Fausia le ata 3 × 4 i le initaneti

Ata o le 3 × 4 le tele o taimi e manaʻomia mo pepa. E alu se tagata i se nofoaga tutotonu, o fea latou te ave ai lana ata ma lolomiina se ata, pe na o ia lava e fatuina ma faasaʻoina i le fesoasoani o polokalama. O le auala pito sili ona faigofie e faia ai lenei suiga i luga o auaunaga i luga o le initaneti, faʻamalosia mo na o se faagasologa faapena. O le mea lenei o le a talanoaina atili.

Fausia se ata 3 × 4 i le initaneti

O le teuteuina o se ata o le tele o le fesili e masani ona faauigaina o le faapipii ma faapipii tulimanu i faailoga po o pepa. O punaoa Initaneti e faia ai se galuega tele i lenei mea. Sei o tatou tilotilo totoa i le faʻataʻitaʻiga atoa i le faʻataʻitaʻiga o nofoaga iloga e lua.

Metotia 1: OFFNOTE

Tatou taofi i le auaunaga OFFNOTE. O loʻo i ai le tele o mea faigaluega e leai se totogi mo le galue ai ma ata eseese. E talafeagai i le tulaga o le manaʻoga e paʻu 3 × 4. O lenei galuega e faia e pei ona taua i lalo:

Alu i le 'upega tafailagi OFFNOTE

  1. Tatala OFFNOTE i soʻo se sooga faigofie ma kiliki "Tatala Tatala"lea o loʻo i luga o le itulau autu.
  2. E te ulu atu i le faatonu, o fea e te manaʻomia muamua ai se ata. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki talafeagai.
  3. Filifili se ata na teuina muamua i lau komepiuta ma tatala.
  4. O le taimi nei o loʻo tatou galulue faʻatasi ma le mea autu autu. Muamua fuafua le faatulagaga e ala i le sailia o le filifiliga talafeagai i le lisi o mea popup.
  5. O nisi taimi o le tele o manaʻoga atonu e le o se tulaga masani, o lea e mafai ai ona e faʻafetaui lenei tulaga. O le a lava le na o le suia o numera i le vaega tufatufaina.
  6. Faʻaopoopo le tulimanu i se tasi itu, pe a manaʻomia, ma toe faʻaagasolo le mode "Ata lanu uliuli ma paʻepaʻe"e ala i le tuiina o le mea e manaʻomia.
  7. Siʻitia le nofoaga na filifilia i luga o le tapoleni, fetuunai le tulaga o le ata, mataʻituina le taunuʻuga e ala i le faʻamatalaga amata.
  8. Alu i le isi laasaga e ala i le tatalaina o le lisi "Faagasologa". O iinei e ofo ai oe e toe galue faʻatasi ma le faʻaaliga o tulimanu o le ata.
  9. E le gata i lea, o loʻo i ai se avanoa e faʻaopopo ai se tauleʻaleʻa poʻo se tamaitai i le filifilia o le filifiliga talafeagai mai le lisi o mamanu.
  10. O lona telē ua faʻafetaui e faʻaaoga ai pātū o le pule, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o le mea faitino i le vāega o galuega.
  11. Suʻe i le vaega "Lolomi"pe a faʻapea o le a manaʻomia le tele o pepa.
  12. Suia le fola o le laupepa ma faaopoopo ni faʻalapotopotoga pe a manaʻomia.
  13. E totoe na o le siiina o se laupepa atoa poo se isi ata e ala i le kilikiina o le kulupu e manaʻomia.
  14. O le ata o le a faʻaolaina i luga o se komepiuta i le PNG ma e avanoa mo le toe gaosia.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea e faigata i le saunia o se faʻataʻitaʻiga, o le a tumau pea e faʻaaoga ai le taʻalo manaʻomia e ala i le faʻaaogaina o galuega i totonu o le tautua.

Metotia 2: Faʻamatalaga

O meafaigaluega ma gafatia o le nofoaga o le IDphoto e leʻo ese mai i na o loʻo talanoaina muamua, ae o loʻo i ai nisi uiga e mafai ona aoga i nisi tulaga. O le mea lea, matou te fautuaina e mafaufau i le faagasologa o le galue ma ata o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Alu i le upega tafaʻilagi o le IDphoto

  1. Alu i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi lea kiliki i luga "Taumafai".
  2. Filifili le atunuu lea na faia ai le ata mo pepa.
  3. I le faʻaaogaina o le pop-up list, fuafua le faatulagaga o le ata.
  4. Kiliki "Faʻatuina le Faʻasalalau e lafoina ata i luga o le saite.
  5. Suʻe le ata i lau komepiuta ma tatala.
  6. Fetuunai lona tulaga ina ia fetaui ma foliga ma isi auiliiliga laina laina. O le fesuiaiga ma isi suiga e tupu mai i meafaigaluega i le laulau i le itu tauagavale.
  7. A maeʻa fetuunai le faʻaaliga, alu loa "Lisi".
  8. E tatala le mea e faʻaaogaina ai le talaaga - e sui ai faʻamatalaga le talafeagai ma le paepae. O le meafaigaluega i luga o le agavale suia le itu o lenei meafaigaluega.
  9. Fetuunai le susulu ma le eseesega pe a manaʻo ai ma faaauau pea.
  10. Ua saunia le ata, e mafai ona e sii maia i lau komepiuta mo le saʻoloto e ala i le kiliki i luga o le faamau ua faʻapolopolo mo lenei mea.
  11. E le gata i lea, o le ata o loʻo faʻaogaina ata o loʻo i luga o le pepa i ni faʻamaumauga se lua. Faailoga ma se tagavai talafeagai.

A maea le galuega i le faʻatusa, atonu e manaʻomia lou lolomiina i masini faʻapitoa. Ina ia malamalama o lenei faiga o le a fesoasoani ia tatou isi tusiga, lea e te mauaina i le kilikiina o le sootaga lea.

Faitau atili: Lolomiina se ata 3 × 4 i se lomitusi

Matou te faʻamoemoe o mea na matou faʻamatalaina ua faigofie ai ia te oe ona filifili le auaunaga o le a sili ona fesoasoani ia te oe i le fatuina, faasaʻoina ma le taina o se ata 3 × 4. I luga o le Initaneti, e tele isi faʻaputu totogi ma leai se totogi e galulue i luga o le mataupu faavae lava e tasi, o lea o le mauaina o le punaoa sili ona lelei e le faigata.