Faʻapefea ona faapuupuu sootaga ma Google


Flash o se faʻavae e faʻaaogaina mo le atinaʻeina o tusi talosaga ma multimedia content - banners, animation and games. Ina ia fegalegaleai ma le siosiomaga na fatuina ni polokalama e mafai ai ona e fatuina mea e lisiina atu i luga. E uiga ia i latou ma o le a talanoaina i lenei iloiloga.

Adobe Flash Professional

O lenei polokalame, na atiaeina e Adobe, atonu o le mea sili lea ona lauiloa mo le fatuina o talosaga moli, kata ma mea initaneti faʻafiafia. O loʻo iai se tele o galuega tauave, o le tasi lea o le mafai ona faʻatonuina le faʻatonuina o le faʻatonuga i le gagana Script Action.

Download Adobe Flash Professional

Adobe Flash Faufautua

O le Flash Maker o se faʻamatalaga telefoni faʻamatalaga tusi faʻamaonia ma le faʻaogaina o foliga. E mafai ona galue o se meafaigaluega faʻapitoa mo le atinaʻeina o masini, faʻapea foi ma se mea faigaluega fesoasoani mo le faʻasaʻoina o galuega faatino na faia i le Adobe Flash Professional.

Download Adobe Flash Builder

Koolmoves

O le masalosalo o tagata atiae Amerika o Lucky Monkey Designs ua mamanuina e tauva ma oloa a le Adobe. O le mauaina o galuega masani tutusa - faatinoga o gaioiga ma polokalame e faia - o le polokalama e sili atu ona faʻafeiloaʻi tagata-faʻapitoa ma e le faʻalavelave i le matai.

Download KoolMoves

Matou te iloiloina nisi o sui o polokalama faakomepiuta ua mamanuina e fesoasoani ai i le atinaʻeina o talosaga multimedia. O oloa muamua e lua e fetaui lelei le tasi i le isi ma, faatasi ai ma le talafeagai ma le mafai, e mafai ona taulimaina soo se galuega, ae e matua faigata. KoolMoves o se mea sili atu ona faigofie ma faigofie-faʻaaoga.