PS vs Xbox: o se faʻatusatusaga o faʻataʻitaʻiga taʻaloga

O Novices i le lalolagi o faʻamafanafanaga e feagai ma le filifiliga i le va o PS poʻo Xbox. O nei masini e lua e tutusa lava le siitia, e tutusa lava le tau. E masani foi ona le tuuina mai e le tagata tali tali se ata manino o le mea sili. O mea taua uma ma nuances e faigofie ona aʻoaʻoina i le tulaga o se laulau-faʻatusatusaga o faʻamalosi e lua. Faʻailoa ata fou mo le 2018.

O fea e sili atu: PS poʻo Xbox

O Microsoft muamua sa faamatuu atu lana faamafanafanaga i le 2005, Sony i le tausaga mulimuli ane. O le eseesega taua i le va oi latou o le faʻaogaina lea o ituaiga masini eseese. O le a le mea e faʻaalia i le faatofuina atoatoa (PS) ma le faigofie o le pulega (Xbox). E i ai isi eseesega o loʻo tuʻuina atu i le laulau. Latou te faʻatagaina oe e faʻatusatusa uiga o masini ma filifili mo i latou lava poo fea e sili atu - Xbox poʻo le Sony PlayStation.

E sili le alu i le faleoloa sili ona lata ane ma paʻi uma i le taʻavale ma ou lava lima ina ia mafai ai ona filifili po o le fea e sili atu ona faigofie.

Faitau foi e uiga i eseesega masani PS4 mai lomiga Slim ma Pro:

Laulau: faʻatusatusaga o faʻasalaga taʻaloga

Parameter / FaʻamasaniXboxPS
FaʻaaligaE sili atu le mamafa ma le mafiafia, ae o loʻo i ai se mamanu fou o le lumanaʻi, ae o iinei o le suʻesuʻega e tauaE laʻititi le laʻititi o le tino, ma o le fomu lava ia e sili atu ona faʻatusatusa, lea e taua mo potu e leai se avanoa.
Faʻaalia ataUa faʻaaogaina e Microsoft le masini e tasi, ae o le tele o le 1.75 GHz. Ae o le manatua e mafai ona oʻo i le 2 TBAMD Jaguar 2.1 GHz processor. RAM 8 GB. I luga o le masini, o le mea moni, o laasaga aupito lata mai uma ua faʻalauiloaina. Fuaina o ata i le 4K faʻaali. O le mafaufau i luga o le masini e suia i se filifiliga: mai le 500 GB i le 1 TB
GamepadO le faʻaogaina o se mea e mafaufau faapitoa i le vibration. E mafai ona faʻatusatusa lenei mea i le toe faʻaleleia i le taimi e aunoa ma le faʻafuaseʻi, liliu i luga o le eleele i le taimi o le pa'ū poʻo le faʻalavelave, ma isi.E fetaui lelei le fiafia i le lima, o lona kuluma e maualuga lona malamalama. O loʻo i ai se failauga faaopoopo mo se faʻatofuina atoatoa i le siosiomaga o le taaloga.
FaʻamatalagaI le XBox, o loʻo i ai se masani masani i le Windows 10 OS: tuila, faʻailoga vave, nusipepa. Mo i latou na faʻaaogaina Mac OS, Linux, o le a le masani aiE mafai e PS ona faʻapipiʻi faila i totonu o faila. O foliga vaaia e sili ona faafaigofieina
InitanetiE leai ni eseesega eseese. O na uma ma isi prefix e lagolagoina uma tala i le maketi. Ae a faʻatau faʻatau CD i taaloga i le PS, e mafai ona e fefaʻasoaaʻi ma ou uso a tagata e tutusa le faʻamafanafanaga ma faʻatau ai foʻi tupe. Mo tagata o XBox o lenei filifiliga e le o saunia: o mea uma e puipuia e se laisene
Isi faʻaopoopogaO le prefix e mafai ai e lona tagata faaaoga ona faʻaoga telefoni: talatalanoa i le Skype i le taimi lava e tasi ma le sao o le tagata fana, taina le leo ma le vitioE na o le mafai ona taʻalo
Fesoasoani lagolagoMicrosoft i lenei tulaga, e masani ona lagona e ia lava, ma e pei ona atagia mai e le o auai le faamasaniga i le mea muamua, ae le o le mulimuli. O faʻamalosi e masani lava i luga o pisinisi ma e fou, e le o toe faʻaaogaina tuaiFaʻamamaina faʻamalosi ma faʻamatalaga i taimi uma.
Tau oFaʻalagolago i le mafaufau i totonu, o nisi faʻaopoopoga faaopoopo ma isi filifiliga. Ae ui i lea, i le averesi, o PS e itiiti ifo nai lo le tauvaga.

O masini uma e leai ni mea lelei ma lelei. Ae, o foliga. Ae afai e faigata ona faia se faʻaiuga, e sili atu ona lelei le filifili PS: e sili atu le aoga ma i le taimi lava e tasi e maualalo ifo i le tau nai lo le Xbox.