaluega. Ae matou te fautua atu e sui tulaga patino pe afai ua e mautinoa atoatoa e tatau ona faia lenei mea e fai ai se galuega patino. Afai e leai, e sili atu le aua nei fetuutuunai nei tulaga faatapulaa, talu ai ua fetuutuunai i le sili ona lelei o le faaaogaina o aso taitasi.