Tikiala avetaʻavale mo Canon MF4410.

O Facebook o se lautele lautele o tagata e mafai ona vavalalata vavalalata le tasi i le isi. Talu ai e mafai e tagata faʻapitoa ona faʻamaonia faʻamatalaga eseese pe a faʻatumu se pepa resitala, e faigofie lava ona maua le tagata e tatau ai. I le faʻaaogaina o se sailiiliga faigofie poʻo ni fautuaga, e mafai ona e mauaina se tasi.

Facebook Search

E tele auala e mafai ona e maua ai le tagata saʻo i Facebook. O uo e mafai ona filifilia e fai ma sailiga masani, ma e ala i le alualu i luma, lea e manaʻomia ai nisi faʻaopoopoga.

Metotia 1: Saili itulau o uo

Muamua, e tatau ona e kiliki i le ki. "Talosaga e faaopoopo mai uo"lea o loʻo i le pito i luga o le itulau Facebook. Le isi, kiliki "Saili Uo"e amata ai se tagata e faʻaaogaina le sailiga. O lea ua faʻaalia oe ile itulau autu mo tagata suʻesuʻe, lea o loʻo i ai meafaigaluega faʻapitoa mo le filifilia saʻo o tagata faʻaoga.

I le laina muamua, e mafai ona e ulufale i le igoa o le tagata e te manaʻomia. E mafai foi ona e suʻe i le nofoaga. Ina ia faia lenei mea, i le laina lona lua, e tatau ona e tusi le nofoaga e nofo ai le tagata o loʻo manaʻomia. E oʻo lava i totonu o laina e mafai ona e filifilia le nofoaga o suʻesuʻega, o le galuega a le tagata e te manaʻo e maua. Manatua o le sili atu ona e faʻamalamalamaina ia mea tonu, o le vaiti o le liʻo o tagata faʻaoga o le a mafai ona faʻafaigofie le faʻatinoga.

I le vaega "E mafai ona e iloa i latou" E mafai ona e maua tagata ua fautuaina e le upega tafaʻilagi. O lenei lisi e faʻavae i luga o au uo vavalalata, nofoaga e nofo ai ma fiafia. I nisi o taimi, o lenei lisi e mafai ona tele tele.

I luga foi o lenei itulau e mafai ona e faʻaopopo au fesoʻotaʻiga patino mai i imeli. E naʻo lou manaʻo e ulufale i au imeli imeli, pe a maeʻa le lisi o fesoʻotaʻiga.

Metotia 2: Saili Facebook

O le auala faigofie lea e maua ai le tagata saʻo. Ae o lona faaletonu o le na o le sili atu ona fetaui lelei e maua ai. E mafai ona faafaigofie le faagasologa pe afai o le tagata talafeagai e iai lona igoa tulagaese. E mafai foi ona e ulufale i se i-meli poo se numera telefoni o le tagata e te manaʻomia e iloa ai lona itulau.

Faafetai i lenei mea e mafai ona e mauaina tagata e fiafia i ai. Mo lenei mea na o oe e tatau ona e ulufale i ai "Tagata e fiafia i le Itulau Igoa". Ona mafai lea ona e vaʻai i tagata mai le lisi na tuʻuina atu ia te oe le sailiga.

E mafai foi ona e alu i se itulau a se uo ma vaai i ana uo. Ina ia faia lenei mea, alu i le itulau a lau uo ma kiliki "Uo"e matamata i lana lisi o fesoʻotaʻiga. E mafai foi ona e suia le filiga e vaeluaina ai le liʻo o tagata.

Mobile Search

Faʻafesoʻotaʻi lautele i luga o telefoni feaveai ma laumei o loʻo faʻapupulaina le lauiloa. E ala i le talosaga mo Android poʻo IOS, e mafai foi ona e suʻe tagata i Facebook. Mo lenei mea e te manaʻomia:

  1. Kiliki i luga o le atigipusa e tolu laina laina, e taua foi "Sili atu".
  2. Alu e tusi "Saili Uo".
  3. O lenei e mafai ona e filifilia le tagata talafeagai, matamata i lana itulau, faaopoopo i uo.

E mafai foi ona e sailia uo e ala i le tab "Saili".

Ulufale le igoa ole igoa manaʻomia i le fanua. E mafai ona e kiliki i lana avatar e alu i lana itulau.

I luga o lau masini feaveaʻi, e mafai foi ona e sailia uo e ala i le Facebook i totonu o le masini. O lenei faagasologa e le ese mai le sailia i luga o se komepiuta. E ala atu i se inisinia suʻesuʻe i totonu o se masini komepiuta, e mafai ona e mauaina itulau o tagata i luga o le Facebook e aunoa ma le lesitalaina i lenei fesoʻotaʻiga lautele.

Leai se resitala

E iai foi se auala e maua ai se tagata i luga o le Facebook pe afai e te le i faamauina i lenei fesoʻotaʻiga lautele. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻaaogaina soʻo se masini suʻesuʻe. Faʻasoa le igoa o le tagata e te manaʻomia i le laina ma tusi pe a uma le igoa "Facebook"ina ia o le fesoʻotaʻiga muamua o le fesoʻotaʻiga lea i le faʻailoga i lenei fesoʻotaʻiga lautele.

I le taimi nei, e mafai ona e mulimuli i le fesoʻotaʻiga ma suesue le talaaga o le tagata e te manaʻomia. Faamolemole ia matau e mafai ona e matamata i faʻamatalaga o tagata e faaaoga i luga o Facebook e aunoa ma le teu i lau faʻailoga.

O auala uma ia e mafai ona e maua ai tagata i le Facebook. Maitau foi o le a le mafai ona e mauaina se tala a se tagata pe afai na te faʻatapulaʻaina nisi o galuega i totonu o le faalilolilo poo le taofia o lana itulau mo sina taimi.