E faʻapefea ona sailia le aso o le fatuina o le Google account

O nisi o taimi e galue ai faʻatasi ma pepa a Microsoft Word e sili atu nai lo le masani masani, talu ai e mafai e le polokalame ona gafatia. Ua uma ona matou tusia e uiga i le fatuina o laulau, kalafi, siata, faaopoopo mea faitino, ma tutusa. E le gata i lea, na matou talanoa e uiga i le tuʻufaʻatasia o faailoga ma numera o le matematika. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i se autu e faatatau i ai, o le, pe faapefea ona tuu se aʻa faʻamau i totonu o le Upu, o lona uiga, o le aʻa masani.

Lesona: Faʻafefea ona tuʻu sikuea sikuea ma kupita i le Upu

O le faʻaofiina o le aʻa aʻa e mulimulitai i le mamanu tutusa e pei o le faʻaofiina o soʻo se numera o le matematika po o le tutusa. Ae ui i lea, e iai pea ni nuanua o loʻo i ai pea, o le mea lea o lenei autu e tatau ona faia ni iloiloga auiliili.

Lesona: E faʻapefea ona tusia se fua faʻatatau i le Upu

1. I totonu o le pepa lea e te manao e tuu ai le aʻa, alu i le lisi "Faaofi" ma kiliki i le nofoaga e tatau ona i ai lenei faʻailoga.

2. Kiliki le ki. "Sini"i totonu o se vaega "Upu".

3. I le faamalama e aliali mai i ou luma, filifili "Microsoft Equation 3.0".

4. I le faamalama o polokalama o le a tatala ai le faatonu o fomaʻi numera, o le foliga mai o le polokalama ua suia atoa.

5. I le faamalama "Fua faʻatatau" kiliki le faamau "Faiga faʻavae ma faʻamalosi".

6. I le lisi o le faʻaʻasoʻatoa, filifili le aʻa aʻa e faʻaopoopo. Muamua o le aʻa sikuea, o le lona lua o se isi maualuga i le tikeri (nai lo le "x" e mafai ona e ulufale i le tikeri).

7. I le faaopoopoina o se faailo aʻa, ia tusia se numera numera i lalo.

8. Tapuni le faamalama. "Fua faʻatatau" ma kiliki i luga o le nofoaga avanoa o le pepa e alu ai i le masani masani.

O le aʻa e faʻasino i se numera poʻo se numera o loʻo i lalo o le ai ai i totonu o se fanua e pei o se faʻailoga poʻo se mea faitino. "WordArt"lea e mafai ona faʻanofo solo i le pepa ma toe faʻafou. Ina ia faia lenei mea, ia na o le tosoina o se tasi o faailoga e fau ai lenei fanua.

Lesona: E faʻafefea ona suia ia upu i le Upu

Ina ia alu i le faiga o le galue i mea faitino, ia kiliki i se vaega avanoa o le pepa.

    Motugaafa: E toe foʻi i le mea faitino ma toe tatala le faamalama "Fua faʻatatau", faʻa-lua-kiliki ma le kiliki i le itu taumatau i le fanua o loʻo i ai le mea na e faʻaopoopo

Lesona: Faʻafefea ona tuʻuina se faʻailoga faʻapipiʻi i totonu o le Upu

O le mea uma, o lenei ua e iloa le auala e tuu ai le aʻa i le Upu. Aoao ni foliga fou o lenei polokalama, ma oa matou lesona o le a fesoasoani ia te oe i lenei mea.