Faʻasagaina le TP-Link WR741ND V1 V2 mo Beeline

O lea laasaga i lea laasaga, o le a tatou iloiloina le faʻatulagaina o le TP-Link WR741ND V1 ma le V2 WiFi mo le galulue faatasi ma le kamupani Beeline. E leai ni faigata faʻapitoa i le faʻafesoʻotaʻia o lenei router, i se tulaga aoao, ae, pei o le faʻatinoga o faʻatinoga, e le o tagata uma e faʻaaogaina na o ia.

Masalo o lenei faatonuga o le a fesoasoani ma valaau ai se tagata tomai faapitoa i komepiuta e le talafeagai. O ata uma o le a maua i totonu o le tusiga e mafai ona faʻateleina e ala i le kiliki i luga o latou i le kiore.

Fesoʻotaʻiga TP-Link WR741ND

Tua o le laina o le TP-Link WR741ND

I tua o le WiFi eletise TP-Link WR741ND ei ai le 1 Initaneti (blue) ma le 4 LAN ports (samasama). Matou te faʻafesoʻotaʻi le alalaupapa e pei o nei: Faʻasologa o telefoni feaveaʻi - i le 'upega tafaʻilagi Matou te faʻapipiʻiina le uaea faʻatasi ma le uila i soo se tasi o faletupe LAN, ma le isi pito i totonu o le taulaga o le 'upega tafaʻilagi o se komepiuta poʻo se komepiuta. A maeʻa lena, matou te faʻaaogaina le mana o le telefoni Wi-Fi ma faʻatali mo se minute pe lua seia maeʻa maeʻa, ma ua fuafuaina e le komepiuta laina o le fesoʻotaiga lea e fesoʻotaʻi ai.

O se tasi o mea tāua o le faʻatulagaina lea o faʻataʻitaʻiga sao o le faʻalapotopotoga o le itumalo i luga o le komipiuta lea e faia ai tulaga. Ina ia aloese mai soʻo se faʻafitauli i le ulufale atu i tulaga, ia mautinoa ua e setiina meatotino o le upega tafaʻilagi: maua le tuatusi IP ile tuusao, ia ave faʻamaumau igoa ole tuatusi DNS.

Ma se isi mea e tele e le iloa e le: a maeʻa le faatuina o le TP-Link WR741ND, e te le manaʻomia le fesootaiga Beeline i luga o lau komepiuta, lea e masani ona e amataina pe a amata le komepiuta pe amataina aunoa. Taofi le motusia; e tatau ona faʻatutuina le fesoʻotaʻiga e le uila lava ia. A leai, o le a e tau mafaufau pe aisea ua i luga o le komepiuta le Initaneti, ae leai se Wi-Fi.

Faʻatulagaina se Initaneti L2TP Beeline

A uma ona fesoʻotaʻi mea uma pe a manaʻomia, matou te lafoaia soʻo se masini komepiuta i le komipiuta - Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer - soo se. I le tuatusi o le upega tafaʻilagi, ulu i le 192.168.1.1 ma faʻasalaga Enter. O le iʻuga, e tatau ona e vaʻavaʻai i se faʻaulufalega i luga ole manaʻoga e ulufale i le "admin" o lau telefoni. Le igoa le username ma le upega tafailagi mo lenei ata o admin / admin. Afai mo nisi mafuaʻaga, e leʻi oʻo mai le faʻamaufaʻailoga ma le upega tafailagi, faʻaaoga le toefaʻamau i le pito i tua o le uila ina ia mafai ona faʻaogaina i le fale gaosi oloa. Faʻasala le button RESET i se mea lamolemole ma taofi mo le 5 sekone pe sili atu, ona faʻatali seia toe faʻataʻavale le seevae.

Faʻasalaga fesoʻotaʻiga WAN

A maeʻa ona e ulufale i le igoa saʻo ma le upega tafailautusi o le ae maua oe lava i le faasologa o le lisi o le uila. Alu i le Network - WAN. I le Motu o le Wan Wan poo le ituaiga fesoʻotaʻiga e tatau ona e filifilia: L2TP / Rusia L2TP. I le Igoa o le Igoa o le Tagata ma le Password e ulufale ai, i le faasologa, o le saini ma le upega tafailagi ua saunia e lau Initaneti, i lenei tulaga Beeline.

I le Tūmau IP Address / Name field, ulufale tp.internet.beeline.ru, faʻapipiʻi foʻi Fesoʻotaʻi faʻatasi ma kiliki teu. O le vaega pito sili ona taua o le seti ua maeʻa. Afai e saʻo mea uma, o le Initaneti e tatau ona faʻavaeina. Alu i le isi laasaga.

Faʻamaumauga i le Wi-Fi

Faʻasaʻo le tumutumu Wi-Fi

Alu i le faʻaoga Lelaloa o le TP-Link WR741ND. I totonu o le SSID, ulufale i le igoa o loʻo manaʻomia i le nofoaga e leai se mea e faʻaogaina. I lau faitalia. O isi vaega e tatau ona tuʻuina e le suia, i le tele o tulaga o le a aoga mea uma.

Tautuʻuga Puipuiga Wi-Fi

Alu i le laiga le saogalemu, filifili WPA-PSK / WPA2-PSK, i totonu o le Version field - WPA2-PSK, ma le PSK Password field, ulufale i le upu tatala manaomia i luga o le Wi-Fi avanoa, ia le itiiti ifo ma le 8 tagata. Kiliki "Faasao" pe Faasao. Faʻafetai, o le faʻatulagaga o le uila Wi-Fi TP-Link WR741ND ua maeʻa, i le taimi nei e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti e aunoa ma le telefoni.