Tatala le faila JSON


O le faʻaleleia o komepiuta laugatasia o se faiga faigofie ma le saʻo, ae o loʻo iai foi ni mea e le masani ai. O nisi taimi, mo nisi mafuaaga, o le touchpad po o se kusi fesoʻotaʻi e mumusu e galue masani. E leai se tasi na te faalēaogāina le faʻaogaina o le tino. I lenei tusiga o le a tatou malamalama pe faapefea ona toe faʻafou le komepiuta e faʻaoga ai le piano i nei tulaga.

Faʻafou le komepiuta mai le komepiuta

O tagata uma e faʻaaogaina ua latou iloa ulutala faʻasoasoa masani mo le toe faʻafouina - FMTL + ALT + TALA. O lenei tuufaatasiga e aumaia ai se lauulu ma filifiliga. I se tulaga e le o galue ai manipulata (kiopu po o le paʻu), o le fesuiaiga i le va o poloka o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai le ki o le TAB. Ina ia alu i le ki o le filifiliga (toe toe faʻaleleia), e tatau ona togi i ni nai taimi. Faʻatoagaina mai e faʻatinoina e ala i le faʻaulu UI, ma le filifiliga o taga - o ufanafana.

I le isi, ia suʻe isi filifiliga mo le toe amataina mo ituaiga eseese o Windows.

Windows 10

Mo le "sefulu" le faagaioiga e le faigata.

  1. Tatala le lisi amata i le pipi uila Manumalo poʻo FMTL + ESC. Ma le isi, e tatau ona matou o atu i le nofoaga maumau. Ina ia faia lenei mea, lolomi i le tele o taimi Taofiseia oʻo le seti i le ki Faalautele.

  2. I le taimi nei, faʻatasi ai ma ufanafana, filifili le ata tapuni ma kiliki UI ("Ulufale mai").

  3. Filifili le mea e manaʻomia ma toe kiliki "Ulufale mai".

Windows 8

I lenei lomiga o le polokalama faʻaogaina e leai se fesoʻotaʻiga masani. "Amata"ae o loʻo i ai isi meafaigaluega e toe faʻafou. O se vaega lenei "Uiga" ma le lisi o mea.

  1. Valaʻau le faʻapotopotoga kulupu Toa + Itatala se tamai faamalama ma faamau. O le filifiliga o mea talafeagai e faia e fana.

  2. Ina ia maua le lisi autu, ia lolomi le tuufaatasiga Togi + Xona filifili lea o le mea na manaʻomia ma faʻaaogaina i le ki UI.

Faʻamatalaga: E faʻapefea ona toe faʻafouina le Windows 8

Windows 7

Faatasi ai ma le "fitu" mea uma e sili atu le faigofie nai lo le Windows 8. Valaʻau le lisi "Amata" ia lava ki e pei o le Win 10, ona filifili lea e aū le mea e manaʻomia.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona toe faʻafouina le Windows 7 mai le "Poloaiga Faʻaosofia"

Windows xp

E ui lava i le mea moni o lenei faiga faʻaogaina e leai se faamoemoe, e maua pea le komepiuta i lalo o lana pulega. E le gata i lea, o nisi tagata e faʻaaogaina le XP i la latou komepiuta, ma tulituliloa nisi sini. "Piggy", pei o le "fitu" reboots e faigofie tele.

  1. Faasolo le faamau i luga o le komepiuta Manumalo po o le tuufaatasiga FMTL + ESC. O le a tatalaina se lisi. "Amata"lea e filifili ai aū "Taofi" ma kiliki UI.

  2. Ma le isi, faʻaaoga ia lava lava alo e fesuiai ai i le mea e manaʻo i ai ma toe lolomi. UI. Faʻalagolago i le mode na filifilia i le faatulagaga o le tino, e ono eseese foliga o le pupuni.

Auala lautele mo faiga uma

O lenei metotia o le faʻaaogaina o kulupu ALT + F4. O lenei tuufaatasiga ua mamanuina e faamuta ai talosaga. Afai o loʻo faʻagasolo polokalame i luga o le laulau poʻo le laupepa, o le a latou tapunia muamua. Ina ia toe amata, lolomi le faʻasalalauga faʻamaonia i le tele o taimi seʻia maeʻa faʻamamāina le laulau, pe a maeʻa ona tatalaina se faamalama. Faʻaaoga ia fana e filifili ai le mea e manaʻomia ma kiliki "Ulufale mai".

Poloaiga o le Lisi o Tulafono

O se faʻamaumauga o se faila i le extension .CMD, lea o loʻo tusia ai tulafono lea e mafai ai e oe ona pulea le polokalama e aunoa ma le faʻaaogaina o le ata faʻataʻitaʻi. I la tatou mataupu o le a toe faʻafou. O lenei metotia e sili atu ona lelei i mataupu e le tali mai ai meafaigaluega o le lalolagi ia tatou taga.

Faamolemole ia maitauina o lenei metotia e aofia ai sauniuniga muamua, o lona uiga, o nei gaioiga e tatau ona faia muamua, ma le mata i le faʻaaogaina i le lumanai.

  1. Fausia se tusitusiga tusitusia i luga o lau laulau.

  2. Tatala ma faatonu se poloaiga

    tapunia / r

  3. Alu i le lisi "File" ma filifili le mea Faasaoina As.

  4. I le lisi "Pusa o Faiga" filifili "Faʻamaumauga uma".

  5. Tuuina atu le pepa o igoa i le Latina, faʻaopoopo le faʻaopoopoga .CMD ma sefe.

  6. E mafai ona tuʻuina lenei faila i soʻo se pusa i luga ole pu.

  7. Le isi, fai se alalaupapa i luga o le komepiuta.

  8. Faitau atili: Faʻapefea ona fatuina se alalaupapa i luga o le komepiuta

  9. Push button "Iloiloga" lata ane i le fanua "Nofoaga o le mea faitino".

  10. Matou te maua la matou tusiga na tusia.

  11. Matou te fetaomi atu "Lisi".

  12. Tuʻu le igoa ma kiliki "Fai".

  13. Ia kiliki i luga o le alala. PKM ma alu i ona meatotino.

  14. Tuu le fetai i le fanua "Telefoni Faʻatonu" ma uu i lalo le alalaʻau manaomia, mo se faʻataʻitaʻiga, FMTL + ALT + R.

  15. Faaaoga suiga ma tapuni le faamalama o meatotino.

  16. I se tulaga ogaoga (faʻatulagaina o le polokalama poʻo le faʻaaogaina o le manipulator), na o le lolomiina o le tuufaatasiga filifilia, ma o le a oʻo mai ai se lapataiga e uiga i le toe amataina muamua. O lenei metotia o le a aoga e tusa lava pe faʻaogaina polokalama faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, "Saili".

Afai o le alalaupapa i luga o le komepiuta o le "vaai", ona mafai loa lea ona e le vaaia.

Faitau atili: Fausia se pusa e le vaaia i lau komepiuta

Faaiuga

O aso nei ua tatou suʻesuʻeina le toe faʻaleleia o filifiliga i tulaga e leai se avanoa e faʻaaoga ai le kiore po o le touchpad. O metotia o loʻo i luga o le a fesoasoani foi i le toe faʻafouina o le komepiuta pe a malulu ma e le faʻatagaina oe e faia ni manipisi masani.