Fuafuaga o le puʻe eletise (HDD) i le leo

Le aso lelei.

I le amataga o le tusiga, ou te manao e fai atu o se puʻupuʻu faigata o se masini masini ma tusa lava pe leai se 100% le mafai ona leai se mea e mafai ona maua ai leo i lana galuega (tutusa le leo pe a faʻapipiʻi ulu faʻapitoa). Ie o loʻo i ai ou leo ​​(aemaise lava pe a fou le disk) e le mafai ona fai se mea, o le isi mea pe a leai se muamua, ae o le taimi nei ua oʻo mai.

I lenei tulaga, o le mea muamua ou te fautuaina o le kopiina uma o faamatalaga talafeagai mai le disk i isi faʻasalalauga, ona faʻaauau ai lea i le taualumaga mo le mauaina o le HDD ma toe faʻafoisia galuega o faila. O le mea moni, o le faʻatusatusaina o le leo o lau 'eleʻele mālūlū ma le leo o loʻo tuʻuina i le tusiga - e le o 100% diagnostics, ae tele lava mo taunuʻuga muamua ...

Ina ia faʻamalamalama atili mafuaaga mo leo eseese mai le "disability disk body", o se tamai faʻatautaia lea o le kiliva eletise: pe faapefea ona foliga mai totonu.

Winchester mai totonu.

Seagate HDD Sounds

Faʻailoa mai se kiliva vaʻaia galue malosi U-series

Tuʻuina o le Seagete Barracuda puʻe malosi e mafua mai i le le lelei o le faʻaauau o le mageta.

Tuʻuina o le gaosiga o le gaosiga U, e mafua mai i le le lelei o le ulu mageta.

O se puʻupuʻu vaʻavaʻavaʻa ma se vae gau o loʻo taumafai e faʻaumatia.

O se komipiuta malolo i luga o se mea komepiuta ei ai tulaga le lelei o le ulu e faia ai le patipati ma le kiliki o leo.

Sekese leki malo ma ulu le lelei - e faʻapupulaina i kiliki ma tuʻituʻi.

Sounds faia e Western Digital Hard Drives (WD)

Tuʻuina le malosi o le LD, mafua mai i le le lelei o le ulu mageta.

WD komipiuta komepiuta komepiuta ma se manoa uʻamea - taumafai e faʻavaivaia, faia se siren leo.

WD Winchester i luga o se disk 500GB ma se ulu le lelei - e kiliki i ni nai taimi ona taofi ai lea.

WD hard drive faʻatasi ai ma tulaga le lelei o ulu (leo fetolofi).

Sounds o Samsung Winches

Sounds e faia e le Samsung SV-series hard drive.

Le tuʻituʻiina o le Samsung SV-series hard drive, na mafua ona o le le lelei o le vaega o le magnetic heads.

QUANTUM Hard Drives

Sounds e faia e se kiliva malosi galue QUANTUM CX

Le tuʻituʻi o le tino faigata o le QUANTUM CX e mafua mai i le le lelei o le faʻapotopotoga poʻo le faʻaleagaina o le pulou Philips TDA.

O le tuʻituʻiina o le puʻupuʻu QUANTUM Plus AS, mafua mai i le le lelei o le poloka o ulu mageta.

Sounds o le lakapi malosi MAXTOR

O lagona e faʻaaogaina e ala i le faʻatinoga atoatoa o "faʻataʻitaʻiga" faʻamalosi (DiamondMax Plus9, 740L, 540L)

O lagona e mafua mai i le HDD atoatoa atoatoa o le faatinoga "ata faigofie" (DiamondMax Plus8, FireBall3, 541DX)

O le tuʻituʻi o faʻataʻetaʻe mafiafia (DiamondMax Plus9, 740L, 540L), na mafua ona o le le lelei o le poloka o ulu mageta.

Faʻatau i foliga mimiti (DiamondMax Plus8, FireBall3, 541DX), mafua ona o le le lelei o le poloka o ulu mageta.

IBM Winches Sounds

O le leo o le komipiuta IBM e aunoa ma le faʻamalo ma le toe faʻaleleia, e masani lava ona tupu lenei mea pe a fai le faaletonu o le pule.

Le leo o le hard drive IBM e aunoa ma se toe iloiloga, masani lava i le tulaga o le suia o le pule ma le le fuaina o ituaiga o faamatalaga o le auaunaga.

IBM Winchester leo pe a paʻu le fesoʻotaʻiga i le va o le pule ma le HDA pe o iai poloka poloka BAD.

Sounds na faia e se masini malosi IBM.

Tui malosi a le IBM tuitui e mafua mai le le lelei o le ulu.

Hard Drive Sounds FUJITSU

O le leo o le hard drive FUJITSU, faatasi ai ma le le lava o fetuunaiga fetuutuunai, ua na o mamanu MPG3102AT ma MPG3204AT.

Sounds faia e se fuʻa malosi galue Fujitsu.

Tuʻuina o le fuʻa mama FUJITSU, mafua mai i le le lelei o le poloka o ulu mageta.

Iloiloga o le setete o le disaki e faaaoga ai le S.M.A.R.T.

E pei ona taʻua muamua, pe a uma ona aliali mai ni leo masalosalo - kopi uma faamatalaga taua mai le lelea i isi faʻasalalauga. E mafai ona e faʻaauau le iloiloga o le tulaga o le disability. Aʻo leʻi oʻo i le faʻamatalaga tuusaʻo o le suega, ia amata i le faʻasologa o le S.M.A.R.T. O le a le mea?

S.M.A.R.T. - (Igilisi Self Monitoring Analyzing and Reporting Technology) o se tekonolosi mo le iloiloina o le tulaga o se puʻupuʻu ma mea e fausia ai totonu o le tagata lava ia, faʻapea foi ma se masini e vaʻai ai le taimi o lona toilalo.

O lea la, o loʻo i ai faʻaupuga e mafai ai ona e faitau ma auiliili uiga o S.M.A.R.T. I lenei pou, o le a ou mafaufau i se tasi o mea pito sili ona faigofie e pulea - ola HDD (Ou te fautua atu foi ia e faitau le tusiga i luga o le suʻesuʻeina o le HDD faatasi ai ma le polokalame Victoria -

HDD olaga

Faʻapipiʻiina le site: //hddlife.ru/index.html

Windows OS lagolagoina: XP, Vista, 7, 8

O le a lenei mea aoga lelei mo? Masalo, o se tasi lea o mea e sili ona manino: e mafai ai e oe ona faigofie tele ma vave ona pulea uma pito sili ona taua o le malo. E leai se mea e manaʻomia mo le tagata faʻaaoga e faia ai se mea (e pei lava ona leai se poto faapitoa ma tomai). O le mea moni, naʻo le faʻapipiʻi ma le tamoe!

O le ata i laʻu komepiuta o loʻo mulimuli mai ...

Pulā komepiuta komepiuta: faigaluega mo le aofaʻi pe a ma le 1 le tausaga; o le ola o le 'ie e tusa ma le 91% (faʻapitoa, mo le 1 tausaga o le galuega e leʻi faʻalavelaveina - ~ 9% o le "ola" e' aina, o le a le itiiti ifo ma le 9 tausaga sili atu i totonu o faʻatauga), Lelei lelei (lelei) C.

O le aoga pe a uma le tapunia o le a faʻaitiitia i le fata ma siaki le taamilosaga o lau kesi malo. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taumafanafana i le vevela, e mafai e le disk ona faʻalogo i mea o le a vave ona taʻu atu e le HDD Life ia te oe (o le mea taua tele!). I le auala, o loʻo i totonu o le polokalame polokalame ma le gagana Rusia.

Ma o se filifiliga sili ona aoga, o le mafai lea ona faʻapipiʻiina le 'aveʻese' e ia lava ': mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaitiitia ai le pisa ma le paʻu, ae peitai, o le a faʻaitiitia le faatinoga (o le ae le maitauina i mata). E le gata i lea, o loʻo i ai se nofoaga e faʻaaogaina ai le eletise (Ou te le fautuaina le faʻaitiitia, e ono aʻafia ai le saoasaoa o le faʻamatalaga o faʻamatalaga).

O le auala lenei e lapataʻi ai le ola ile HDD e uiga i mea sese ma mea matautia. Afai e itiiti se avanoa i luga o le pu (puʻe, poʻo le vevela o le maualuga, o le a tupu se toilalo, ma isi), o le aoga o le a logoina oe i le taimi lava lena.

Olaga ola - lapataiga e uiga i le tamoe ese mai le avanoa i luga o le malo.

Mo nisi tagata tomai faʻapitoa, e mafai ona e vaʻaia uiga o le S.M.A.R.T. O iinei, o uiga taitasi ua faaliliuina i le gagana Rusia. I luma o mea taitasi o le tulaga i le pasene.

Uiga o le S.M.A.R.T.

O le mea lea, faʻaaogaina o le HDD Life (poʻo se faʻaoga tutusa), e mafai ona e mataʻituina mea taua o taʻavale faigata (ma sili atu ona taua, sailiili e uiga i faʻalavelave lata mai i le taimi). O le mea moni, ua maeʻa au, o galuega faigata uma a le HDD ...