Faʻafefea ona suia le gagana i le Adobe Lightroom


E ui o le telefoni feaveaʻi o le komepiuta feaveaʻi, ae o loʻo faʻafitauli pea le faia o ni galuega. O le mea e lelei ai, e le talafeagai lenei mea i le galuega fatufatuga, aemaise lava - i le fatuga o musika. Matou te tuʻuina atu ia te oe se filifiliga o ni failautusi musika manuia mo le Android.

FL Studio Mobile

O le tala faʻapitoa mo le faia o musika i le Android version. E maua ai le tutusa o galuega faʻatino e pei o le faʻataʻatiaga o le 'upega tafaʻilagi: faʻataʻitaʻiga, auala, faʻafefiloi ma isi.

E tusa ai ma le au atinaʻe latou, e sili ona faʻaaoga a latou oloa mo le tusitusi, ma aumai i latou i se tulaga o le sauniuni i le "uso matua". E faʻamalosia lenei mea e ala i le mafai ona faʻafetaui i le va o le telefoni feaveai ma le matua. Ae ui i lea, a aunoa ma lenei mea, e mafai ona e faia - FL Studio Mobile e mafai ai ona e fatuina musika tuusao i luga o lau telefoni. E moni, o le a sili atu ona faigata. Muamua, o le talosaga e tusa ma le 1 GB avanoa i le masini. Lona lua, e leai se filifiliga saoloto: e mafai ona faʻatau le talosaga. Ae e mafai ona faʻaogaina le seti o plug-ins i totonu o le PC.

SAMOA FL Studio Mobile

Musika musika jam

O se isi tusitala lauiloa tele mo masini Android. Muamua lava, e ese mai i le tele o le faigofie o le faʻaaogaina - e oʻo lava i se tagata e le masani ai i musika e mafai ona faʻaaoga e tusitusi ai ona ia lava.

E pei o le tele o polokalama talitutusa, o le faavae e aofia ai faʻataʻitaʻiga e filifilia e tusa ai ma le leo mai ituaiga musika eseese: rock, pop, jazz, hip-hop ma faʻamalo ata tifaga. E mafai ona e fetuutuunai le leo o mea faifaʻaili, le umi o le faʻapipii, faʻapipiʻi le paʻu, faaopoopo i ai faʻafitauli, ma faʻafefiloi e faʻaaoga le eletise televave. E lagolagosua foi i le pueina o au lava faataitaiga, aemaise lava le leo. E leai se faʻasalalauga, ae o nisi o mea e aofia ai o loʻo poloka muamua ma manaʻomia ai le faʻatauina.

Download Musika Faia JAM

Caustic 3

O se mea e faʻapipiʻiina ai le mamanu mo le fatuina o musika o ituaiga eletise. O loʻo faʻatalanoa foʻi le atinaʻe e uiga i le punavai o musumusuga mo tagata atiaeina - atinaʻe o masini ma ata faataitai.

O le filifiliga o ituaiga leo e tele tele - e silia ma le 14 ituaiga o masini e iai ni aafiaga se lua i luga o ia mea. O aʻafiaga o le tuai ma le toe faʻaaogaina e mafai foi ona faʻaaogaina i le tino atoa. O meafaigāluega taʻitasi e faʻapitoa i manaʻoga o le tagata faʻaoga. O le faʻamautuina o le auala o le a fesoasoani i le mea e faʻaaogaina ai le faʻasologa. E lagolagoina le faʻaulufaleina mai o au lava faʻataʻitaʻiga i le faatulagaga WAV o soʻo se loloto, faʻapea foʻi ma meafaigaluega o le FL Studio Mobile i luga. I le auala, e faʻapea foʻi i ai, e mafai foi ona fesoʻotaʻi se mea e pulea ai le MIDI i le Caustic 3 e ala i le USB-OTG. O le saolotoga o le talosaga e mo naʻo faʻamatalaga faʻamatalaga; o le mafai gafatia se pese e le atoatoa i totonu. Faʻasalalauga e toesea, faʻapitoa foi le Lotu Lotu.

Download Caustic 3

Fuʻimalie - taofi & taʻalo taʻavale

O le faʻamaumauga a le Composer e faʻafaigofieina ai le faagasologa o le fatuina o musika po o auala fou. O loʻo faʻaalia ai se auala manaia e faʻaopoopo ai elemene elemene - faʻaopoopoga i le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga, o loʻo mafai ona maua le tomai e faʻamaumau ai oe.

O faʻataʻitaʻiga o loʻo tufatufa atu i le pepa, e sili atu ma le 50 o latou avanoa, e aofia ai mea na faia e DJ DJ. O loʻo i ai foʻi le tele o faʻamaumauga: e mafai ona e fetuunai nofoaga, aafiaga (e na o le 6), faʻasoa le atinaʻe mo oe lava ia. O le mea mulimuli, i le ala, e faalagolago i le masini - sili atu elemene o loʻo faʻaalia i le papa. I le masani ai, o le pueina o leo i fafo e maua mo le faʻaaogaina i le ala, e mafai ona faʻapipiʻi pese na saunia e mafai ona faʻafefiloi. I le isi itu, o le taunuuga e mafai ona auina ese atu i ni ituaiga leo eseese - mo se faataitaiga, OGG poo le MP4 foi. E leai se faʻasalalauga, ae o loʻo i ai mea e maua, e leai se gagana Rusia.

Faʻalogo Remixlive - taofi & taʻalo pulo

Musika Studio Lite

O lenei talosaga na faia e tagata mai le 'au na galulue i lomiga muamua o le FL Studio Mobile, o lea e tele naua le va o galuega faatino i totonu o le atinaʻe ma uiga.

Ae ui i lea, o le Music Studio e eseese i le tele o auala - mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga o se meafaifaʻaili faapitoa e na o le lima lava e faamaumauina, e faʻaaoga ai le keyboard synthesizer (o le taʻavale ma le faʻamalosi o loʻo avanoa). O loʻo i ai foi se faʻavae malosi o aʻafiaga e mafai ona faʻaaogaina i se meafaigaluega se tasi, faʻapea foʻi ma le auala atoa. E mafai foi ona sili atu le lelei o le toe teuteuina - o le filifiliga o se suiga o le solosolo e maua. Faʻafetai faʻafetai mo le i ai o se faʻamatalaga auiliili faʻamaumauga ua fausia i totonu o le talosaga. Ae paga lea, o le kopi saoloto e matua tapulaa, ma e leai se gagana Rusia i totonu.

Tusia Musika Studio Lite

Paʻa Feʻavae - Musika Faʻatulagaga

E lava le tusiga o le tusitala, lea, e tusa ai ma tagata atiae, e mafai ona suia le vaega o loʻo iai nei. Tuuina atu le numera o meafaigaluega ma gafatia, o le a tatou ioe.

O le faʻaalia o le atinaʻe o se skeuomorphism masani: mo le guitar, e tatau ona e tosoina le fusi, ma mo le pu, ma tuʻituʻi paʻu (faʻatulagaina le malosi o fegalegaleaiga e lagolagoina). E i ai ni meafaigaluega na fausia, ae o la latou numera e mafai ona faʻalauteleina i plug-ins. O le leo o elemene taitasi e mafai ona fetuunai i totonu o faatulagaga. O se vaega autū o Wok Band o se faʻamaumauga tele-tele: e maua uma poly ma mono-tooling. Lagolagosua mo paopao i fafo e foliga mai foi i na tulaga (naʻo OTG, Fesoʻotaʻiga Bluetooth i le lumanaʻi). O le talosaga o loʻo i ai faʻasalalauga, i se faaopoopoga, ua totogiina nisi o polo.

Faʻalogo Walk Band - Musika Studio

MixPads

O la matou tali i Chamberlain (sili atu, FL Studio Mobile) mai se tagata faʻapupula Rusia. Faatasi ai ma lenei polokalame, MixPads e fesoʻotaʻi ma le faigofie o le puleaina, ae o le faʻamatalaga a le atunuʻu e sili atu ona manino ma sili atu ona manino i le amataga.

Ole numera o faʻataʻitaʻiga, e ui i lea, e le manaia - naʻo le 4. E ui i lea, o lenei taugata e totogi mo le lelei tele ma faʻafefiloi gafatia. O le muamua o le a mafua ona o aga masani, o le lona lua - 30 pamu paʻu ma le mafai ona faʻafefiloi faʻatasi. O le vaega autu o le talosaga e faʻafouina pea, ae afai e le lava lea, e mafai ona e siiina au mea faʻalogo mai le mafaufau poʻo le SD card. I le pito i luga o lena mea, e mafai foi ona galue le talosaga e avea o se DJ console. O avanoa uma e avanoa mo le leai o se totogi, ae o loʻo i ai le faʻasalalauga.

Download MixPads

O talosaga ua taua i luga ua na o se pau i luga o le vasa mai le aofaiga atoa o polokalama mo musika na tusia mo le Android. E mautinoa lava ei ai a oe lava fofo mananaia - tusia i totonu o le faʻamatalaga.