PrintHelp 4

O le toe faʻavaeina o le faʻaipoʻa ma le seti o nisi vaega i totonu o le lolomiina o Epson o loʻo faʻatinoina e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa. O se tasi o polokalama lagolago o le PrintHelp. O le faʻatinoga autu o lenei polokalame o loʻo taulaʻi saʻo i luga o le faʻamaufaʻailogaina o pepe mo tusitala o mamanu eseese. Tatou amata le iloiloga.

Amata

A e amata amataina le polokalama amata le masini faʻapipiʻi, lea e manaʻomia ona filifili se tasi o lomitusi lolomi. Fesoʻotaʻi ma faʻapipiʻi avetaavale mo masini tusa lava pe leʻi lolomiina le lolomi lolomi. Afai e le maua le lomitusi, toe matamata. I le tulaga pe afai e le manaʻomia le filifiliga o masini, ia e tapunia le faʻailoga faʻafeiloaʻi.

Pule o le lomitusi

O masini gasegase o le a faʻaalia i le itu tauagavale o le faamalama autu i le lisi "Pulega". Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina, o mea faigaluega ma mea e mafai ona maua e ono fesuisuiai, o lea e taua ai le filifilia o le tusitusi saʻo. Ina ia faafouina le lisi o meafaigaluega, kiliki i le ala talafeagai.

Faataitaiga Lagolago

I se isi lom PrintHelp eseese o loʻo i ai se lisi o faʻataʻitaʻiga uma e lagolagoina. E tele naua i latou, o lea mo le faʻaogagofie tatou te fautuaina e faʻaaoga le galuega suʻesuʻe. O lenei mea e faʻaalia ai le maua o le toe faʻaleleia ma le faitau, faʻaleleia ma le gafatia cartridges. O le tele o galuega tauave e tufatufa atu mo le totogifuapauina ma ua faʻaaogaina e ala i le ulufale atu i le autu na maua muamua.

Polokalame polokalame

Afai o oe o se tagata e masani ona lolomiina le PrintHelp, taumafai e tausisia faʻamatalaga ma tala fou. E masani lava, e faalauiloa e le au atinaʻe faʻalauiloa, faʻaitiitia, faʻaopopo ni mea fou e leai se totogi ma faʻataʻitaʻiina le faʻatusaina o lomitusi. E mafai ona e kiliki i luga o le ulutala tala fou e alu i le nofoaga autu ma faamasani i ai iina.

Lavea base

I le taimi o suʻega, faʻamalositino, toe faʻaleleia o lepela ma isi togafiti faʻatasi ma le lomitusi o nisi taimi e tutupu ai mea sese i tulafono eseese. O faʻataʻitaʻiga taʻitasi e tofia ai tulafono taʻitasi, o lea e le mafai ai ona aʻoaʻoina i latou. O le a sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le laulau-faʻailoga, lea e lisiina ai faafitauli uma mo mea taʻitasi ua lagolagoina.

Siaki siaki

Talu mai le faʻafouina o meafaigaluega ma galuega i PrintHelp ua faia i le fesoasoani o ki, o le toʻatele o latou o loʻo i ai iinei. Latou te faʻafouina i taimi uma, tuʻu le toe gaoioi, pe vice i luma - latou te toe fai la latou gaioiga. E mafai ona e siakiina le ki e aunoa ma lona faʻamalosia i le lisi faʻatatau. Afai e tele ni ki, faʻaoga i totonu o le pepa ma o le a otometi lava ona faʻamaonia i latou uma i le taimi e tasi.

Lipoti Faafitauli

PrintHelp ua maua le lauiloa i le faʻaaogaina o tagata faʻafetai i le lagolagoina o le lagolago faʻapitoa. Faʻasalaga ulufale i lau imeli tuatusi, faʻatumu se pepa faʻapitoa, faʻamatalaina le faafitauli, ma lafo se tusi e lagolago ai. E le o toe umi le tali. E vave tali mai tagata faigaluega ma fesoasoani e foia faafitauli.

Polokalame polokalame

E tele auala taua i totonu o le lolomiina o le PrintHelp, mo se faataitaiga, e le mafai ona tape le polokalama, ae faʻaititia i le fata. Siaki siaki pusa i tafatafa o mea e manaʻomia e faʻataga ai isi faʻaopoopoga mo tagata lomitusi, faʻatagaina le fesoasoani, faʻaali le faʻafesoʻotaʻi mo le faʻafouina. A faʻaaogaina masini komepiuta, ia mautinoa o loʻo i ai se siaki i tafatafa o le mea fetaui.

Mama

  • Avanoa mo le maua mai i luga o le free
  • Lagolago mo toetoe lava o faʻataʻitaʻiga uma o le lolomiina o Epson;
  • Se fuainumera tele o meafaigaluega mo le puleaina o le masini;
  • Atiga Fully Russified;
  • Faʻaauau le lagolago faʻapitoa.

Faʻafitauli

  • O le tele lava o galuega e naʻo le uma lava ona ulufale i se tulafono totogi.

PrintHelp o se polokalama multifunctional mo le galulue faatasi ma le lolomiina o le Epson brand. O loʻo maua ai le tele o meafaigaluega aoga mo le faʻamalamalamaina, toe faʻaleleia o lepe, toe faʻaleleia tulaga, ma isi mea, lea o le a aoga i tagata o loʻo umia ia meafaigaluega.

Faʻalogo lolomi PrintHelp

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame mo le toe faʻafoʻiina o lepepe o Epson VideoCacheView AutoGK Toe faʻafou pampers i luga o se lomitusi Canon MG2440

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
PrintHelp e faigofie, ae i le taimi lava e tasi, polokalama multifunctional mo le galue ma faʻataʻitaʻiga o le lolomiina o Epson. Faatasi ai ma lenei fofo, e mafai ona e toe faʻafoʻi le faʻaipoʻa, faʻatino le firmware ma faʻaaoga galuega faaopoopo.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: SuperPrint
Tau: Faʻatau
Toa: 3 MB
Gagana: Rusia
Version: 4