E uiga i le opacity i Photoshop

I le tele o alalafaga i luga o le fesoʻotaiga lautele VKontakte, e mafai e tagata lava ia ona faʻaosofia mea o loʻo i luga o le puipui e faʻaaoga ai le gafatia o le vaega "Fautuaga Talafou". O le mea lenei o le a talanoaina atili.

Matou te ofoina atu tala fou i le VK community

Muamua lava, ia gauai atu i se mea e sili ona taua - o le avanoa e fuafua ai faamaumauga e maua i totonu o nuʻu ma ituaiga "Itulau lautele". O vaega masani i aso nei e matua le atoatoa lava i ia ituaiga o galuega faatino. O talafou taʻitasi ao leʻi lomia le tusilima e siakiina e tagata lautele.

Matou te auina atu le faamaumauga mo le iloiloga

A o lei amataina le faitauina o lenei tusi lesona, ua fautuaina e saunia mea mo le talafaamaumau e te manao e lomia i luga o puipui o tagata lautele. I lenei tulaga, aua neʻi galo le faʻaesea o mea sese ina ia mavae le faʻaogaina o lau post, o le a le faʻaumatia.

  1. E ala atu i le lisi autu o le saite, tatala le vaega "Vaega" ma alu i le itulau autu o le alalafaga lea e te manaʻo e lolomiina soʻo se tala fou.
  2. I lalo o le laina faʻatasi ai ma le igoa o le lautele, saili le poloka "Fautuaga Talafou" ma kiliki i luga.
  3. Faatumu le fanua tuʻuina atu e tusa ai ma lou manatu, taʻialaina e se tusiga faapitoa i luga o la matou upega tafaʻilagi.
  4. Vaʻai foi: Faʻafefea ona faaopoopo faʻamatalaga i le puipui VKontakte

  5. Faasolo le faamau "Fautuaga Talafou" lalo o le poloka ua tumu.
  6. Faamolemole ia matau o le taimi o le faʻamaoniga, seia oʻo i le faaiuga o le faʻamaonia, o le tala fou na e lafoina o le a tuʻuina i totonu o le vaega "Fuafuaina" i luga o le autu o le vaega.

I lenei mea ma le vaega autu o faatonuga e mafai ona maeʻa.

Siaki ma faʻasalalau

I le faaopoopo atu i faʻamatalaga o loʻo i luga, e taua foi le faʻamalamalamaina o le faʻamaoniga ma le faʻasalalau mulimuli ane o talafou e se faʻataʻitaʻiga faʻalapotopotoga faatagaina.

  1. O faʻasalalauga taʻitasi e lafoina e otometi lava i luga o le lisi. "Fautuaina".
  2. Ina ia tape talafou, faaaoga le lisi "… " ma le isi filifiliga o le aitema "Aveese Faamaumauga".
  3. Aʻo leʻi faʻasalalau mulimuli i luga o le puipui, e tofu pulu meli le faʻasologa o taualumaga, pe a uma ona faʻaaoga le ki "Saunia mo le lolomiina".
  4. O le tala fou e faʻataʻitaʻia e le taʻitaʻifono e tusa ai ma tulaga masani o le lautele o le lautele.
  5. E na o nai teuteuga teuteu laiti e masani lava ona faia i le faamaumauga.

  6. O se siaki siaki e seti pe aveese i lalo o le laulau mo le faaopoopoina o elemene o le aufaasālalau "Tusitala Saini" faʻalagolago i tulaga o le kulupu poʻo ona o manaʻoga o le tusitala o le ulufale.
  7. Mai iinei, e mafai e le faila ona alu i le itulau a le tagata na auina mai le ulufale.

  8. Pe a uma ona kiliki se ki "Lolomi" tala fou ua lafoina i puipui o le nuu.
  9. E i ai se pou fou e aliali i luga o le puipui o le kulupu i le taimi lava e uma ai le faʻatagaina e le faila.

Manatua e mafai e le faʻafoega o le kulupu ona faigofie ona faʻasalalau ia tala faʻatulagaina ma mulimuli ane lomia. E le gata i lea, o le pou e mafai ona aveeseina e tagata faʻasino mo le tasi mafuaaga poʻo le isi, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o suiga i le faiga faʻavae o le tausia o tagata lautele. Mananaia sili!